Čecháčkovia sú borci. Na Martinských holiach som stretol partiu 4 Čechov na tesco shopping/cross bajkoch a dávali si to z Krížavy a došli pod Minčol, kde som ich stretol ako maturovali s mapou. Poslal som ich najkratšou a najľahšou cestou dole do Rajeckých Teplíc, kde sa mali dostať. Asi 100x mi poďakovali, že som našiel skratku a vyslobodil ich z toho trápenia
skok dopeny, zapichnutie prednym /hlavne ze som si povedal ze ddopadnem nazadok) vyletel som z biku a spravil frontflip a potom zahucal na hlavu a popukal mi cely krk
Čecháčkovia sú borci. Na Martinských holiach som stretol partiu 4 Čechov na tesco shopping/cross bajkoch a dávali si to z Krížavy a došli pod Minčol, kde som ich stretol ako maturovali s mapou. Poslal som ich najkratšou a najľahšou cestou dole do Rajeckých Teplíc, kde sa mali dostať. Asi 100x mi poďakovali, že som našiel skratku a vyslobodil ich z toho trápenia
a povies mi kade to bolo?lebo ja som chcel ist z kuneradu po zltej na veterne ale to sa nedalo jak to bolo ***** od lesakov a este aj chodnicek strmy ze konec
a len taká malá rada, najprv sa treba pozorne dívať na mapu kým sa niekde vyberiem...žltá z Kuneradu na Veterné ide v záverečnej tretine kolmo hore...snáď si si nemyslel, že to pôjde na biku
sak som sa..no to ze pojde hore som vedel stalcenim som ratal ale ze bude v takom stave aka bola som nevedel a nosit bike a cakat kedy mi podsmyknu tretri
tak vaznejsi pad som este nemal ale som si potrhal vazivo na zadnom stehennom svale dnes prva rehabilitacia tak som zvedavy a ziadny futbal ani bike minimalne tri tyzdne
Tak dnes sa mi medzi domami v meste podarilo zrazit s dietatom na bicykli. A som dojazdil, ani neviem na ako dlho. Na pravej nohe na stehne taka hrca (a modrina), ze nohu ani uplne nezohnem (just stehno, to najdolezitejsie). Moze to byt len udrete, alebo aj nieco viac?
Keby som mal ale stehno za normalneho stavu take velke ako je teraz (napuchnute), nebol by som proti.
to isté mala aj moja mama pred pár týždňami, išla radšej k doktorovi, tá hrča bola asi aj menšia ako máš ty... Bola aj na sone ciev či ako sa to volá, istota je istota...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
viac foto tu - http://pro-foto.cz/fotogalerie.html?code=catreport&idcat=47
ROOOOOOFL!! Pláva motýlika na bajku
a povies mi kade to bolo?lebo ja som chcel ist z kuneradu po zltej na veterne ale to sa nedalo jak to bolo ***** od lesakov a este aj chodnicek strmy ze konec
a len taká malá rada, najprv sa treba pozorne dívať na mapu kým sa niekde vyberiem...žltá z Kuneradu na Veterné ide v záverečnej tretine kolmo hore...snáď si si nemyslel, že to pôjde na biku
Keby som mal ale stehno za normalneho stavu take velke ako je teraz (napuchnute), nebol by som proti.