Marli išiel som cca 50km/h, utrhlo to pravé predné rameno vpredu a vzadu ohlo. 18cm vysoký obrubník, pod uhlom cca 45°, vtedy utrhlo pravé predné
koleso a auto stočilo kolmo na obrubník a na ľavom prednom kolese, predné časti niektoré utrhnuté, zadné ohnuté. Keby som nebrzdil, možno budú menšie škody... Ale v tej rýchlosti ako mi tam vyletel, len reflex. Inak cca 1m chodník a 3m pás trávy a potom panelák. Chlapík len predbežná obhliadka na mieste, že 2x
kolesá 17 hliníkové a pneu KO, prakticky celé ramená so všetkým KO, zrejme aj poloosy na odpis, poškodený spodok motora, deravá vaňa, keďže vytiekol olej, chladič KO, strelili airbagy, je ich tam, 9 takže aj novú prístrojovku a pár kusov plastu interiéru, nové pásy. Predný nárazník na odpis, boli tam aj hmlovky. Tým, že bol vysoký obrubník, spodok auta oškretý cez hranu obrubníka, prahy KO. Auto ešte čaká na kompletnú prehliadku, ale už teraz škody odhadol na viac ako 4500€, podľa ich tabuliek je hodnota auta niekde na úrovni 3500€, takže sa majú vyjadriť, či sa bude dávať auto na zdvihák, keďže je možné, že sú poškodené aj úchyty ramien, a kto vie, čo ďalej, keď to odstroja.