Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Akurát teraz pred pár minútami som bol s bikom v obchode :) Síce som ho regálmi ešte nikdy netlačil (len raz v stave núdze v obchodnom centre, kde pre istých ľudí na parkovisku som ho nemal odvahu primknúť, ale ma zastavila SBS-kárka, že mi ho radšej postráži), ale nikdy som nemal problém bicykle dať v obchode aspoň do "chodbičky", či priestoru za pokladňou. To je rozumný kompromis, ktorý praktizujem.
21.09.2012 - 15:09:42
00
A vies si predstavit situaciu, kde v pondelok pred siedmou stoji pred Lidlom 30 dochodcov, vsetci prisli na biku a vsetkych napadlo, ze si ich nebudu nechavat vonku? :-)
21.09.2012 - 17:42:33
00
Trochu sa tu pletie obchod a obchod. Do klasického obchodu, kde je vchod aj východ spoločný, a tak nie je problém odstaviť bicykel pri pokladniach, by som aj ja bike v pohode zobral. Ale do obchodu "moderného" typu, kde sú vchod a východ oddelene a treba sa trepať tým pádom cez celú predajňu a pokladne, to mi príde trochu mimo.
21.09.2012 - 17:46:16
00
Ja osobne kam ma z bicyklom nepustia tam ani nejdem. U nás v jednom tescu je jeden drbnu.. SBS-kár (doslova) a ten má vždy poznámky že s bicyklom tam nesmiem. (do chodby za pokladňami kde je miesta aj pre tank). Ostatní SBS-káry s tým problém nemajú a ochotne stoja pri ňom pokým neprídem.
Čo ma najviac na tom štve je, že romske občianky tam pustí s kočíkom v ktorom je sedem ročné decko a ochotne (na povel mamky) kde, kedy si niečo do toho kočíka nakúpi.. :@
21.09.2012 - 17:53:51
00
preco chodite vobec do obchodakov s bajkami?...nie je to troska trapne? vsak ked si chcem nieco kupit tak vezmem rodica,svoje auto a hotovo..a ked idem na bajk,tak uz mam dopreu kupene :D... by som sa aj hanbil tam vojst ako bimbisolizac tak obleceny,uz mi to povedalo viacero znamych HAHA
vosiel som iba raz v zivote s MafStrongom vo Zvolene do Hypernovi,som sa hanbil jak svina :D,smrdeli sme obaja,jak take kobyly :D
21.09.2012 - 17:59:08
00
Treba mat prilbu, tmave okuliare, tak Ta dost vela ludi nespozna, potom Ti to moze byt jedno :D
21.09.2012 - 18:03:47
00
Treba mat prilbu, tmave okuliare, tak Ta dost vela ludi nespozna, potom Ti to moze byt jedno :D

noooo aj to je pravda,raz ma dobehol kamos na TTcku Cervelo Ironman,kuka bajk,ze aky dobry :D ja ze jasneeee aj tvoj, a takto sme isli klasicka kecacka a po minute dvoch ze kua ma nepoznas :D skore sme umreli od smiechu,ze ma vobec nespoznal,ale hlas sa mu zdal znamy,takisto som ja takto nespoznal kamosov na fotkach z Nitrianskeho zajazdu,jedine podla bajkov...v tych elegantnych obtiahnutych vajciaky a klady ukazujucich veciach sa fakt nepodobame
21.09.2012 - 18:08:52
00
Ja chodím v "buzna" oblečku skoro všade, dokonca aj na pár prednášok a cvík a NIKDY som nemal problém. Že si to nedokážeš v hlave zrovnať, tak to máš veľký problém :D
21.09.2012 - 18:36:46
00
Ked sa nehanbia "raperi a hip-hoperi" ( ludia v obleceni XXXXXXXXXL, slnecne okuliare aj v noci a rytmusa z mobilu cez reproduktor ) tak Ti moze byt cyklo fakt jedno :lol:
21.09.2012 - 18:42:44
00
preco chodite vobec do obchodakov s bajkami?...nie je to troska trapne? vsak ked si chcem nieco kupit tak vezmem rodica,svoje auto a hotovo..a ked idem na bajk,tak uz mam dopreu kupene :D... by som sa aj hanbil tam vojst ako bimbisolizac tak obleceny,uz mi to povedalo viacero znamych HAHA
vosiel som iba raz v zivote s MafStrongom vo Zvolene do Hypernovi,som sa hanbil jak svina :D,smrdeli sme obaja,jak take kobyly :D

Si daj tepláky alebo Xanax keď s tým máš problém...
21.09.2012 - 18:47:37
00
Si daj tepláky alebo Xanax keď s tým máš problém...
tadeasko,ty si daj pre zmenu facku... :D
21.09.2012 - 20:10:50
00
canopus - ak máš komplexy sám zo seba tak si kúp napr. volné kraťase.. alebo radšej aj tie dlhé tepláky ak máš krivé nohy..
21.09.2012 - 21:50:24
00
canopus - ak máš komplexy sám zo seba tak si kúp napr. volné kraťase.. alebo radšej aj tie dlhé tepláky ak máš krivé nohy..
drzme sa temy: nechodim do obchodov s bajkom,to mi pride na hlavu padnute,ale nevadi
ja zo seba komplexy nemam,len ste nepochopili,ze vojst do obchodu po 100km jazdy nebude kazdemu "vonat" :D
22.09.2012 - 08:19:38
00
Zbytočne to riešiš. Ja nemám problém po 100 km po BA v letnej horúčave vliezť do firmy po/so zásielkou a potom im okvapkať podlahu.
22.09.2012 - 08:43:26
00
Čo máš kvapavku?
22.09.2012 - 22:00:00
00
keyboard_arrow_up