Nerozumiem, čo si chcú dokázať. Mne sa stalo niečo podobné na prechode. V diaľke vychádzalo auto na cestu, a ja som prechádzal cez prechod. Lenže ten debil išiel naplno a ešte sa zaradil do ľavého pruhu, pričom v pravom bolo prázdno. Keby som neuskočil, tak by ma zoťal.
Ja aj doživotne.. Ale vtedy som bol tak naštvaný, že by som mu dal po držke aj keby to bola žena, alebo väčší chlap ako ja, čo pochybujem - najskôr je to vysušenec ktorý sa cíti v plechvici silný.
Na takych asi budem nosit vo voziku tehlu, ked zacneme jazdit s drobcom. To ze dvihne adrenalin mne este rozdycham, ale ohrozovat deti je chore.
Sice nie na biku, ale skusenost s podobnym motorizovanym kretenom mala aj moja polovicka vcera ked sa autom natlacil tesne ku chodniku a v momente ked vedla nej, ked mala drobca na rukach prechadzal tak si schuti zatrubil. Obaja sa triasli este doma
keis09, keby si neuskočil, videl by si ako sa z majstra sveta v momente stane herec - neviniatko nominovaný na Oskara. "Ja som ho nechcel zraziť", "To on mi tam skočil sám....". Idiotizmus na cestách. Zákaz viesť mot. vozidlá do konca života bez mihnutia oka a povinne navštevovať psychiatra.
Ja by som to to branie vodičáku bral viac komerčne. Napr. na tvrdo na 2 roky bez výnimky a odpustenia polovice trestu a potom by som mu ho na dobu 10 rokov vrátil, ak by za každý rok počas tých desiatich vyplácal poškodenému za to, že môže užívať vodičák, sumu 10.000 EUR, v prípade smrti pozostalým 50.000 EUR každý rok. Pokiaľ by nejaký rok za užívanie nevyplatiľ, tak by sa odobral na ďalší 1 rok a následne by pokračoval v platenom užívaní zostávajúce roky.
Poisťovne by mohli mať nový produkt pripoistenia a banky by mali zaujímavý produkt existenčnospotrebného úveru.
Ja viem, peniaze zdravie nevrátia a ani život blízkeho. Ale pokiaľ tento človek ostane invalidom, alebo zahynie živiteľ rodiny, každý cent sa zíde.
JOLI a ked dotycny nema z coho vyplatit tie prachy? bezduchy zakon Skyneo13 ta tehla je velmi dobry napad.. ale aj ty,ked mas rozum,pojdes s drobcom bajkovat inde,kde je svaty klud
No hej, ale ked beries krpca na hodinku vyvencit do vozika, tak najprv potrebujes:
Poskladat vozik do auta, namontovat stresny nosic na auto, namontovat bajk na auto, odviezt sa 10, (20, 30?) minut niekam aspon na okraj mesta, kde je to relativne kludnejsie alebo su podmienky na jazdu vozikom.
Na mieste zlozit bike, zlozit vozik, nalodit kapitana.
Mozes sa chvilu pobajkovat, vratis sa k autu a znova cela tortura so skladanim a trepanim do kufra, na strechu, odvozom domov. Prides domov (mozno najdes podvecer parkovacie miesto blizsie ako 200 metrov od baraku), znova secko povykladat, odlozit...
Viac casu stravis montazou, demontazou, prenasanim veci a soferovanim ako samotnym jazdenim.
V tomto ohlade mi pripada byt znacnou vyhodou, ak mozes vyrazit priamo z domu. No miest, kde ta naozaj po celej trase nebude nikto ohrozovat, je myslim zalostne malo.
Aj preto jazdim vecsinou po lese, hoci je to s 30 kilami za zadkom morda a ked natrafim na blby usek, tak aj otrocka robota.
No co by som nikdy necakal, bol som aj od bajkerov pocastovany, ze co im s tou opachou zavadziam na chodniku a nejdem radsej dakde inde. Chudaci museli zastavit, stiahnut sa uplne na kraj a pol minuty pockat kym prejdem uzkym miestom.
hehe tak nejak jazdim aj ja... to nakladanie a vykladanie 2x nosic 2x bike 1x vozik, vsetko namontovat-naložit a potom zhodit-nahodit doma vyložit-demontovať...+ to tahanie 30kg
Najviac detskych urazov sa stava v domacnosti, nezabudaj...
