Lokalizácia
Formulár sa odosiela
pato to sa ani slušný pes.. a po psovi to väčšina majitelov vezme, cyklista ťažko zbiera za sebou blato..
hellboy a napadlo ťa že ten piktogram tam nedávajú lebo ich ani nenapadne že sa nájde niekto kto tam vleze s bicyklom (motorkou, štvorkolkou...)
ale tak nejak prečo neprovokovať za každú cenu?

a to že máš 15 tu nikoho nezaujíma, ak sa tam do týždňa, dvoch ten piktogram objaví tak si ho choď rovno podpísať.. ty by si sa mal odsťahovať do USA, tam tiež ak nemajú napísané na mikrovlnke že neslúži na sušenie domácich zvierat tak ho tam *ebnú..
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 13:26:30
00
Opakuješ dookola to isté. Si najprv prečítaj čo som písal nad tebou a nerob tu extrémy.

P.S. úplne vidím ako si total hladný a jediná možnosť je obchod a ako si necháš tvoj bike nepripútaný pred Lidlom. Lebo prečo? No veď nie sme v Amerike, negrilujeme mačky v mikrovlnke tak necháme radšej bike vonku ;)
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 13:29:31
00
mám vždy mikro zámok v batohu (na tú minutku dve postačuje keďže kliešte nenosí vo vačku každý) a neveril by si už 2x som nechal bike v ruke bezdomovca pred Billou v Petržalke nech mi ho postráži.. doniesol mu mňamku, kúpil si notabene, poďakoval, pozdravil a odbicykloval sa domov..
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 13:39:22
00
Tak si to rob tak ďalej, ja si budem svoj bike nosiť do vnútra, ak to predajca poskytuje prečo to nevyužiť a mať istotu.
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 13:40:52
00
Ísť s bicyklom do obchodu (nie cyklo) by mi nikdy nenapadlo. A už duplom nie, ak sme dvaja... Keď som hladný a umieram, nie je problém navštíviť predajňu s rýchlo obsluhou.

Miro, USA aj mne napadlo. :lol:
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 13:44:29
00
tak buď špekulant s nálepkami, nasieraj si ludí nech sa ešte viac pi*uje na cyklistov.. len čo budeš robiť keď ti ju tam konečne nalepia? :P
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 13:48:43
00
Tak mi napadlo - môj internista tiež nemá na dverách piktogram s preškrtnutým bicyklom. A vlastne ani keď ma viezli na úrazovej chirurgii na Kramároch na operačnú sálu tak na "lietačkách" žiadny taký piktogram nebol, hmmm... Ty brďo ale veď ani v reštike tu hneď vedľa mojej roboty nemajú taký piktogram na dverách... :^)
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 13:49:46
00
Ono to az taka sranda s tym USA nebude - ono to bude zachvilu realita aj tu...
Uz to zacina - narod "dementie" :tmi:
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 13:50:45
00
Tu sa musim pekelnika zastat, predpisy by mali sluzit predovsetkym na to, aby ludom ulahcovali zivot(ze to tak castokrat nie je je uz druha vec). Ak nie je vysloveny zakaz vstupu s bicyklom a vramci priestoru nim nebudem nikoho obtazovat, tak preco s nim neist hoci aj do obchodu. Ale to by chcelo od ostatnych istu davku tolerancie. Problem je v tom, ze sme u nas(hlavne starsia generacia) zmagoreni byvalym rezimom a vsetko, co sa vymyka zvyklostiam apriori hodnotime negativne, naopak vyslovene chore zvyklosti berieme ako normu. Aj preto je tu taky bordel, aky dnes vidime. Lipnutie na p*covinach, ale veci, ktore obmedzuju vsetkych tolerujeme, maximalne si ponadavame v internetovych diskusiach, rsp. v krcme.
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 13:51:23
00
Prečo do debaty o biku v obchode ťaháš nemocnicu a pod?
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 13:53:17
00
bicykel v potravinách za určitých okolností tolerovať možem.. je čistý, nezavadzia v uličkách, majitel ho má pod kontrolou, toto ale v drvivej väčšine neplatí a preto tam nepatrí..

lebo nemajú piktogram :P
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 13:54:58
00
muffin: "Problem je v tom, ze sme u nas(hlavne starsia generacia) zmagoreni byvalym rezimom a vsetko, co sa vymyka zvyklostiam apriori hodnotime negativne" - to je celkom vystizne.
Ale nerozumiem, ze ked su/ste dvaja, alebo viaceri, preco nemoze jeden pockat s bikemi vonku?
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 13:56:01
00
Lebo obidvaja niečo chcú a ešte nevedia čo a tlačí ich čas?
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 13:58:50
00
V takom prípade odporúčam zájsť do spriatelenej bagetérie, iste niečo pre vás budú mať... :P
Zobraziť komentár 21.09.2012 - 14:00:02
00
Lebo obidvaja niečo chcú a ešte nevedia čo a tlačí ich čas?

Znie to ako definicia puberty :-) Ale nic v zlom ;)

Naposledy upravil Pet55 dňa 21.09.2012 - 14:03:11, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 21.09.2012 - 14:02:17
00
keyboard_arrow_up