Videl som reportáž s tej havárky cyklistky v TV myslím, že JOJ kto chce si to dohľadá v archíve.
Hovorila tam nejaká svedkyňa, že sa rútili tri autá to posledné ich chcelo obehnúť a zachytilo tu cyklistku.
Samozrejme to bol "spoluobčan", ktorý sa na kameru vyjadril že on za to nemôže že to bolo na horizonte a on ju nevidel.
A na tej fotke sice hovno vidno, ale nad zadnou brzdou nieco trci (mozno odrazka) a na riaditkach na pravo od predstavca je tiez nieco namontovane. Takze davat jej od stola spoluvinu, ze bola neosvetlena, je mierne povedane "nic nehovoriaca fabulacia".
Je jedno co je vidiet na fotke, akekolvek svetlo by pri sile toho narazu odletelo niekam doprdele prec, ze by ho uz nikto nikdy nenasiel.
A vikino1 pisal ze to bola nejaka kofola. Takych som uz mal tu cest stretnut, nepoisteny vrak z UK, plyn na podlahe a velky pretekar hlava nehlava.
Či bola noc je jedno, dnes na sakra dlhej rovinke a za bieleho dňa museli 3 auta obiehať (traktor či čo, ani neviem čo to bolo), práve vtedy keď som im šiel oproti. Samozrejme nijaká krajnica, tak som skončil v garáde, pričom ma len tak tak lízli 3 auta za sebou...
ja mam praveze v noci na vyjazdoch lepsie skusenosti s vodicmi ako cez den. samozrejme chodim kvalitne osvetleny a cuduj sa svete este sa mi nestalo aby ma niekto lizol na pol metra. vsetci ma predpisovo obiehaju v lavom pruhu. cez den sa ani neunuvaju vyhodit blinker.
Detto Ale to máš podľa mňa rovnako ako jazdu s cyklovozíkom: Ked som jazdil s cyklovozíkom, (a to som sa fakt vyhýbal aj cestám 2 triedy), tak autá ma obiehali na 1,5 m. Proste vodiči ked videli vozik lepšie viditelný vozik resp. večer osvetleného cyklistu, tak mali väčší rešpekt a dodrali odstup. Samého / cez deň ma napríklad na rovnakej trase líznu na 30 cm...
ale prechod pre chodcov nesluzi na bicyklovanie. ked rodic pusti take male dieta von s bicyklom, mal by spravit vsetko preto aby decko vedelo kam s bicyklom moze a kam nie. na druhu stranu 86! rocny uz by mozno nemal mat moznost soferovat auto.
Neviem... Ja sám ako cyklista jazdím cez prechody pre chodcov (lebo u nás máme až 2! prechody pre cyklistov), ale to ma uznávam neospravedlňuje a nie som si momentálne istý, či sa tam jazdí alebo tlačí...
A jazdím aj po chodníku do/z práce, lebo si zatiaľ cením svoj život a nikdy som nemal žiadny náznak konfliktu s kýmkoľvek kvôli tomu...
Ale ako šofér keby som sa modlil, tak by som prosil o to, aby som v živote či z cudzej alebo vlastnej viny nezažil niečo podobné... Strašné to musí byť...
Akoze nie, ved neraz bolo v tv prezentovane ako su hliadky vybavene testermi zo slin.
Jedine tak v Cechach. U nas ta zoberu na odber krvi, ale to by si musel byt viditelne sfetovany. Kali nemal kedy veci zlepsit, ved ten cirkus riadil len 10 rokov.
Mne sa toto isté stalo včera ráno. Zastavil som pred prechodom na dvojprúdovej ceste v pravom. Starší pán asi dedko začal prechádzať aj s asi 10r. chlapcom. Pozriem do zrkadla vľavo a tam sa rúti pipina, ktorá ich skoro zmietla. Nebyť rýchlej reakcie toho pána dopadlo by to veľmi zle.
Chcel som jej vynadať na nasledujúcej križovatke, ale zastala mimo môj dosah.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hovorila tam nejaká svedkyňa, že sa rútili tri autá to posledné ich chcelo obehnúť a zachytilo tu cyklistku.
Samozrejme to bol "spoluobčan", ktorý sa na kameru vyjadril že on za to nemôže že to bolo na horizonte a on ju nevidel.
A na tej fotke sice hovno vidno, ale nad zadnou brzdou nieco trci (mozno odrazka) a na riaditkach na pravo od predstavca je tiez nieco namontovane. Takze davat jej od stola spoluvinu, ze bola neosvetlena, je mierne povedane "nic nehovoriaca fabulacia".
Je jedno co je vidiet na fotke, akekolvek svetlo by pri sile toho narazu odletelo niekam doprdele prec, ze by ho uz nikto nikdy nenasiel.
A vikino1 pisal ze to bola nejaka kofola. Takych som uz mal tu cest stretnut, nepoisteny vrak z UK, plyn na podlahe a velky pretekar hlava nehlava.
Hmmm, niekedy mám pocit, že aj naši vodiči jazdia ako nafetovaní.
86 (!) r. vodic nezastal pred prechodom a zbytocne vyhasol detsky zivot.
A jazdím aj po chodníku do/z práce, lebo si zatiaľ cením svoj život a nikdy som nemal žiadny náznak konfliktu s kýmkoľvek kvôli tomu...
Ale ako šofér keby som sa modlil, tak by som prosil o to, aby som v živote či z cudzej alebo vlastnej viny nezažil niečo podobné... Strašné to musí byť...
Jedine tak v Cechach. U nas ta zoberu na odber krvi, ale to by si musel byt viditelne sfetovany. Kali nemal kedy veci zlepsit, ved ten cirkus riadil len 10 rokov.
Chcel som jej vynadať na nasledujúcej križovatke, ale zastala mimo môj dosah.