Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
moc si tomu naštudovaniu asi nedal čo? otvoríš FAQ na ich stránke a bum...
"Je možné zabezpečenie proti odcudzeniu namontovať aj do nového auta? Nestratím záruku?
Montáž nášho systému nemá žiadny negatívny vplyv na záruku vozidla. Naša spoločnosť sa striktne riadi podmienkami týkajúcimi sa poskytovania záruky pri spotrebiteľských zmluvách, ktoré sú upravené v § 619 Občianskeho zákonníka a zákone č. 40/1964 Z. z., t. j. preberáme záruku na všetky nami zasiahnuté časti vo vozidle. Zasahujeme však len do určitých častí elektroinštalácií (kabeláže), nikdy nie priamo do riadiacich jednotiek, hybných častí ani do deformačných zón vozidla."
no vieš... to tvrdí výrobca alarmu, ale čo sa stane ak budeš mať v novom aute problém s elektrikou/elektronikou...
a to dnes nie je problém nakoľko v autách sú kilometre káblov... viem celkom presne čo napíše výrobca, ak si nemontoval ten alarm originál od výrobcu a u nich v autorizovanom servise...
misopetrovic : papier znesie vela .. jedina "pravna" istota, co sa tyka domontovanych veci do auta pocas zarucnej doby je, ak to zastresuje dovozca. Ci alarm, alebo napr. lpg zastavby. Ono sa totiz moze stat, ze ti zacne auto blbnut - alarm,startovanie atd. a oficialny dovozca ti povie, ze tam mas nieco domontovane a neuzna. Aj keby to nezasahovalo. Takze oficialna zaruka ti nebude uznana a zaruka na domontovanie to nepokryje a skoncil si. Jasne, je to katastroficky scenar v tomto pripade, ale nie nerealny
neviete niekto o volne pristupnej montaznej jame v ziline ? potreboval by som na aute cosi drobne pri zadnej naprave prekartacovat a natriet nejakou farbou
Nechapes to .. az raz budes nieco take riesit /dufam, ze nie!/, pochopis, ako to na Slovensku funguje .. vobec nejde o to, ze oni preberaju zodpovednost za svoju cast, ale o to, ze sa niekto iny skrz toto zodpovednosti zbavi .. a ano, odhliadnuc od potencionalne moznych situacii, kedy jedno ovplyvni druhe, ze to nebude suvisiet, tak pravnicke zalezitosti sam vies, ako funguju... najlepsie je nemat nic cenne.
chápem... každopádne stále ak si vezmem či mám zaplatiť 400€ a mať auto (aj za tú síce malú ale teda možnú šancu naťahovačiek/ neuznanej reklamácie) alebo mám mať auto bez poriadneho zabezpečenia a prísť oňho.. stále mi to vychádza tak že mať tam to zabezpečenie je lacnejšie
Vsak nemas koncern, tak co sa on tak stra***** Prve 3 roky riesi kradez GAPko a po troch rokoch sa na tu zastaranu hromadu plechov na 4 kolesach snad nikto neulakomi.
to by som netvrdil,kamošovi nedávno z pred domu šlohli 15 ročný Peugeot Partner,obúchaný,ojazdené pneu,celkovo ošarpaný-načo to auto tým ***** bude nechápal on ani policajti...
áno,kradnú sa hlavne novšie autá,a koncern,ale občas aj staré haraburdy
Vcera prvy vyjazd bez strechy, to auto asi nikdy neomrzi... A ked je take poslusne, dostane zotrvak Fidanza 3.3kg a ACT spojkovu sadu, len na tu vymenu sa moc netesim
To auto máš garážované? Bol by veľký problém ak by som ho nemal v zime v garáži? Nedávno som pozeral bazár čo tie auta koštujú. Najkrajšia je síce NA verzia ale nechcem mať auto staré ako som ja NC zas nie je pravé orechové, návrat ku koreňom je až pri verzii ND, tak musím počkať kým sa začnú v bazároch predávať nejaké tie športové verzie Alebo potom NB ako máš ty, ale ani to auto nie je najmladšie (nie som autičkár aby som sa v aute šprtal...)
Tym autam vobec nevadi ze stoja vonku ak su dobre osetrene, vela ludi to ma na zimu pod plachtou schovane (alebo aj bez plachty) a bez problemov alebo prenajmu sezonne uskladnenie, a pre vela ludi prave v zime zacina ta prava zabava
Vsetky generacie su super, z NC si sice robime prdel, ale stale to jazdi vyborne, a je tam viac miesta, takze pre vyzsich ludi lepsia volba ako kuchat sedacky alebo ich srobovat bez pojazdov priamo do podlahy ako v NA/NB.
Kazdopadne ak kupis dobry kus po srdcarovi, ktory sa o to staral, tak je uplne jedno ktoru generaciu kupis. Na to nebudes musiet ani sahnut, lebo su to nesmrtelne auta. NAcko je samozrejme top koli mrkackam. Az dokoncim na svojej vsetko co je v plane, tak posledna stacia bude evolucia na NA - cele moje NB preskladam do NA kasne a tam to dufam cele skonci
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"Je možné zabezpečenie proti odcudzeniu namontovať aj do nového auta? Nestratím záruku?
Montáž nášho systému nemá žiadny negatívny vplyv na záruku vozidla. Naša spoločnosť sa striktne riadi podmienkami týkajúcimi sa poskytovania záruky pri spotrebiteľských zmluvách, ktoré sú upravené v § 619 Občianskeho zákonníka a zákone č. 40/1964 Z. z., t. j. preberáme záruku na všetky nami zasiahnuté časti vo vozidle. Zasahujeme však len do určitých častí elektroinštalácií (kabeláže), nikdy nie priamo do riadiacich jednotiek, hybných častí ani do deformačných zón vozidla."
a to dnes nie je problém nakoľko v autách sú kilometre káblov... viem celkom presne čo napíše výrobca, ak si nemontoval ten alarm originál od výrobcu a u nich v autorizovanom servise...
áno,kradnú sa hlavne novšie autá,a koncern,ale občas aj staré haraburdy
Vsetky generacie su super, z NC si sice robime prdel, ale stale to jazdi vyborne, a je tam viac miesta, takze pre vyzsich ludi lepsia volba ako kuchat sedacky alebo ich srobovat bez pojazdov priamo do podlahy ako v NA/NB.
Kazdopadne ak kupis dobry kus po srdcarovi, ktory sa o to staral, tak je uplne jedno ktoru generaciu kupis. Na to nebudes musiet ani sahnut, lebo su to nesmrtelne auta. NAcko je samozrejme top koli mrkackam. Az dokoncim na svojej vsetko co je v plane, tak posledna stacia bude evolucia na NA - cele moje NB preskladam do NA kasne a tam to dufam cele skonci
Ten má 507.00 určite