Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
okej, nasiel som sklo za 79eur, takze proste skusim prelestenie a ked nevyjde, ta kupa ma fakt nezruinuje
ked tak vynajdem skvely recept
alebo ak sa ktosi hlasi na poistny odvod, aj ventil volnobeznych otacok ma hneva
Velmi poskriabane sklo sa neda vylestit. Vid moj prispevok vo fotky bez zaradenia. Musel som sa s tym na 4mesiace zmierit a jazdit s tym. Skusal som to riesit ale nemalo to ziaden vysledok. Nemozu ti zobrat x/milimetra z celeho skla-to sa neda. A mohlo by sa stat ze miesta ktore by vzali viac by lomili obraz..
Inak poskriabane skla niekedy riesia v autoskle tak ze kladivkom na sklo ťuk a je
okej, nasiel som sklo za 79eur, takze proste skusim prelestenie a ked nevyjde, ta kupa ma fakt nezruinuje
alebo ak sa ktosi hlasi na poistny odvod, aj ventil volnobeznych otacok ma hneva
asi skôr ten podvod ja som pred mesiacom menil čelné kvôli kameňu (220€ securit komplet so štátnou zľavou), a borec v autoskle mi ponúkal poistku za 50€ na moje auto s tým že keby som ho menil neplatím nič viac (podľa tabuliek je to krytie 350€ tuším na moje auto).. akurát teda poistka je na jedno sklo len, keby som ho musel meniť neplatím nič, len na ďalšie potrebujem novú poistku.. takže suma sumárum to je vždy len 50€ za nové sklo..
akurát pri uzatvorení treba sklo nafotiť že je nepoškodené (neviem ako by sa brali škrabance, či ide vyslovene len o praskliny a ďubky).. ale toto máš najschodnejšiu cestu asi, poisti a za mesiac dva dostaneš kameňom
to poistenie znie tiez fajn, vdaka za tip!
Craobs, ty by si mi prave mohol vediet poradit; nebol by problem poistit to sklo v CZ ked je auto registrovane na SK?
tie skrabance skoro nie su viditelne, len pri spravnych uhloch a svetle robia sarapatu, takze nafotit to by nebol problem
vôbec toto netuším.. ale teoreticky by to mohlo ísť, lebo toto je "dobrovolná" poistka nie "povinná"
poinformuj sa v poisťovni v ČR v hoc ktorej.. na prvý nástrel určite aj telefónom stačí..
Páni potrebujem meniť predné tlmiče. Mám Ford Focus II 1.8 tdci. Neviete niekto poradiť ktoré? A čo k tomu ešte všetko treba k výmene? Aby som vedel cenovo koˇkko by to mohlo vyjsť...
Caute, je čas na druhe prvé vlastne auto, rozpočet mam niekde medzi 2500-4000€ chcem niečo žive a hlavné benzín na dochadzanie do prace a občas výlet atd. Preferujem Japonske autá. Ideal nejaký 3dv. Hatch pripadne nejaké coupe, Pozeral som zatial mi padla do oka Mazda 2 2.0 (cenovo vyssie tazko sa zhana) pripadne Honda Civic 7g 1.6 Vtec alebo cukrikova 6g v cene okol 2000€ , prípadne vedel by mi tu niekto pomoct s výberom ? Dík / O koncern nemám zaujem/
hmm cukrikova 6g za 2k asi az tak moc cukrikova nebude, ani vtec to nebude a ak ano tak slabsi D series motor 7g s B16 vtecom za 4k si tiez moc neviem predstavit. Ked som pozeral v zime tak 5g a 6g s 1.6 vtecom isli za tolko a vyzsie
zalezi aj ci chces auto ako hobby, ci sa v nom chces vrtat, ci budes jazdit pre radost alebo to chces len ako premiestnovadlo z bodu A do bodu B (a hlavne ake uzitocne ma byt.. kolko sedadiel a velkost kufra)
3 door hatch je stale uzitocne auto, je tam 4-5 miest na sedenie a velky kufor, coupe moze byt male cistokrvne 2 miestne alebo velke 4 miestne odvodene zo sedanu ako napr 6G civic coupe takze to treba upresnit co vlastne preferuje inak sa tu moze nalinkovat tretina produkcie japonskych znaciek wako7 inak ta Mazda 2 s 2l motorom, mas link na nejake detaily? do 2 sa davali max 1.6 motory, alebo si myslel na Mazdu 3?
edit. cistokrvne japonske kupatko je aj tak mimo budgetu, koli dostupnosti a "legend" statusu takze to nema zmysel riesit
hmm cukrikova 6g za 2k asi az tak moc cukrikova nebude, ani vtec to nebude a ak ano tak slabsi D series motor 7g s B16 vtecom za 4k si tiez moc neviem predstavit. Ked som pozeral v zime tak 5g a 6g s 1.6 vtecom isli za tolko a vyzsie
zalezi aj ci chces auto ako hobby, ci sa v nom chces vrtat, ci budes jazdit pre radost alebo to chces len ako premiestnovadlo z bodu A do bodu B (a hlavne ake uzitocne ma byt.. kolko sedadiel a velkost kufra)
2k som myslel na 1.5 Vtec ak by to bolo VTi (stale si držia solídnu cenu) tak by ma určite zlomilo a možno by som aj navýšil budget. Ešte nemám na 100% stanovenu cenu no nechcem stale navyšovat lebo to skonči zase v inej kategorii ako písal chalan pod tebou bicykle vozit neplanojem sem-tam nejaký nakup nič viac ani v zadu nikhoho vozit nebudem viac menej nudzovka ked tak. A samozrejme chcem do auta aj po kupe niečo investovať tj. žiadne dokým ide dovtedy je dobre chcem sa mu samozrejme venovať.
