ja som isiel len po dlhom uzkom muriku vysokom asi 40 cm a sirokom tak 15-20 cm bolo to do mierneho kopca a kedze mam singlac z tazkym prevodom tak rozbeh nevysiel tak som chcel zoskocit dole takym stylom ze len ja a bike ostane na muriku. nejak to nevyslo. najskor som capol ja a potom nejak po mne znicoho nic skocil bike... biku neni nic... len oskreta vidlica trochu
Ani nie, ale ked si to rozpumpujes a take bude za zatackou ... tento bol nastastie vidiet dost zdaleka. Priznajme si kolko krat si to pustime - ved tu cestu poznam. Ved si len prezrime prilbu - kolko je tam skrabancov co by boli inak na gebuli.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neviem, ked som sa pozbieral, bola tam
tak snad nabuduce
Ja: né už ide zima a aj tak nebudem skoro vôbec jazdiť a v zime budú lepšie ceny !
hmm... konecne neprší, hur sa na bike !
inak ako hlava, čo máš vlastne rozmlátené? aj bike aspoň pokrstený?