Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ked su dvaja, mal by ostat jeden vonku s bicyklami, tolerancia voci druhym by mala byt obojsmerna
21.09.2012 - 14:02:23
00
Niekedy žasnem aké názory majú "dospelý" ľudia.

Muffin, konečne niekto dik :)
21.09.2012 - 14:02:37
00
Tak ked 15 - rocnych tlaci cas, ze sa nemaju ani kedy najest a dokonca musia spolu nakupovat aby to stihli, nieco bude zle.....
Sa tu nejako "zinfantilnieva"...
21.09.2012 - 14:09:20
00
Ani nevieš kam nás čas tlačil a už robíš závery?
21.09.2012 - 14:11:29
00
no ja sa k tomuto vyjadrit moc neviem ale skusenost s bikom v retre mam aj ja. isiel som na postu a po ceste si vravim ze bajk ani zaboha nenecham vonku. na lietackach vidim piktogram ktory zakazuje vstup (ako je v prilohe ale v stvorcovom prevedeni) "na bicykli" povedal som si ze sak "diera" v zakaze sa nasla ked ho budem tlacit vedla seba :D . presiel som aj okolo SBS-kara a cakal som ze ma da do pucu a on nist.
tak teraz neviem ci je medzi piktogramom len s bajkom alebo tym postnutym nejaky rozdiel alebo mal SBS-kar jednoducho na haku.

Prílohy:

pikto.jpg
pikto.jpg 24.8 KiB thumb_up0thumb_down

Naposledy upravil matvej11 dňa 21.09.2012 - 14:34:05, celkovo upravené 1 krát.

21.09.2012 - 14:33:31
00
Ak nie je vysloveny zakaz vstupu s bicyklom a vramci priestoru nim nebudem nikoho obtazovat, tak preco s nim neist hoci aj do obchodu.

To je sice pekna teoria, ktorou sa evidentne riadi aj clovek, kvoli ktoremu cela tato diskusia vznikla, ale zda sa, ze aj Ty zabudas na jeden "detail". Chodit po nejakom hypermarkete alebo nakupnej pasazi s obchodmi a tlacit popri boku cisty bicykel vedla seba v tych sirokych ulickach medzi regalmi resp. medzi jednotlivymi obchodmi je jedna vec, ale postavit sa s nim do radu k pokladni v ramci predajne a snazit sa nim prejst tym uzkym koridorom von uz ani nahodou nespada do kategorie "nebudem nikoho obtazovat".

Drzim palce vsetkym, ktori takto zbytocne provokuju, aby raz nedostali od nejakeho hrubokrkeho par vychovnych po papuli.
21.09.2012 - 14:33:54
00
Ako prejsť cez pokladňu? :D Normálne sa posúvaš v rade, zaplatíš a ideš, nikoho neobiehaš tak čo trepeš?!
21.09.2012 - 14:35:32
00
este raz napisem pointu mojho prispevku: je to o vzajomnej tolerancii, nezavislej na veku a hrubke krku

PS:mysli si niekto, ze v pripade, keby tie bicykle tlacili predajnou dvaja 120 kilovi kulturisti, predavacka by im nieco povedala?
21.09.2012 - 14:39:08
00
jazdim na biku prakticky dennodenne, ale este nikdy som nemal taky nutkavy pocit ist s bikom do obchodu a tlacit sa tam s nim pomedzi ludi. Ci to uz je dnes taka doba? To vas vychovava ulica (Hellboy a pod.)?
ale co tu budem pisat...pre dnes padla a idem sa pobikovat. na nakupoch som bol predvcerom...bez biku.
21.09.2012 - 14:47:04
00

nejakeho hrubokrkeho par vychovnych po papuli.

Šak preto si hellboy kupil činky nie ? :D Hellboy nadávaš tu že ta tu buzeruju ale na čo zakladáš taketo ******uté temy ? trocha od veci nikoho z nás nezaujma kde chodíš s tvojím bicyklom pre mna možeš sním aj spať.... A nezabuni potom založit tému:Moja prvá noc s mojím bikom
21.09.2012 - 14:49:59
00
:D pozeram ze zabavna tema... ja som sa do obchodu zatial odvazil len raz a to len ked som siel z vyjazdu a zastavil sa nieco opytat v cykloobchode. Inak by ma tiez v zivote nenapadlo pchat bicykel medzi regale, este tak mozno zamknut niekde vnutri, ked nieje vonku stojan... Ked sme dvaja, tak vzdy jeden ide nakupit a druhy strazi bicykle, to je predsa jasne. Ak viem, ze pojdem bicyklom aj do obchodu tak si vzdy zoberiem zamok, alebo idem este s niekym. Vacsinou sa vsak snazim nakupovat bez biku ;-) ved dnes su potraviny na kazdom rohu...
21.09.2012 - 14:50:06
00
Šak preto si hellboy kupil činky nie ? :D Hellboy nadávaš tu že ta tu buzeruju ale na čo zakladáš taketo ******uté temy ? trocha od veci nikoho z nás nezaujma kde chodíš s tvojím bicyklom pre mna možeš sním aj spať.... A nezabuni potom založit tému:Moja prvá noc s mojím bikom

Dva krát meraj potom rež. Poznáš to? Ak nie tak už áno, táto téma vznikla v téme Kradnutie bicyklov, rozbehlo sa to až takto a Jezus to premiestnil sem a spravil z toho tému. Len aby si vedel ;)
21.09.2012 - 14:53:19
00
Ked sme dvaja, tak vzdy jeden ide nakupit a druhy strazi bicykle, to je predsa jasne.

Zial, nie vsetkym...
21.09.2012 - 14:53:58
00
myslim ze to hell nezalozil tuto temu.
a k bajkulovi mozete ist tiez s bikom do predajne a ma ju malu :D
21.09.2012 - 14:55:19
00

skludni hormon, hellboy nic nezakladal - co je to ludia s vami? preco musite hned na druhych nadavat, aj ked nepoznate suvislosti? Ked ste frustrovany z prace, chodte sa vyventilovat do lesa...
21.09.2012 - 14:58:24
00
keyboard_arrow_up