Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
parametrami mam rovnake aj zimne aj letne, rozdiel je len v plechacoch na zimnych a tiez su zimne menej komfortne. Takze bud to robi disk vs plech alebo zmes gumy, iny parameter tam nieje.
úplne by som ani nezavrhol parameter zimy, akože v mrazoch sa všetky tlmiace komponenty chovajú trocha inak ako v lete.. na biku je to dobre poznať, kto jazdí v zime a má odpružený.
bikejoring ano, to je dobry postreh ale ten rozdiel je badatelny hned, proste rovnaka teplota cely tyzden, prezujem a citim rozdiel, cize gumky a tlmiace prvky nezmenili vlastnosti.
@AdMich tisko zavidim, chcel som 1,5 eco a firma nam kupila 1,5 tdci k este vacsiemu fordu, no co uz bude to komotne vozenie, kolegovia z prvej varky maju 2,0 tdci a nie je to nic extra
Podľa mojích skúseností práve naopak, letné pneu mi prídu tvrdšie a po prezutí to hneď cítiť. XL pneu je citelne menej pohodlná ako klasická, že by tvrdšia bočnica nejako výrazne zlepšila držanie na ceste som necítil pri pokojnej jazde. Zima je asi hlavný faktor, môj Cmax 2004 ju dáva cítiť, interier vydáva na jamách ešte horšie zvuky ako obvykle.
Focusík pekný, ale príde mi na fotke trochu bachratý, opticky by to chcelo väčšie disky. Chválim výber motorizácie.
@AdMich tisko zavidim, chcel som 1,5 eco a firma nam kupila 1,5 tdci k este vacsiemu fordu, no co uz bude to komotne vozenie, kolegovia z prvej varky maju 2,0 tdci a nie je to nic extra
MONDEO 2.0 Tdci ide velmi dobre .zaklad do mondea . Eco 1.5 do mondea slabe treba na to viac slapat .
Veru ano, doteraz trochu lutujem, ze som nekupil od otca Citroen C4 *****sso 2.0HDi
Sice nafty nemusim, ale tamto auto bolo celkovo fakt vydarene, tych naftovych 150 koni plne postacovalo, len mi vtedy prislo privelke... Teraz by som sa uz nevzpieral
moje twingo nema posilovac riadenia - letne aj zimne mam v rovnakom rozmere oboje na plechoch, fukam rovnake tlaky. na zimnych gumach sa mi citelne lahsie otaca volantom ako na letnych - takze tie rozdiely v gumach su - zmes, dezen, bocnice ...
Tie francuzske dvojlitre idu velmi dobre. A k tomu tie ford podvozky... Urcite lepsie nez koncern.
Ta 1,5 tdci je Ford vyvoj, aspon to hovoril chlapik-predajca, skusal som tu 1,5 diesel v kuge co je +100kg oproti mondeu a neslo to, no uvidim. Focus som nechcel, kedze tento rok pride nove.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...milo prekvapený som z neho, príjemné vozenie, na najbližšie 3-4 roky
Fakt som necakal az taky rozdiel.
Focusík pekný, ale príde mi na fotke trochu bachratý, opticky by to chcelo väčšie disky. Chválim výber motorizácie.
MONDEO 2.0 Tdci ide velmi dobre .zaklad do mondea . Eco 1.5 do mondea slabe treba na to viac slapat .
Sice nafty nemusim, ale tamto auto bolo celkovo fakt vydarene, tych naftovych 150 koni plne postacovalo, len mi vtedy prislo privelke... Teraz by som sa uz nevzpieral
Letne maju pevny dezen-tj na asfalte lepsi grip.
Ta 1,5 tdci je Ford vyvoj, aspon to hovoril chlapik-predajca, skusal som tu 1,5 diesel v kuge co je +100kg oproti mondeu a neslo to, no uvidim. Focus som nechcel, kedze tento rok pride nove.