Po tyzdni mi konecne funguje UPiCe ako ma, tak som si na oslavu svojho navratu k rychlemu internetu precital tuto debatu o psickoch...
Na psov som citlivy, stravil som s nimi vacsinu zivota, takze je jasne na ktorej strane som.
Capulov vyrok ma neprekvapil, uz sa tu tymito ***** nazormi par krat prezentoval ( palica, roxor, najprv zastrelit-potom hladat majitela a pod.). Jeho nazor mu ale neberiem, uz som sa nim stretol u vela ludi, hlavne jednoduchsich dedincanov a ich potomkov (aj ked zijucich v mestach). Pes patri na retaz, ked ochorie, steka malo, alebo vela, tak mu motykou prebijem lebku, zakopem ho do hnoja a z krcmy prinesiem dalsie stena, sak su zadarmo...
Teda respektujem aj jeho pocit, ze je opravneny ublizit resp. zabit mojho psa, ak sa nim bude citit ohrozeny. Dufam ze aj on respektuje moj pocit, opravnenosti urobit to iste potom jemu (par rozlicnych kusov zeleza mam pri sebe takmer vzdy a nanestastie uz o sebe realne viem, ze ich pouzijem ked treba).
Za psa je vzdy zodpovedny majitel, vychovou a vedenim. Ak vam na prechode pre chodcov niekto zrazi decko, pojdete rozbit prednu masku autu alebo vodicovi ?

aj za tie hovna, ktorych su plne travniky, nie su zodpovedni psi, ale ich p......i majitelia, ktori nie su schopni spravit jednoduchy pohyb a hovno zobrat. Detto psi nahanajuci zver, bicykle, bezcov - za to nemoze pud, ale nezodpovedne hovado, ktore psa nevie ovladat a napriek tomu ho pusti zo spagatu. (a este sa tym potom chvali, ach jaj)
Co sa toho, ktoreho meno radsej ani nenapisem tyka, tu plati asi iba ze "menej je niekedy viac". Ale mozno to robi len naschval, na tych internetoch je takych nestastnych cloviecikov tusim cim dalej. Na druhej strane, keby pisal a argumentoval tak ako pista, nemalo by toto vlakno tolko novych stran za par dni navyse

) pista velky respekt !