Samozrejme . No našťastie som sa v počiatkoch tak nešťastne nezrakvil ... snáď ho to neodradí . V každom prípade som len dal názor , prečo ich ma možno kratšie ako by mali byť . Nic viacej za tým nie je ...
Nie je to potravinarska folia? Ja som bol raz takto dotlceny, ked som kedysi davno v 35km/h na hradzi v zakrute zachytil pedalom a padol na asfalt. Tyzden som poriadne nespal.
Nie je to potravinarska folia? Ja som bol raz takto dotlceny, ked som kedysi davno v 35km/h na hradzi v zakrute zachytil pedalom a padol na asfalt. Tyzden som poriadne nespal.
Presne na to som sa pozeral aj ja....vyzerá to skôr ako potravinová fólia. Ale tak, čo čakať, v našom zdravotníctve
A čo ma ty chytrak spolocne “ naše zdravotníctvo “ s týmito alternatívnymi imobilizacnymi technikami horských záchranárov ? Nehnevaj sa , ale ked sa tomu hovno rozumieš , tak aspoň nepruď ... obezny biker je určite rad , že mal aspoň takych “ paramedikov “ pri sebe ktorí s ním ostali do príchodu RZP -cky . Fixáciu zlomenej alebo vyklbenej končatiny previedli . Nevieš či boli v službe , či a ako boli vybaveni atď ... osobne nosím v mojom prirucnom “dovolenkovom “ záchranárskom batohu viac “veci “ ako oni , no čo je hlavne mal pri sebe niekoho kto pomohol a neprešiel nezúčastnene okolo . Chcel by som vidieť teba ako by si poskytol pomoc ty ...
Áno na tej fotke vidím veľa “ nedostatkov “ poskytnutia prednemocničnej zdravotníckej pomoci . Ale v tomto prípade platí , urobiť aspoň niečo je určite lepšie ako neurobiť nič .
Sorry nedalo mi ... a to som sa zaprisahal , že na kktiny nebudem reagovať .
Dva tyzdne dozadu som malemu vymenil take gumaky ako na foto za pennove s plastovymi stuplami, pozeram ze dobre som spravil su inak dost bezne na 16" 20" bicykloch pre deti.
MecoTrance vystihol si to, 29iny sú úplne na hovno a už nikdy viac KinDo až také zlé to nie je, teda nechcel som sa o tom moc rozpisovať, no do konca mesiaca už jazdiť nebudem a od septembra idem pracovať za hranice a jeseň by som už moc nehrotil, takže kvôli tomu. A dúfam, že tú 1. vetu každý pochopil, že som si robil iba srandu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Presne na to som sa pozeral aj ja....vyzerá to skôr ako potravinová fólia. Ale tak, čo čakať, v našom zdravotníctve
Áno na tej fotke vidím veľa “ nedostatkov “ poskytnutia prednemocničnej zdravotníckej pomoci . Ale v tomto prípade platí , urobiť aspoň niečo je určite lepšie ako neurobiť nič .
Sorry nedalo mi ... a to som sa zaprisahal , že na kktiny nebudem reagovať .
https://metro.co.uk/2018/08/15/boy-6-dies-impaled-jagged-handlebar-bike-7844673/
a to je az take zle, ze predavas bajk ?
double sa uz parkrat vyhrazal, ze to spravi ked mu cosi nevyslo, ale vzdy zodvihol hlavu a bajkoval dalej