Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Neviem, ci ist s bike na predajnu je normalne, ale urcite nie nemozne. Pamatam si doby, ked do mnohych predajni vstupit s kocikom bolo nemozne. A nasli sa ludia, co si nechali svoje dieta na chodniku. A vobec ho nezamkli. Tiez som bol vtedy drzy a ani preskrtnuty kocik na dverach ma nevedel odradit.

no za minuleho rezimu sa clovek naozaj nemusel bat nechat kocik s dietatom pred obchodom. tetusky sa aj pomaznali :D dnes zmizne dieta aj kocik na suciastky taka je doba bohu zial. ja osobne mam na minuly rezim dobre spomienky.
teraz ma tu vsetci ukamenuju ze som komanc :lol:
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 10:27:58
00
Vies, tu na minuly rezim najviac nadavaju ti, co ho nezazili. Dôkladne "premasirovany" dnesnym systemom...
Nebolo to sice bohvieco, ale take Eldorado ako je tu dnes, to asi necakal nikto...
Kradlo sa vzdy a aj sa kradnut bude, ale dnes je to ozaj horsie v tomto smere.
V principe s tebou suhlasim (aby si tu mal aspon jedneho, co ta neukamenuje) :lol:

Naposledy upravil MilanM dňa 21.09.2012 - 10:38:46, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 21.09.2012 - 10:38:27
00
Bike mám čistý, nezavadziam ním

si myslíš ty.. ale mám pocit že ani piktogram motorky, štvorkolky alebo auta nemajú na dverách..
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 10:38:39
00
Matvej11 a MilanM, vsak kazde volby volite KSS...?
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 11:25:12
00
matvej11, na socík nenadávam ani ja. Ako decko som sa mal fajn. Rodičia a rodina žila v kľude. Robota bola, bývať bolo kde za fajn peniaze, nikto sa o bývanie a robotu nebál, jedlo lacné a žiaden sračkový dovoz s Ečkami... Cestovanie po Slovensku (aj v Tatrách) za smiešne peniaze. Bicyklom po cestách pohoda = málo áut a pomalých - až na ten smrad nielen dvojtaktov a dymiacich náklaďákov... :-) Obyčajný ľudia sa mali podstatne lepšie ako dnes. Režim vadil podnikavcom a ľuďom, ktorým pobrali majetky a pod.
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 11:29:24
00
Matvej11 a MilanM, vsak kazde volby volite KSS...?

Ja ta asi sklamem, nevolim.
Ale zil som v tom zriadeni a viem porovnat - na rozdiel od mnohych....
A môzez si byt isty, ze keby vtedy ludom na namesti premietli len 10 minut z toho co tu bude, tak do 5 min. nezostane na namestiach ani noha.. Len tie kluce pohadzane...

Vravim stale o kradnuti, aby sme boli k teme...
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 11:34:43
00
Režim vadil podnikavcom a ľuďom, ktorým pobrali majetky a pod.

tych podnikavcov by som nazval skor ***** :lol:
Pet55 volil som Fica takze v podstate mas pravdu...
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 11:37:21
00
mali by sme sa presunut do temy politika. Cudujem sa vam, ze ked vidite minulost tak dobre, nevolite stranu, ktora by vas do nej mohla znovu dostat.
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 12:05:08
00
Tam sa uz neda dostat - dobre uz bolo.....
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 12:20:16
00
O tom môžeme kecať do nekonečna a bez osohu. Treba niečo nové, zmenu. Meteorit, 3tiu svetovú. Blázni čo verili na koniec sveta v roku 2000 mali smolu. Tento rok ju budú mať tiež. :rofl:

Kašlime na to a poďme na bicykel. ;) Prichádza krásna jeseň. Milujem farebnú jeseň s rannou srieňou...
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 12:34:21
00
Milujem farebnú jeseň s rannou srieňou...

Aj ja, dnes ráno som ho mal cestou do práce na ušiach, brrr
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 12:37:53
00
aj tebe bola zima na usi? :tmi: bolo to strasne :D
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 12:40:29
00
Hej |( Drahá išla 10 minút skôr do práce autom a volá mi: "Dobre sa obleč, teplomer ukazuje 3 stupne!" Tak som vzal dlhoprsté rukavice ale vziať čiapku pod prilbu mi nenapadlo :?:
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 12:42:49
00
zas na druhej strane, ked sa moze niekto drbat so psom cez avion, preco by nemohol tade ist s bikom, bike sa tam aspon nevysere ..
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 12:57:48
00
si myslíš ty.. ale mám pocit že ani piktogram motorky, štvorkolky alebo auta nemajú na dverách..

Ach jaj, dobre všetci vedia ako to myslím, ale rypnúť do 15 ročného to je sranda tak prečo to nespraviť že? Je mi jasné že do obchodu nemôžem ísť hrať na klavír alebo kopať si tam studňu. Lenže väčšina obchodov má ten tvoj bicyklový piktogram. A tie ktoré ho nemajú, ho majú z jasného dôvodu a to z toho, že bicykle v predajniach tolerujú. Takže neviem čo tu extrémizuješ autom v predajni. A nie, nie je to tým, že by na piktogram bicykla zabudli, keďže na dverách som videl aj podrobné nie veľmi časté zákazy ako zákaz vstupu s jedlo, zmrzlinou, korčuliach, so psom a pod.

P.S. nezabudni slovíčkariť tým, že zákaz vstupu so psom je bežné, ako nie veľmi časté myslím hlavne to jedlo.
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 13:20:03
00
keyboard_arrow_up