Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Neviem ci vydavaju citacky aj dodatocne uz po vydani OP. Ja som si ju vypytal rovno pri vybavovani OP kedze ju davaju zadarmo. Ale mozes si kupit kdekolvek na webe hocijaku citacku splnajucu specifikaciu.
Ja som si pri vybavovani OP rovno vytvoril aj ZEP. Samotny cip na OP nestaci na to, aby to fungovalo. Priamo pri vybavovani OP sa vytvara eID a ZEP (ak on poziadas), tzn. musis zadefinovat nejake PIN kody, ktore musia do OP nahrat, aby si sa vedel cez ne a citacku nasledne do systemu prihlasit. Takze ak si ziadne kody nedefinoval, tak Ti nepomoze ani citacka.
Kua, vylejem si srdce aj tu. Nejako mi Galaxik prestal startovat. Asi sa nikde zavzdusnuje - nasiel som chlapika, co dany problem riesil asi rok a nic.
Takze uz mame novu pumpu, na ceste je novy filter a k tomu aj sada na pre-tesnenie tandemu. A budem len dufat, ze to nieco z toho bude.
ja mam na forde tak labilnu elektriku, ze minule na poistkovke som nameral napatie, kde vobec nemalo byt. Skrat v kabloch, ktory moze sposobovat uplne rozne symptomy auta. A ku tomu tiez nestartovalo vela pevnych nervov. PS, nie je to galaxy
Mne ale toci ked ma, zhavi ked ma, len naftu nema...
A ak mas takuto labulnu elektriku, tak je to o hubu - zacnes horiet ani nevies. Pokial viem, tak odchadzaju hlavne kable v priechodkach - dvere a kufor.
matko001 ak tam mas motor 1,9 TDi, treba nastavit na diagnostike iny predstrek nafty (nafta co sa v istom momente vstrekne do valcom)... na motoroch co maju viac km to pomoze
baterku mas ok?.... niekedy slaba baterka dokaze robit zle....... lebo starter zoberie vela prudu, pritom poklesne napatie v baterke a riadiaca jednotka potrebuje min. nejake napatie aby fungovala.... ked starter potiahne moc, neostane napatie pre RJ..... alebo aj........ starter uz ma svoje za sebou, ma volu na puzdrach a to staci nato aby sa o par desatin mm krizil rotor a potom nedokaze roztocit motor na otacky na ktore je treba......dalej palivovy filter............
Baterka je 100 Ah ročná varta silver, štartér vydrží štartovať 4x7 sekúnd, takže tam problém nebude. Ale našiel som teraz mokré hadice pod tandemom, takže ho idem komplet pretesniť a to by malo pomôcť.
Už ma to štvalo - zamotal som sa v tom, tak som išiel úplne od nuly. Auto neštartuje,ale už keď ho nakopnem, tak môže 2-3 hodiny stáť a chytí hneď. Keď mám auto na rovine, tak po nejakej dobe neštartuje, keď je malinko dole kopcom, tak to urobí rozdiel. Čo by som poradil inému s týmito príznakmi? Zavzdušnené - buď tandem, alebo gumičky okolo vstrekovačov. Lenže ja som po čase začal hľadať niečo viac a zamotal som sa úplne moc.
netesné gumičky okolo vstrekovačov takéto problémy robia u motorov PD , často nepomôže ani výmena,stáva sa že je vymlátené osadenie trysiek v hlave motora-bežný problém týchto motorov VW group
Nestraš - keby bolo moc zle, tak mám síce v zálohe firmu, ktorá to vie opraviť, ale radšej by som menil len tie gumičky. A tá cena tiež nieje úplne malá - cca 200€ za všetky 4 vstrekovače plus prerovnanie hlavy plus samozrejme tú hlavu musí niekto vymontovať a odniesť im tam, plus tesnenie pod hlavou na ceste naspäť...
Takze som precital, kedze mam mokre hadice pod tandemom. tak opravna sada uz je na ceste a dufam, ze to bude ono. Ked nie, tak zhanam nejakeho mechanika - pozrel som si navod na opravu tych gumiciek a do tohoto sa ja pustat nebudem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
P.S. Cez citacku je mozne nacitat aj zaznamy z "maleho technicaku" k vozidlu.
Tá čítačka sa dá nejako objednať aj poštou?
Idem googliť a zisťovať že ako to funguje.
Ja som si pri vybavovani OP rovno vytvoril aj ZEP. Samotny cip na OP nestaci na to, aby to fungovalo. Priamo pri vybavovani OP sa vytvara eID a ZEP (ak on poziadas), tzn. musis zadefinovat nejake PIN kody, ktore musia do OP nahrat, aby si sa vedel cez ne a citacku nasledne do systemu prihlasit. Takze ak si ziadne kody nedefinoval, tak Ti nepomoze ani citacka.
taku babku chcem
Takze uz mame novu pumpu, na ceste je novy filter a k tomu aj sada na pre-tesnenie tandemu. A budem len dufat, ze to nieco z toho bude.
A ak mas takuto labulnu elektriku, tak je to o hubu - zacnes horiet ani nevies. Pokial viem, tak odchadzaju hlavne kable v priechodkach - dvere a kufor.
Už ma to štvalo - zamotal som sa v tom, tak som išiel úplne od nuly. Auto neštartuje,ale už keď ho nakopnem, tak môže 2-3 hodiny stáť a chytí hneď. Keď mám auto na rovine, tak po nejakej dobe neštartuje, keď je malinko dole kopcom, tak to urobí rozdiel. Čo by som poradil inému s týmito príznakmi? Zavzdušnené - buď tandem, alebo gumičky okolo vstrekovačov. Lenže ja som po čase začal hľadať niečo viac a zamotal som sa úplne moc.
http://www.autopejsek.cz/
BTW: vstrekovače som ešte nechytal, takže idem hľadať že kde vlastne sú a vzdelávať sa, že čo s nimi.
http://forum.autobazar.eu/seat-alhambra-azky-prvy-start-t67905.html