chlapci a to som to siel tri krat a padol dva ,treti dal nohu na zem posunul zadne do stopy a ostatok uz supol dole ,proste chybala panvova rozcvicka ,to je pre mna tak, ked sa najtazsie jazdi nazaciatok po 500 vyskovom vyslape
bebicka nejake su ,ale nic co by som uz nezazil
a kvakopalm veru nie ten 1x som sa ledva stihal odstrcit trupom od pnika vpravo na ktory ma slo napichnut ,ostal len skrabanec po bradavkou
Nechat namocene v Betadine dobrych 5-10 minut, potom sa pokusit to odstranit. V minulosti pouzivany peroxid vodika neodporucam... Avsak ked je to zarastene v chraste, to sa nerozpusti. V tom pripade obstrihat noznickami na nechty a potom to odpadne spolu s chrastou. Problem solved.
Pripadne mozes skusit este kamilkovy kupel...
Edit kontra Franto: jazva uz je zahojena, cez chrastu sa infekcia nedostane, lebo pod nou uz je ajtak nova koza. Uz je neskoro menit mastny tyl, praveze sa rozpustil do oblasti kde nema ziadny efekt...
Nejaky tip, ako to uvolnit bez vytrhnutia chrasty?
ak ti možem poradiť, tak určite treba okolie rany vyholiť, chlpy držia infekciu a lepšie ti bude držať krytie. inadine 2x denne meniť, nenechávať dlhšie a prelepiť naplastou typu cosmopor. teraz to možno navlhčiť a strhnuť. hojenie bude trvať dlhšie, ale to už asi vieš. tak vela štastia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kludne napis co sa stalo. Chcem vyskusat jazdenie po tme, na zaciatku na ceste mimo premavky a rad sa poucim co nemam robit
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
Chlapci mali vskutku “ skrutkovací “ deň
Sorry kvakob
Kazdopadne pekna momentka, dufam ze so stastnym koncom.
bebicka nejake su ,ale nic co by som uz nezazil
a kvakopalm veru nie ten 1x som sa ledva stihal odstrcit trupom od pnika vpravo na ktory ma slo napichnut ,ostal len skrabanec po bradavkou
Pripadne mozes skusit este kamilkovy kupel...
Edit kontra Franto: jazva uz je zahojena, cez chrastu sa infekcia nedostane, lebo pod nou uz je ajtak nova koza. Uz je neskoro menit mastny tyl, praveze sa rozpustil do oblasti kde nema ziadny efekt...
ak ti možem poradiť, tak určite treba okolie rany vyholiť, chlpy držia infekciu a lepšie ti bude držať krytie. inadine 2x denne meniť, nenechávať dlhšie a prelepiť naplastou typu cosmopor. teraz to možno navlhčiť a strhnuť. hojenie bude trvať dlhšie, ale to už asi vieš. tak vela štastia