Ja som objavil caro lesnych asfaltiek a ak maju este aj rampu, tak nie je o com. Slapem dohora dokedy vladzem alebo dokedy sa mi chce a potom to otocim a som v pripade potreby za chvilku pri aute. Vecsinou sa vyskytne nejaky potok, kde sa moze drobec vymagat do sytosti, pripadne aj nejaka chatka s posedenim, kde si dame bufet z domacich zasob.
no ja hodim moj a synov bajk do kufra auta, zaveziem sa niekde do dediny pod horu a jedeme. Trasu si vacsinou naplanujem v GoogleEarth, nahram do mobilu cez Orux alebo Locus sledujem trasu.
a neie je lepsia sedacka na hornu trubku ramu? ja som v nej stravil vela casu. a nepamatam si ze by sme co len raz spadli. pripadne dobra je aj sedacka za sedlo, ponad zadne koleso.
ta na hornu ramovu trubku je teda na dve veci...na predajni ich par mame....a doteraz som nepochopil preco ludia zoberu takuto za 30 ked za 55 je tam ta dozadu nad kolesu....pokazde ked som sa skusil previezt na bajku so sedackou na ramovej trubke...tak mi sedacka zavadzala a musel som pedalovat s kolenami na siroko ta dozadu mi pride lepsia aj tym ze ma lepsie priputanie dietata .....dieta sa moze opret celum chrbtom a aj hlavu ma opretu o vrch sedacky....a hlavne je ppohodlnejsia( ak mate model co sa uchytava na spodok sedlovej trubky a donho idu take dve lyziny kovove na ktorych je sedacka..pretoze to trochu pruzi ked je v tom decko takze ho tak strasne nevytriasa ako keby bol na ramovej trubke...a plus je to aj pohodlnejsie pre toho kto na tom baajku slape...moze slapat normalne...
takyto mam ja pohlad na to ze preco nie sedacku na ramovu trubku....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sice nie na biku, ale skusenost s podobnym motorizovanym kretenom mala aj moja polovicka vcera ked sa autom natlacil tesne ku chodniku a v momente ked vedla nej, ked mala drobca na rukach prechadzal tak si schuti zatrubil. Obaja sa triasli este doma
Poisťovne by mohli mať nový produkt pripoistenia a banky by mali zaujímavý produkt existenčnospotrebného úveru.
Ja viem, peniaze zdravie nevrátia a ani život blízkeho. Ale pokiaľ tento človek ostane invalidom, alebo zahynie živiteľ rodiny, každý cent sa zíde.
Skyneo13 ta tehla je velmi dobry napad.. ale aj ty,ked mas rozum,pojdes s drobcom bajkovat inde,kde je svaty klud
misopetrovic preco tak usudzujes?
Poskladat vozik do auta, namontovat stresny nosic na auto, namontovat bajk na auto, odviezt sa 10, (20, 30?) minut niekam aspon na okraj mesta, kde je to relativne kludnejsie alebo su podmienky na jazdu vozikom.
Na mieste zlozit bike, zlozit vozik, nalodit kapitana.
Mozes sa chvilu pobajkovat, vratis sa k autu a znova cela tortura so skladanim a trepanim do kufra, na strechu, odvozom domov. Prides domov (mozno najdes podvecer parkovacie miesto blizsie ako 200 metrov od baraku), znova secko povykladat, odlozit...
Viac casu stravis montazou, demontazou, prenasanim veci a soferovanim ako samotnym jazdenim.
V tomto ohlade mi pripada byt znacnou vyhodou, ak mozes vyrazit priamo z domu. No miest, kde ta naozaj po celej trase nebude nikto ohrozovat, je myslim zalostne malo.
Aj preto jazdim vecsinou po lese, hoci je to s 30 kilami za zadkom morda a ked natrafim na blby usek, tak aj otrocka robota.
No co by som nikdy necakal, bol som aj od bajkerov pocastovany, ze co im s tou opachou zavadziam na chodniku a nejdem radsej dakde inde. Chudaci museli zastavit, stiahnut sa uplne na kraj a pol minuty pockat kym prejdem uzkym miestom.
A aj ked napriklad jazdis po hradzy tak to nieje uplne bezpecne ako sa docitas v inej teme.
Najbezpecnejsie sa vidi ostat sediet doma :/
Ja som objavil caro lesnych asfaltiek a ak maju este aj rampu, tak nie je o com. Slapem dohora dokedy vladzem alebo dokedy sa mi chce a potom to otocim a som v pripade potreby za chvilku pri aute. Vecsinou sa vyskytne nejaky potok, kde sa moze drobec vymagat do sytosti, pripadne aj nejaka chatka s posedenim, kde si dame bufet z domacich zasob.
takyto mam ja pohlad na to ze preco nie sedacku na ramovu trubku....