stax Co potrebujes k tomu, aby si sa nenudil? ) Treba si tie opustene cesty uzivat iron.hide V DS som este nebol, ale ak sa vyhnes hlavnemu tahu, tak je tam radost jazdit
no urcite nie 2 hodiny dunaj po lavej ruke, a potom pre ozivenie 2 hodiny dunaj po pravej ruke
ale aby som bol konkretnejsi tak napriklad toto a ked uz opustene cesty tak
edit: a aby som nebol uplne offtopic - okrem jedneho premotivovaneho cechuna na A8cke boli pocas tatranskych vyjazdov vodici nadmieru ohladuplni...
Ja chodim tiez podla toho ako sa mi zrovna chce. Posledne co si pamatam bolo uplne jedno ci vrchom alebo spodkom, vsade boli kociky, korculiari, psickari aj cyklisti. Ak idem ale vrchom, respektujem korculiarov aj chodcov a ak nemam volny priestor kludne sa motkam za nimi aj krokom, na spodku je miesta na obchadzanie dost.
Netusim preco ma niekto problem prisposobit jazdu aktualnym podmienkam, este sa mi nestalo aby som niekoho alebo iny mna omezoval viac ako je nevyhnutne. Hradza je trasa pre pohodu, preto je tam tolko bufetov, ak chce niekto trenovat musi si najst menej frekventovanu oblast.
Moj okruh cez Gabcikovo robi cca 147 km a trva cez 5 1/2 hod. aj s bufetmi.
no urcite nie 2 hodiny dunaj po lavej ruke, a potom pre ozivenie 2 hodiny dunaj po pravej ruke
edit: a aby som nebol uplne offtopic - okrem jedneho premotivovaneho cechuna na A8cke boli pocas tatranskych vyjazdov vodici nadmieru ohladuplni...
Ak dokážes prežiť trošku rozbitejší asfalt okolo Čierneho váhu, odporúčam vyskúšať prejazd Nízkymi Tatrami od dolnej nádrže Čierny váh smerom na Heľpu cez sedlo Priehyba. Asi polovica cesty je fungl nový asfat - kus dokonca jednosmerka. Je tam zákaz vjazdu. Jazdia tam len lesáci na mechanizmoch. Inak parádna asfaltka. Výhľady trochu kazia vyholené kopce ale to sa hádam časom zmení. V zjazde do Heľpy je aj dobrá železitá kyselka.
vdaka - prejazdene minule aj predminule leto. celkom ma mrzelo ze toto leto priehyba nevydala kvoli slusnym burkam co tam ten tyzden boli, jedine co som z planovaneho nestihol.
Som minulý týždeň predbiehala kamión (na aute ) a ten sa akože držal vo svojom pruhu no chodil tak od kraja ku stredovej čiare tak som mu pri predbiehaní kukla do kabíny a chlapík mal otvorené noviny položené na volante
To nie je z braniska, to je z internetu.
Fixska - noviny v tejto dobe? Dnes kamionaci pocas jazdy kukaju filmy na tablete alebo notebooku. Tamten bol asi nejaky oldschool
Samozrejme, ze su tam dva pruhy, s plnou ciarou, si tam nikdy nebol ? To, ze jeden je protismerny nehra rolu. Ale ked na to pozeram znovu, to nie je dym co sa mi zdalo, ale asi tiene od lamp.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
iron.hide V DS som este nebol, ale ak sa vyhnes hlavnemu tahu, tak je tam radost jazdit
... alebo typickejšie, 4 h furt na tej istej strane
Netusim preco ma niekto problem prisposobit jazdu aktualnym podmienkam, este sa mi nestalo aby som niekoho alebo iny mna omezoval viac ako je nevyhnutne. Hradza je trasa pre pohodu, preto je tam tolko bufetov, ak chce niekto trenovat musi si najst menej frekventovanu oblast.
Moj okruh cez Gabcikovo robi cca 147 km a trva cez 5 1/2 hod. aj s bufetmi.
Tá druhá fotka je odkiaľ?
asi 150m za Liptovskou Teplickou smerom na Strbu / Sunavu
nazivo je tam krasne vidno vrchol Krivanu ked je pekne pocasie
https://cyclingtips.com/2018/08/finding-mr-x/
Ak dokážes prežiť trošku rozbitejší asfalt okolo Čierneho váhu, odporúčam vyskúšať prejazd Nízkymi Tatrami od dolnej nádrže Čierny váh smerom na Heľpu cez sedlo Priehyba. Asi polovica cesty je fungl nový asfat - kus dokonca jednosmerka. Je tam zákaz vjazdu. Jazdia tam len lesáci na mechanizmoch. Inak parádna asfaltka. Výhľady trochu kazia vyholené kopce ale to sa hádam časom zmení. V zjazde do Heľpy je aj dobrá železitá kyselka.
Fixska - noviny v tejto dobe? Dnes kamionaci pocas jazdy kukaju filmy na tablete alebo notebooku. Tamten bol asi nejaky oldschool
https://cyclingtips.com/2018/08/finding-mr-x/
Dal som si to k rannej kave, ine psycho. Niecim mi to pripomenulo film s Michaelom Douglasom - Volny pad. Chlapik sa zrejme zcvoknul.