milos21: samozrejme, že je to moja chyba. Keby si za to mohol, tak sa inak bavíme . Ide mi o poučenie ostatných, tak ako ty si rozumne uviedol, že sa za určitých okolností môže platiť aj 2€. Totiž, som v živote na maródke 1x a zdravotníctvo okrem zubára nenavštevujem.
Keby som sa mal drzat tych indicii tak nejdem nikam. Vacsinou jazdim sam a vacsinou sa stava ze za vyjazd nestretnem skoro nikoho. Treba si dat pozor jazdit pomalsie a prilba to uz musi byt samozrejmost
Mne sa podarilo pred týždňom upraviť za železničným podjazdom pod kolibou. Som si to zbehol dole vklude 50km/h a za tunelom jak som točil do prava bum ho koleso poskočilo doľava doprava panika let cez rajdy. Jak som dopadol na ľavé rameno zo zadu tak som aj ostal akurát sa mi nohy prevalili potom jak všetko vstrebalo rameno. Po polminute snahy nadýchnuť sa som poprosil pristojacich nech ma spracu z cesty aj s bicyklom..zavolal som brata nech ma odvezie na pohotovosť lebo kľúčna pri ramene bola v divnej polohe..tajne som dúfal že či len nevyskocila ale RTG má o tieto nádeje pripravilo..tak v mojich 34 rokoch mám prvú zlomeninu..hneď aj s operáciou lebo sa mi to pri ramene polamalo na 4 časti tak to museli zosroubovat..ale nevadí helmu som mal, secko treba raz vyskusat. Akurát som bol zmätený že jak mi to koleso uletelo keď som išiel 20 a nebrzdil som, ale to sa už asi nedozviem. A mal som to zadara na tej pohotovosti .
Jedno dobre pravidlo je aj nosit spravne oblecenie, mam bohuzial odskusane na sebe ze so spravnym sportovym/funkcnym oblecenim sa moc neodriete, reps. vrch pokozky sa nedotrha, nejako sa to smykne na tej latke. Za mladych cias bavlnene tricko, kratasky a cele telo chrastove
VlNETU, juuj, co uz, stava sa to, Skore uzdravenie prajem, je tu plne vlakno ludi co mali klucku zlomenu, vratane mna.
Tak si pekne oddychni - ja som po operacii 23.4. dostal oficialne povolenie od lekara pomaly zatazovat + pomaly na asfalte na biku niekedy 28.6. a hned 2.7. mi na cyklochodniku vbehol do cesty pes a som si zalietal, tentoraz si to odniesla len helma a 3 stichy na hornej pere(ale pekne som si oddychol na urgente skoro cely den:) klucna kost vyzera, ze to prezila...
Takze niekedy si clovek proste nepomoze a moze robit co chce:)
kámoš bol včera nasratý, lebo na pumptracku si rodinka vytiahla autá na diaľkové a že si idú púšťať...tak im jedno zobral, že to je pre bajky priestor, nakoniec sa odpratali, ale ako bol nasratý ešte, tak sa potom v točke zrakvil statočne
kámoš bol včera nasratý, lebo na pumptracku si rodinka vytiahla autá na diaľkové a že si idú púšťať...tak im jedno zobral, že to je pre bajky priestor, nakoniec sa odpratali, ale ako bol nasratý ešte, tak sa potom v točke zrakvil statočne
Pocul som ze noha v dlahe a ruka v sadre, a nasleduje operacia palca? Bez chranicov tam uz nepoleziem...
katko Holt karma. Bolo mu ten den sudene pozerat na "autickarov" a nie trenovat na pumptracku. Treba si vsimat znamenia Ja som dnes cakal na semaforoch pri kasarnach a stala tam aj celkom fesna bikerka. Ale cosi mi na nej nesedelo. Ked padla zelena, sli sme obaja na to zelez. priecestie. Je tam to esickove zabradlie. Mohol som byt nalepeny za jej zadnym kolesom, ale drzal som si tak 3m odstup. Ci sa v tom esicku navysypala? Sla cez predok, az jej flasa vypadla z kosika. Tak som sa len spytal ci je v poho a slapol som do pedalov. Kazdy ma niekedy den blbec, ale tato dievcina vyzerala ze ich mava dost pravidelne...
Pocul som ze noha v dlahe a ruka v sadre, a nasleduje operacia palca? Bez chranicov tam uz nepoleziem...
Prilba je tam vraj povinnost, ale chranice som tam chlapciskam nevidel ani jednemu. Byt v ich veku, asi tiez neriesim. To je podla mna na rodicoch. Ale ked tak pozeram na svoje kolena a lakte, nasim to bolo asi tiez sumafuk
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak už ide človek sám, tak je fajn zapnúť si Zdieľanie polohy (alebo inú podobnú funkciu) na telefóne.
Okrem zubnych preventivok nie je zle sem-tam robit aj tie u vseobecneho lekara.
VlNETU, juuj, co uz, stava sa to, Skore uzdravenie prajem, je tu plne vlakno ludi co mali klucku zlomenu, vratane mna.
Takze niekedy si clovek proste nepomoze a moze robit co chce:)
Prilba je tam vraj povinnost, ale chranice som tam chlapciskam nevidel ani jednemu. Byt v ich veku, asi tiez neriesim. To je podla mna na rodicoch. Ale ked tak pozeram na svoje kolena a lakte, nasim to bolo asi tiez sumafuk
https://www.instagram.com/p/BlTNfcvFPj2/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=kjvzron4cv1x