Ešte raz.. Píšem sem malo, lebo som už dávno zistil ze to je zbytočne.. V téme Súľov som písal že predám štartovné, pre uvedený dôvod a keďže je na to zvlášť téma, foto som nedával tam, ale podľa poriadku sem.. Ale rad prenecham fórum a diskusie tým, ktorí vedia čo je vhodné alebo nevhodné uverejniť
ja pridam uz skor len na pobavenie (uz je rana zahojena) - ja som mu vravel ze pri pade na bicykli ale ze netusim o co som si to rozrezal a napisal to takto
Nemali step po fixacii ramena niekto problem s tym, ze ste dostavali pri pokuse pohnut rukou take akoby krce do uponov svalov? H;avne upony delta svalu. Alebo to prichadza od ramenneho klbu. Velmi tazko sa to identifukuje, ale je to taky pocit, ako ked vam chce puknut v klbe, cuknete a uz je to v pohode len bolest je vyrazne intenzivnejsia. Najcastejjsie sa to prejavi, ked dam ruku vedla seba predlaktie pred telo do praveho uhla chrbtom ruky dole a vytocim tu ruku v ramene vonku tak o 45 stupnov.
Už sa vám niekomu stalo že vás zhodila z biku tlaková vlna z kamioná? mne sa to dnes stalo že ma vyhodilo z biku rovno na zem, a možem byť rád že nemám nič zlomené , iba uderený lakeť, rameno a bok, panvu narazenu.
To som mal na VŠ spolubývajúceho z TN. Vľadó. Dodnes nevieme, aká bola jeho orientácia, ale turista, bežkár a cyklista bol pomerne zdatný. Mali sme raz niekde ísť, keď mi zavolal (ešte nemobilom), že "nemôže, lebo je v rekonvalescencii". Stalo sa mu to asi tak, že išiel z TN smerom +/- Dubnica a keďže sa už v chladnom ráne rozohrial, išiel si dať za jazdy dole bundu, čo nemala plný zips. No a presne v okamihu, keď mal ruky nad hlavou a bundu medzi nimi ako lodnú plachtu, prefrčal okolo kamión a Vľadó, ako fyzika káže aj Santa Marii, byl odfouknut do priekopy. Utrpel mnohonásobné pošarpanie a bicykel (Favorit lešenárskotrubkový) detto. Doplazil sa na najbližšiu železničnú stanicu a evakuoval sa do TN vlkom.
V pondelok prišiel na intrák až dosť navečer a ešte stále nevyzeral najprítulnejšie.
Mne sa v poslednej dobe na cestaku tiez sem-tam smykne predne/zadne koleso, ale nastastie sa mi to vzdy podarilo rychlym manevrom ustat. Aj tak to nie je sranda, este k tomu, ked je clovek zacvaknuty do pedalov .
Ja pri tychto padoch niektorych nechapem,ako sa Ti "kamosi" mozu na tom tak uj3bavat
Vzdy ked niekto z partie padol,v prvom rade sa zistovalo co a ako a smialo sa ked tak potom.Ale pri takejto morde hentaky smiech
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
allyx28 Tak sorry, to napuchnutie nebolo vidiet, takze tvoja fotka posobila mierne exhibicionicne
naštastie to bolo už ako sme sa mínali. a ešte jedno štastie že nešlo žiadne auto zamnou ani oproti.
V pondelok prišiel na intrák až dosť navečer a ešte stále nevyzeral najprítulnejšie.
Mne sa v poslednej dobe na cestaku tiez sem-tam smykne predne/zadne koleso, ale nastastie sa mi to vzdy podarilo rychlym manevrom ustat. Aj tak to nie je sranda, este k tomu, ked je clovek zacvaknuty do pedalov
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1973114236053191&id=842178815813411
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1973114236053191&id=842178815813411
Fuj, nepríjemná držka.
Vzdy ked niekto z partie padol,v prvom rade sa zistovalo co a ako a smialo sa ked tak potom.Ale pri takejto morde hentaky smiech