Ved pisal, ze chce zive nekoncernove auticko - 3 dvere hatch alebo kupe. Tam asi moc na prakticku stranku nehladi...
no čo ja viem, ja som svojho času bral 3dv hatch focus, a šiel by som do neho znova nemať už rodinu.. pre 2 ludí+prípadne bike úplná paráda.. predné dvere väčšie takže sa lahšie nastupuje, kufor ako iný hatch..
nevidím výhodu 5 dverového hatch. vs 3 dverového ak sa vozíš sám alebo vo dvojici..
Jazdil som aj 3dv Focusa a prave tie velke dvere boli mor v meste. A tyzden som si zvykal, ze pas mam tahat az zdakade z kufra, lebo stlpik je posunuty.
Nehovoriac o tom, ze aerodynamika sposobovala, ze pri otvorenom okne mi lietal bezpecnostny pas a buchal o stlpik. Na 5dv som ten problem nemal, zjavne ine prudenie vduchu.
Povysavat to vzadu znamenalo akrobaticky vykon a otvorit si kufor aby bolo trochu svetla (lebo folie). Nie nie, za mna nie. Ale kazdemu podla chuti.
hm tazko poradit, auto pre radost to je citova zalezitost, este ked preferujes Japoncov. Toyota MR2 2g je fajn vozenie, Mazda MX-5 tiez vodicsky super auto, cista motokaraa jednoducha na udrzbu, alebo RX8 tam dost ludi odradza wankel, alebo klasiky ako S chassi od Nissanu a nejaponec BMW 3er coupe... - zadokolky. Okolo 4k uz kupis aj stareho scoobyho Imprezu. a potom uz tie predohraby ak by si trochu navysil, mohla by sa podarit Integra ale v tej cene ktovie v akom stave... Honda Prelude uz moc nevidat a tiez ma Vtec pod kapotou a riadenie 4 kolies, to by mohla byt tiez zaujmava volba a tie klasiky Civic alebo Celica, Swift Sport, Mini Cooper S vraj tiez celkom dobre jazdia..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak poskriabane skla niekedy riesia v autoskle tak ze kladivkom na sklo ťuk a je
asi skôr ten podvod
akurát pri uzatvorení treba sklo nafotiť že je nepoškodené (neviem ako by sa brali škrabance, či ide vyslovene len o praskliny a ďubky).. ale toto máš najschodnejšiu cestu asi, poisti a za mesiac dva dostaneš kameňom
Craobs, ty by si mi prave mohol vediet poradit; nebol by problem poistit to sklo v CZ ked je auto registrovane na SK?
tie skrabance skoro nie su viditelne, len pri spravnych uhloch a svetle robia sarapatu, takze nafotit to by nebol problem
poinformuj sa v poisťovni v ČR v hoc ktorej.. na prvý nástrel určite aj telefónom stačí..
Pozri fdiely.sk
wako7 inak ta Mazda 2 s 2l motorom, mas link na nejake detaily? do 2 sa davali max 1.6 motory, alebo si myslel na Mazdu 3?
edit. cistokrvne japonske kupatko je aj tak mimo budgetu, koli dostupnosti a "legend" statusu takze to nema zmysel riesit
2k som myslel na 1.5 Vtec ak by to bolo VTi (stale si držia solídnu cenu) tak by ma určite zlomilo a možno by som aj navýšil budget. Ešte nemám na 100% stanovenu cenu no nechcem stale navyšovat lebo to skonči zase v inej kategorii
no čo ja viem, ja som svojho času bral 3dv hatch focus, a šiel by som do neho znova nemať už rodinu.. pre 2 ludí+prípadne bike úplná paráda.. predné dvere väčšie takže sa lahšie nastupuje, kufor ako iný hatch..
nevidím výhodu 5 dverového hatch. vs 3 dverového ak sa vozíš sám alebo vo dvojici..
Nehovoriac o tom, ze aerodynamika sposobovala, ze pri otvorenom okne mi lietal bezpecnostny pas a buchal o stlpik. Na 5dv som ten problem nemal, zjavne ine prudenie vduchu.
Povysavat to vzadu znamenalo akrobaticky vykon a otvorit si kufor aby bolo trochu svetla (lebo folie). Nie nie, za mna nie. Ale kazdemu podla chuti.