keď tam bola 70 chodilo sa tade 90 ... teraz sa tam chodí tak 70 a stále viac ľudí aj menej ... ja sa snažím držať pod 60 ... to isté je na ceste od hornbachu do dnv
Som rad, ze nas je viac. Uz sa necitim ako exot.
Nie je to zrovna najprijemnejsie, ked sa tam permanentne niekto za mnou lepi. Vcera napr. velke smetiarke auto s oznacenim A. Chudak, nevydrzal to, predbehol ma, a aj tak sme sa stretli na cervenej na Patronke
Manzelka ma este horsiu situaciu v nemecku - dialnica v meste, je tam nejaky tunel ci co, kde je znizena rychlost tusim vravela na 50? I.e. na nejakch par 100m. Tak si viete predstavit tam sa len pokusit spomalit.
Prosím vás, dlhodobo pozorujem chaos pri odbočovaní z Kukučínovej (od Slimáka) doprava na Jarošovu a teraz neviem, či som ja nejak mimo alebo prečo sa vodiči zo stredného pruhu tlačia počas odbočovania do stredného (smer rovno na Pioniersku). Značka je na Kukučínovej síce dosť skoro/vzadu, ale je tam a furt sa tam tlačia krížom krážom. Rozumiem tomu dobre, že z pravého idem do pravého(Račianska vpravo) alebo do stredného (Pionierska rovno) a zo stredného idem do ľavého (Račianska vľavo) alebo teda rovno po Kukučínovej. Či prečo sa tam furt tlačia všetci krížom krážom a trúbia? Posledné týždne tadiaľ chodím dosť často a zaujalo ma to.
značka aj logika hovorí to čo si nakreslila .... ale prečo sa ľudia tlačia inak a prečo pri tom trúbia, to nevie asi nikto ... zostavá ti veriť, že tade tí ľudia nechodia, značku si v strese nevšimli alebo sa už nestihli preradiť a tak im nič iné neostáva
myslim, ze tam zmenili znacenie a radenie do pruhov - donedavna sa z praveho pruhu dalo odbocit len smerom na Raciansku a zo stredneho na Pioniersku, resp. smerom na Racko. To skor bude ten problem. Niezeby sa predtym trubenie a chaos nekonali - kedzi ti, co boli v pravom pruhu, chceli pokracovat na Pioniersku ... V podstate az tolko sa toho nezmenilo, chaos ostal rovnaky, len "kto ma pravdu" je inak nastavene
Je to nešťastná križovatka no. Navyše ešte aj krátky interval, takže spolu s pomalým rozbehom, koľajnicami a niektorými domotanými vodičmi sa tam často dosť dlho stojí.
myslim, ze tam zmenili znacenie a radenie do pruhov - donedavna sa z praveho pruhu dalo odbocit len smerom na Raciansku a zo stredneho na Pioniersku, resp. smerom na Racko. To skor bude ten problem. Niezeby sa predtym trubenie a chaos nekonali - kedzi ti, co boli v pravom pruhu, chceli pokracovat na Pioniersku ... V podstate az tolko sa toho nezmenilo, chaos ostal rovnaky, len "kto ma pravdu" je inak nastavene
podľa maps google je to takto minimálne od roku 2011.
Už presne 40 rokov tadiaľ neprešiel vlak, ani ďalej cez Riazanskú a koľaje tam sú 🤷 Takže asi to bude ako píše BikerChorche, že pruhy boli inak, aj keď pred sto rokmi, a zo zvyku to dodržiavajú tí, čo si "nové" značenie nevšimli. Dik.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie je to zrovna najprijemnejsie, ked sa tam permanentne niekto za mnou lepi. Vcera napr. velke smetiarke auto s oznacenim A. Chudak, nevydrzal to, predbehol ma, a aj tak sme sa stretli na cervenej na Patronke
papiere na auto ziska dnes kde kto aj ked schopnosti na to nema
podľa maps google je to takto minimálne od roku 2011.
evidentne si to zle pamatam - v mojom veku sa uz asi prebudza spomienkovy optimizmus
kazdoapdne, chaos je tak casto a uplne zbytocny