Dnes som v Reichu predbehol jedneho starsieho sivovlaseho pana na cestaku, namiesto prilby platena ciapka so siltom. Dalsi z tej istej vekovej kategorie na city a trekkingovych bikeoch v hojnom pocte a taktiez bez prilby. Cim to je, ze niektori starsi ludia kaslu na bezpecnostnu prevenciu ?
init, tito starsi dupaci na cestakoch vacsinou nikdy nenosili prilbu, zato su schopni nas mladsich castokrat dost potrapit bodaj by som tiez bol taky vykonny, ked budem v ich veku
iron.hide ja som ho predbehol pri slapani do kopca, on zas mna pri zjazde. Predsalen mam dlhsi zivot pred sebou, tak som nechcel riskovat pad pri moznom prejazde cez zatulane kamienky na ceste.
Ked tak nad tym uvazujem, pre stat je vyhodne ked starsi ludia nenosia prilby. Pad pre nich znamena takmer istu smrt a hoci to znie kruto, znamena to aj o cloveka menej, ktoremu musia vyplacat dochodok.
Neboj, pud sebazachovy mam silny . Ty sa zas dobre staraj o svoju ludsku schranku, aby si zbytocne neodcerpaval peniaze, ktore boli vyzbierane zo zdravotnych a pod. odvodov
Mňa štve, že už to nie je len tým staraním.
A hodne bude záležať aj od vodičov, aby ma niektorý nesundal
Inak dnes boli vzoroví. Len ma mrzí, že s kľudnej horskej cesty na Kulháň sa stala skratka TN-NR.
No to skôr. Lebo zrovna z Nitry by som určite išiel radšej cez HC alebo R1-D1. Lebo je to o dosť rýchlejšie ako sa vliecť cez všetky tie nekonečné dediny povodia Nitry.
Každopádne by si tí vodiči mali uvedomiť, že najkratšia cesta nie je vždy najrýchlejšia. Je ti prd platné, keď ideš namiesto 55km možno 50km ale o 10-15 minút dlhšie, takže ti aj motor beží dlhšie a teda aj spaľuje dlhšie, takže úspora paliva a vlastne aj času "veškerá žádná".
PO NÁRAZE BICYKEL ROZLOMILO NA DVE ČASTI: VODIČ AUTA RADŠEJ UŠIEL
K vážnej dopravnej nehode došlo v katastri obce Bystrany (okr. Spišská Nová Ves). Podľa doterajších zistení 30-ročný muž z okresu Spišská Nová Ves viedol VW Passat, kde v úseku za železničným priecestím medzi obcami Bystrany a Spišské Vlachy predchádzal iné vozidlo na mieste, kde je to zakázané.
Následne prešiel do protismeru, kde došlo k zrážke s protiidúcou 24-ročnou cyklistkou. Vodič s vozidlom ďalej pokračoval v jazde, narazil do dopravného značenia, a zastavil pod násypom železničných koľají. Vodič bol podrobený dychovej skúške s výsledkom 0,07 mg/l alkoholu v dychu (0,15 promile). Podľa predbežnej lekárskej správy utrpela cyklistka pri dopravnej nehode ťažké zranenia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
P.S. taká tradícia, napríklad vo "Fotografie bez zaradenia" je dávať súvisiace fotky do jedného postu, snáď ťa niekto pochváli aj tu...
co ti prasi....
Ked tak nad tym uvazujem, pre stat je vyhodne ked starsi ludia nenosia prilby. Pad pre nich znamena takmer istu smrt a hoci to znie kruto, znamena to aj o cloveka menej, ktoremu musia vyplacat dochodok.
A hodne bude záležať aj od vodičov, aby ma niektorý nesundal
Inak dnes boli vzoroví. Len ma mrzí, že s kľudnej horskej cesty na Kulháň sa stala skratka TN-NR.
Každopádne by si tí vodiči mali uvedomiť, že najkratšia cesta nie je vždy najrýchlejšia. Je ti prd platné, keď ideš namiesto 55km možno 50km ale o 10-15 minút dlhšie, takže ti aj motor beží dlhšie a teda aj spaľuje dlhšie, takže úspora paliva a vlastne aj času "veškerá žádná".
Ono aj TN -To je na vzdialenost to iste ci ides cez hory alebo cez BN. No opticky je to skratka.
K vážnej dopravnej nehode došlo v katastri obce Bystrany (okr. Spišská Nová Ves). Podľa doterajších zistení 30-ročný muž z okresu Spišská Nová Ves viedol VW Passat, kde v úseku za železničným priecestím medzi obcami Bystrany a Spišské Vlachy predchádzal iné vozidlo na mieste, kde je to zakázané.
Následne prešiel do protismeru, kde došlo k zrážke s protiidúcou 24-ročnou cyklistkou. Vodič s vozidlom ďalej pokračoval v jazde, narazil do dopravného značenia, a zastavil pod násypom železničných koľají. Vodič bol podrobený dychovej skúške s výsledkom 0,07 mg/l alkoholu v dychu (0,15 promile). Podľa predbežnej lekárskej správy utrpela cyklistka pri dopravnej nehode ťažké zranenia.
https://www.facebook.com/1488631054500445/posts/2114923451871199/