Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
neviem ako vaše moderné autá .. ale moja avensis neprepína napr keď je cez deň slabý dážď ... dúfam, že novšie autá to majú previazané aj na dažďový senzor a je to efektívnejšie
Ano moj jednoduchy citroen z roku 2018 to ma prepojene aj na dazdovy senzor aj na stierace… ak su stierace v automatickom rezime zapne stretavacky ked sa spustia… ak su stierace v manualnom rezime zaone stretavacky po urcitej dobe co stierace idu (tj. Nezapne ich ak len par sekund obstrekujes celne sklo aby si z neho zotrel musky)
Stretavacky zapne automaticky pri vjazde do tunela, ked je sero a taktiez aj v hmle
Spresnim, aby nevznikol dojem, ze sa to da namontovat namiesto H7 do ktorehokolvek auta - schvalene su len pre niektore modely aut z niektorych rocnikov a pre konkretne oznacenie svetlometov v danych autach.
Dlho som nechcel otvarat ten zoznam, myslel som, ze sa bude rozsirovat. A ľaľa, nie som tam
Strasne malo je toho, testuju to pomaly. Ale tak teoreticky mozes risknut a kupit ich - pojdes do servisu, zmeriate svetla s povodnymi ziarovkami regloskopom, vymenis ziarovky za tie LED a znovu zmeriate. Ak bude linia orezu sediet, tak realne si v pohode a neoslepujes. Akurat pred STK by si to mal vymenit zas za ziarovky pokial nebudes v zozname. Horsie by bolo, ak by bola s LED ina kresba. V tom pripade vyhodene peniaze.
chcem to najma kvoli zivotnosti H7 v tom fiate, povodny majitel hovoril, ze je to neustaly kolotoc vymeny spredu dozadu (preto dal spravit denne do hmloviek s tym, ze zadne nesvietia pri dennych). Cize nechcem riesit vymenu kazdeho pol roka, resp. po zimnej sezone aktivneho svietenia... a tiez mam pocit, napriek tomu, ze mam v sedane regulaciu vysky svetlometov, ze sa stym niekto pohral a svieti to vysoko, zbehnut s tym do servisu na jednu šupu
ja som dal osram bez homologizacie ,jazdím na tom už 1,5 roka, svieti to lepšie. nikto ma nerieši, na stk som to dal radsej dole a nahodil obyčajne, tam som sa pýtal na moje, oni riešia len to či neoslnuju pri merani..v skušobni...samotný zdroj im je uplne jedno aj farebne spektrum..
tiež mi vypalovalo bežne H7... životnosť tak 8 mesiacov.... longlive vydržali 12
Nie je im to jedno. Ked budu chciet zlepsit statistiky, tak neboj, ze Ta vyhodia aj za nehomologovane LED. Pisal som tu o mojej skusenosti s STK - technikovi sa nepacilo, ze pri predpisanych dvoch vytoceniach diesla po obmedzovac nameral nulovu dymivost (DPF), tak to tocil po obmedzovac 4 ci 5krat, aby vitazoslavne vykazal dymivost 0,01 z posledneho merania. A naviac si ten idiot doslova vymyslel chybu, ze mi nesvietia niektore segmenty tretieho brzdoveho, pricom samozrejme vsetky svietia. Taky technik bude hladat kym nieco nenajde...
Nie je im to jedno. Ked budu chciet zlepsit statistiky, tak neboj, ze Ta vyhodia aj za nehomologovane LED. Pisal som tu o mojej skusenosti s STK - technikovi sa nepacilo, ze pri predpisanych dvoch vytoceniach diesla po obmedzovac nameral nulovu dymivost (DPF), tak to tocil po obmedzovac 4 ci 5krat, aby vitazoslavne vykazal dymivost 0,01 z posledneho merania. A naviac si ten idiot doslova vymyslel chybu, ze mi nesvietia niektore segmenty tretieho brzdoveho, pricom samozrejme vsetky svietia. Taky technik bude hladat kym nieco nenajde...
heh tiež mavam velmi nízke hodnoty s DPF na starom dizli.... ale u nas su technici normalny, aj sa s nimi da čo to prebrať... ale napísal mi drobne nedostatky.. ako zadymenie časti predných svetliel( topiaci sa plast obrysovej žiarovky..)
korozia podbehov či nesviatiace jedno svetlieko zadnej značky.... ine nenašiel
PS. uz ste niekto montoval legalne schvalene OSRAM LED nahrady H7 do svetlometov ?
Skusenosti ?
montovali sme, na 3 firemné dodavky, prvá to ich ma osadene 2 mesiace
ten rozdiel je fajt markantný ... sice drahé dosť ale myslim (verim), že sa oplati takato investícia... akurat teda niekto si ešte počká a niekto sa možno nedočká
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ano moj jednoduchy citroen z roku 2018 to ma prepojene aj na dazdovy senzor
Stretavacky zapne automaticky pri vjazde do tunela, ked je sero a taktiez aj v hmle
Dlho som nechcel otvarat ten zoznam, myslel som, ze sa bude rozsirovat. A ľaľa, nie som tam
tiež mi vypalovalo bežne H7... životnosť tak 8 mesiacov.... longlive vydržali 12
heh tiež mavam velmi nízke hodnoty s DPF na starom dizli.... ale u nas su technici normalny, aj sa s nimi da čo to prebrať... ale napísal mi drobne nedostatky.. ako zadymenie časti predných svetliel( topiaci sa plast obrysovej žiarovky..)
korozia podbehov či nesviatiace jedno svetlieko zadnej značky.... ine nenašiel
Môj Fiat 500L tam je
kia tam ani nie je
Áno halogén … zatiaľ .
Skusenosti ?
montovali sme, na 3 firemné dodavky, prvá to ich ma osadene 2 mesiace
ten rozdiel je fajt markantný ... sice drahé dosť ale myslim (verim), že sa oplati takato investícia... akurat teda niekto si ešte počká a niekto sa možno nedočká