lto ak by tvojmu psovi (alebo aj decku, je to to iste) niekto umyselne rozbil hlavu, ako by si reagoval ? Nerypem, pytam sa uprimne. Ja priznavam, ze som agresivny akonahle sa to dotyka mojej rodiny (deti, zena, psi)/
Nieco vies dopredne programovat ako reakciu v podvedomi, nieco nevies, ako sa zachovas. Ale co chcem povedat je, ze rozbitie hlavy mojho psa (macky, korytnacky, rybicky) a rozbitie hlavy mojho dietata NIE JE! to iste

Ziadne zviera nie je rovnocenne (nebodaj vyssie) ako
dieta a clovek a ziadne dieta nie je vec.Z toho plynie jedna velmi dolezita vec, co spravit v pripade, ze moj oblubeny pes zrazu trha cudzie dieta (ide o zivot a vazne zranenia) nenavideneho suseda, ktore predtym mojho psa drazdilo povedzme. Mam pri sebe revolver a mozem rychlo a ucinne konat. Zastrelim svojho psa, alebo nie ? Odpoved da nech si kazdy sam, ale myslim, ze je pomerne jasna, pretoze odkryje postoj hodnot kazdeho cloveka. Samozrejme, da sa spekulovat o tom co a ako, ale nechcem to detailne rozoberat, myslim, ze to, co chcem povedat je zrejme.
Inak mozno sa na prvy pohlad zda, ze stale pokracujem v teme, ale ja myslim, ze som trosku uz nasmeroval veci inam. Minimalne som nevyslovil meno, ktore sa nesmie vyslovovat so zavinacom.