Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Takisto som roky pouzival vif-ko ale nepocitoval som ziadne ucinky...(dufam, ze to aspon cistilo palivovu sustavu ako slubuju ) koncom roka mi známi co jazdia autodopravu poradili pro-tec a tam uz citim rozdiel najme vo zvuku a celkovo je to auto zivsie...
Musia. Predpis stanovuje presne mnozstvo bio zlozky.
Inak v tych odkazoch co som dal na predch. strane je aj tato foto. Druhy a treti zlava Shell V-Power Nitro+ (2. CZ, 3, DE), treti sprava OMV MaxxMotion. Na Shell CZ verziu mal motor najväcsi vykon aj krutak, OMV skoncil v teste relativne priemerne. Takze farba este nic neznamena:
Maximalny podiel biosraciek je 7%. Maju aj dolnu hranicu, ale ta sa pocita pre cely obchodovany objem za rok, pre naftu je to 6%. Ale ak napriklad predaju vela nafty pre polnohospodarske stroje, nemusia tolko pchat do tej "normalnej".
Traktory by mohli jazdit na 90% repky, vsak ju aj z poli vozia , nech je cistejsia ta normalna nafta. Clovek takto ide za dizlakom a zrazu je cely zaolejovany od repky
Paradoxne od Euro 5 sa treba omnoho viac bat priamovstrekovych benzinakov nez dieslov. Diesle maju od Euro 5 uz DPF vsetky, ale benzinaky ani jeden. Az teraz prichadzaju prve lastovicky s GPF. A prave tieto priamovstrekove benzinaky bez filtra, ktore sa vyrabaju poslednych cca 15 rokov, su aktualne uz väcsi problem ako dozivajuce starsie diesle. Som zvedavy, kedy si v DE uvedomia, ze mikrocastice su rizikovejsie ako nejake oxidy dusika.
nejde tam až tak o výkon,hlavne ide o udržania vstrekovačov a variability turba dlhodobo v dobrej kondícii,biozložka skutočne robí zlo,konkrétne OMW MaxMotion má namiesto biozložky z repky čosi iné-citujem odsek z článku:
Norma STN EN 590 stanovuje iba maximálnu hodnotu biozložky na 7 objemových percent, zároveň jej však v roku 2018 aj s povolenou odchýlkou podľa zákona 309/009 nesmie byť menej ako 6,75 percenta. Nafty, ktoré sme s expertmi VÚRUP-u testovali, podiel FAME v nafte dodržali, jedinou výnimkou je prémiové palivo OMV MaxxMotion Diesel, ktoré biozložku FAME neobsahuje.
„Namiesto nej sa OMV rozhodlo používať prémiovú biozložku HVO. Hydrogenovaný rastlinný olej HVO (Hydrotreated vegetable oil) má vyššie cetánové číslo, jeho skladovacie vlastnosti sú lepšie, je plne zmiešaný s palivom, ponúka lepší výkon pri nízkych teplotách a je menej náchylný na kontamináciu mikróbmi. Navyše pri produkcii HVO vzniká menej emisií,“ spresnila Ľubica Slabejová, Marketing manager OMV Slovensko.
Ja som si pri kúpe auta dal test spotreby s 95 oktánom vs. 98. Vyšlo mi, že s 98 je spotreba nižšia cca o 1 liter, čo vyrovnalo rozdiel v cene. Vyšší výkon asi auto nemá (2,0i 16v), ale pokojnejší chod určite áno, preto som ostal pri 98, ktorú som tankoval na Agipe. Teraz tankujem 101 na TaM Autohof.
ja som zaznamenal niečo podobne pri klasickej a zimnej drahšej nafte zo slovnaftu, najazd na jednu nádrž sa predlžil o cca 60km v mraze... a chod motora tichší a živší
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No to cumim, ten slovensky Maxxmotion ma podla farby v sebe sinice
Inak v tych odkazoch co som dal na predch. strane je aj tato foto. Druhy a treti zlava Shell V-Power Nitro+ (2. CZ, 3, DE), treti sprava OMV MaxxMotion. Na Shell CZ verziu mal motor najväcsi vykon aj krutak, OMV skoncil v teste relativne priemerne. Takze farba este nic neznamena:
Norma STN EN 590 stanovuje iba maximálnu hodnotu biozložky na 7 objemových percent, zároveň jej však v roku 2018 aj s povolenou odchýlkou podľa zákona 309/009 nesmie byť menej ako 6,75 percenta. Nafty, ktoré sme s expertmi VÚRUP-u testovali, podiel FAME v nafte dodržali, jedinou výnimkou je prémiové palivo OMV MaxxMotion Diesel, ktoré biozložku FAME neobsahuje.
„Namiesto nej sa OMV rozhodlo používať prémiovú biozložku HVO. Hydrogenovaný rastlinný olej HVO (Hydrotreated vegetable oil) má vyššie cetánové číslo, jeho skladovacie vlastnosti sú lepšie, je plne zmiešaný s palivom, ponúka lepší výkon pri nízkych teplotách a je menej náchylný na kontamináciu mikróbmi. Navyše pri produkcii HVO vzniká menej emisií,“ spresnila Ľubica Slabejová, Marketing manager OMV Slovensko.
len KTO vie, čo by napísala napr. marketing manager SHELL Slovakia ???
Globus mam celkom blizko, stalo by to za zvazenie...
áno na Forestra, a aditívum od Miller Oils..
http://www.keetec.sk/autoalarmy/ prípadne
https://www.pandora-alarm.sk/pandora-immo/