Lokalizácia
Formulár sa odosiela
preslachtovanim je u nich potlacovana agresivita ktoru vyslachtili na zaciatku zamerne..

Genetika je trošku komplikovaná záležitosť. Nemôžeš čakať, že skrížiš desiatich psov a z každého potomok zoberie len tie gény, ktoré ty chceš. A taktiež nemôžeš čakať to, že toho psa začneš znova krížiť a tie gény ktoré v sebe má jednoducho zmiznú ako keby si mávol čarovným prútikom, ono je to trošku zložitejšie.. Keď raz tú agresivitu v sebe má, nemusí stačiť ani výborný výcvik aby tú agresivitu potlačil, lebo tá agresivita je v génoch a toho sa nezbavíš, len ju môžeš potlačiť, ale bude tam stále.
Zobraziť komentár 30.12.2014 - 15:41:42
00
Genetika je trošku komplikovaná záležitosť. Nemôžeš čakať, že skrížiš desiatich psov a z každého potomok zoberie len tie gény, ktoré ty chceš. A taktiež nemôžeš čakať to, že toho psa začneš znova krížiť a tie gény ktoré v sebe má jednoducho zmiznú ako keby si mávol čarovným prútikom, ono je to trošku zložitejšie.. Keď raz tú agresivitu v sebe má, nemusí stačiť ani výborný výcvik aby tú agresivitu potlačil, lebo tá agresivita je v génoch a toho sa nezbavíš, len ju môžeš potlačiť, ale bude tam stále.

preto som dalej dopisal ze pri niektorych tychto "bojovych" plemenach sa agresivne jedince vyraduju z chovu ;)
Zobraziť komentár 30.12.2014 - 16:17:28
00
http://youtu.be/x46_7YhdiI8
Zobraziť komentár 30.12.2014 - 16:40:17
00
Mišo Pátrovič chod už prosím odtialto do prdele skladat si svoje kolobežky, fotit svoje akty á tu daj už pokoj ideš mi už riadne na nervy znechucuješ cele forum. Všetko vieš všade si bol všetko si videl a tvoje vedomosti su neuveritlne s každého odvetvia... Ale nikoho tvoje dementne nazory nezaujmaju iba robiš zo seba idiota ....
Zobraziť komentár 30.12.2014 - 17:21:51
06
:-* no ty mi urcite nebudes rozkazovat co mam a co nemam robit :D ziadny akt tu nevidim...ak nerozoznas portret od aktu si na tom dost zle :P
A to ze ti idem na nervy moj problem vazne nieje...problem bude v tebe ked ta nervuju prispevky cudzich ludi niekde na internetovom fore ;)
Zobraziť komentár 30.12.2014 - 17:27:10
00
mňa neberte do huby :lol:
Mier a na zdravie https://www.facebook.com/video.php?v=732434756827516
Zobraziť komentár 30.12.2014 - 17:34:03
00
Ach bože tu sekaš frajera pritom vysedavaš cely den a cakas kto co na teba napise ... Pritom s bicyklami uz nemas nic spolocne max. Zlatú žilu. A tie tvoje prispevky ohladom psov ocividne aj ten tvoj beagel ta ma v pi** ta nepocuva sak sa za teba hambi aj ten chudak pes normalne ho lutujem a uražat druhych ako napr. Capula za to ze napise svoj nazor je dost chore kedze ho osobne ani nepoznas a hned ho sudis. Mam pocit ze aj ty si vyslachteny druh ...
Zobraziť komentár 30.12.2014 - 17:38:10
00
A ty robis teraz to iste :D urazas mna a ani ma nepoznas :D len tak dalej....len tak dalej...kritizovat niekoho za to co sam robis :y: Btw: Na capula som vyjadril svoj nazor....podla mna jeho vyjadrenie ze keby mu pes kuse do kolesa zapichne ho nozom je totalne neludske..bezcitne....a v tomto svoj nazor nezmenim....

Ze cely den cakam kto co na mna napise?? Prosim ta nebud smiesny :D

A moj pes ma pocuva ;) pocuvat prestava len ked zbada srnku :)
Zobraziť komentár 30.12.2014 - 17:46:02
00
Súhlas, mohol by radšej oblbovať nejaké šumienky v jeho veku a tak si vybíjať prebytok energie a testosterón správnym spôsobom :tmi:
Zobraziť komentár 30.12.2014 - 17:47:15
02
No povedzte este nieco mudre co by som mal robit.... :D

Niekomu asi manzelka nedala :D a svoju frustraciu si musi riesit riesenim mna...to je dost smutne...ale ak vam to pomaha chlapci kludne pokracujte mne je 5 co si o mne myslite...pretoze ani jeden z vas ma nepozna....a nic o mne nevie....takze tie vase zavery su dost od veci ;)
Zobraziť komentár 30.12.2014 - 17:51:27
00
Ako tak vidím, odborník na bajky, potom na fotenie, teraz kynológ....ach, chlapče, dospej trošku :-) Píšem ti to preto, že som si tým prešiel tiež a mnohé sa zlepšilo. Good Luck :-)

Naposledy upravil AdMich dňa 30.12.2014 - 18:02:59, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 30.12.2014 - 17:55:42
00
AdMich: skoda hrachu hodeneho na stenu :)
Zobraziť komentár 30.12.2014 - 18:00:31
00
Tu pomoze namiesto hadzanim hrachu hadzat samotnym ved viete kym. Ale nepozname ho takze je nam do neho hovno tak ako sam viete kto s oblubou vypisuje. :-)
Zobraziť komentár 30.12.2014 - 19:28:21
04
Ale celkom dobre sa na vas bavim :D pokracujte ;) ide vam to perfektne
Zobraziť komentár 30.12.2014 - 20:31:15
00
Mne pre zmenu príde celkom zábavné ako niekto,kto pohotovo vynadá kdekomu do ***** a podobne, sa zrazu strašne začne ohrádzať že nekto napísal niečo necitlivé.
Zobraziť komentár 30.12.2014 - 20:35:51
08

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up