Lokalizácia
Formulár sa odosiela
lto ak by tvojmu psovi (alebo aj decku, je to to iste) niekto umyselne rozbil hlavu, ako by si reagoval ? Nerypem, pytam sa uprimne. Ja priznavam, ze som agresivny akonahle sa to dotyka mojej rodiny (deti, zena, psi)

Inac, napriek tomu ze MP sa sprava nie uplne najvhodnejsie, niektori jeho protivnici ho uz zjavne davno predbehli :-/

uznavam ze sa spravam ako sa spravam...ale som rad ze aspon niekto si vsimol tuto skutocnost :)
Zobraziť komentár 31.12.2014 - 02:35:00
00
lto ak by tvojmu psovi (alebo aj decku, je to to iste) niekto umyselne rozbil hlavu, ako by si reagoval ? Nerypem, pytam sa uprimne. Ja priznavam, ze som agresivny akonahle sa to dotyka mojej rodiny (deti, zena, psi)/

hmm, teoria a nezmyselne prirovnania.
co by si robil v situacii keby ti cudzi pes napadol tvoje dieta (alebo psa, alebo teba)? pisem jasne o napadnuti, situacii ked majitel psa nema ani nahodou pod kontrolou.
Zobraziť komentár 31.12.2014 - 07:32:17
01
Som zvedavy kolko este tato skoro zbytocna debata este potrva, ale v kazdom pripade by asi kazdy normalny clovek branil svoje dieta popripade psa alebo aj majetok. Akym sposobom to je uz na jeho posudeni. Neobhajujem ani neodsudzujem akekolvek plemeno psa ale v kazdom pripade ak vydes so psom kamkovek si zanho zodpovedny. Najskor by si mal vytusit jeho reakcie lebo poznas jeho povahu. Mojmu synovi sa pred 2 rokmi zakusol do zadneho kolesa dospeli ridgeback, dakujem bohu ze do kolesa lebo keby mu skocil na krk ako to ma v genoch tak uz tu dnes nieje. A jeho majitel (asi 17 rocny premudreli zasran ) sa do mna este pustil ze co mu kopem do psa a preco jazdime na bicykloch tam kde ludia vencia psov!( bolo to pri malom dunaji nedaleko letiska). Vo finale som mal ja kusanec na nohe syn poriadne laknutie a premudreli mladik dokopaneho psa a vybitych par zubov...
Zobraziť komentár 31.12.2014 - 08:08:05
09
kazdom pripade ak vyjdes so psom kamkovek si zanho zodpovedny

Nemohli by sme touto vetou ukoncit tieto nezmyselne prekaracky? Prosim!
Zobraziť komentár 31.12.2014 - 10:47:19
06
pobavil ma dnes názov tohto bazmegu proti padaniu reťaze, paródia na známy problém Andyho Schlecka :

http://www.b-t-p.de/B-T-P_Team/Produkte/Antrieb_Schaltung/Umwerfer_35/Anti-Schleck/anti-schleck.html
Zobraziť komentár 31.12.2014 - 13:49:30
00
Nechcem ozivovat tu temu ale neodolal som

Prílohy:

Kdesbyl.jpg
Kdesbyl.jpg 48.72 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Nikdy.jpg
Nikdy.jpg 32.82 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 31.12.2014 - 14:17:34
02
jaj no clovek tu chvilu nie je a ako ho ohovaraju :D
tak ja sa len v skratke vyjadrim k poslednym 10 stranam:
1. ked sa ku men daky pes rozbehne - ano povazujem ho za zleho a myslim si ze utoci. ma ostre zuby, urcite nechcem aby ma pokusal a nemienim to zistovat ked uz bude pri mne ci chce kusat alebo sa hrat. rovnako ako ked sa ku mne rozbehne skupina ozbrojenych ciganov, tiez si asi malo kto bude mysliet ze sa chcu len hrat :)
2. na tom videu to bolo dake bojove plemeno (nepoznam, ale podla vyzoru tak vyzeralo), takze tomu ked odrezes nohu alebo rozparas brucho tak ho len viac naseres, tam treba zakrocit radikalne a aby to malo okamzity efekt, preto noz do lebky by to mal poriesit

a dalej sa mi uz nechce reagovat, idem silvestrovat
Zobraziť komentár 31.12.2014 - 14:25:29
00
Capulo...este raz..
Vobec netusis co predchadzalo tej reakcii...co ak ho ten cyklista provokoval??? Chyba zaciazok situacie....neda sa povedat kto je na vine....
Zobraziť komentár 31.12.2014 - 14:29:18
00
do riti ved capulo tu pise, ze ked sa za nim rozbehne pes tak ho zabije
ne, ze ked sa teleportuje na miesto kde pes kuse koleso bicykla, ze ho zabije
tak naco furt meles, ze netusi co predchadzalo tej reakcii?? s tym vobec nesuvisi uz aspon 7 stran
Zobraziť komentár 31.12.2014 - 14:58:47
04
Začína sa to tu podobať na jednu skupinu z FB :)
Zobraziť komentár 31.12.2014 - 14:59:33
01
Nechcete ho radsej ignorovat? Jemu sa paci, ked sa vytacate.. A on sa len usmieva.
Zobraziť komentár 31.12.2014 - 15:11:46
00
Mate nejaky tip na avatara? :D
Zobraziť komentár 31.12.2014 - 15:17:04
02
Strnasta strana. Este nestacilo?
Zobraziť komentár 31.12.2014 - 15:21:07
04
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Zobraziť komentár 31.12.2014 - 15:23:52
00
Zobraziť komentár 31.12.2014 - 15:26:13
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up