njn, minule si tak idem vecer za polskym kamionom a na semaforoch pri kys. novom meste len kukam, ze preco stale ide, preco nebrzdi a on proste na drzovku cez cervenu preletel akoby nic....
prihody z ruskych ciest su legendarne, no najviac nehod na svete v prepocte na obyvatela sa stava v Saudskej Arabii, kedze (mladym) bohatym Saudom z tych penazi trosku yebe na hlavu + plus asi aj tie horucavy nerobia dobrotu, tak skusaju rozne srandy, ako napr. drifting na dialnicimin. v 200 km/h, alebo si vymienaju kolesa pri jazde na dvoch nuz ale nie vzdy to dopadne podla ich predstav (ale chlapci na zaciatku videa maju u mna palec hore za efektne opustenie vozidla a na konci videa sa zabava skonci pri prichode policie)
bola o tom aj reportaz v sobotu doobeda na Radiu Slovensko v relacii Studio Svet
staci dat do youtube hesla saudi arabia drift, alebo saudi arabia two wheels driving alebo ملاهي كنق النظيم و كازمن
mamator Tak potom ma byt vyska pokuty 50 eur, cize sposobena maximalna skoda a hotovo, nie? Ale zas to mi moze zaratat kazda brana, tak sa vystveram na tych 200 Hehe.
fofo050 Ja som cestoval uz vo stvrok a az v piatok som kupoval ;P Zas nepocitaju so vsetkymi moznymi pripadmi, ach ach )))
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na hraniciach by mali dostat bumazku s trasou ako kedysi (mozno aj teraz) v rusku a odbocenie od trasy by malo byt pokutovane zvlastnymi sadzbami ...
pytam sa lebo neviem
Hlavne tahy maju normalne mytne brany rovnako ako dialnice.
bola o tom aj reportaz v sobotu doobeda na Radiu Slovensko v relacii Studio Svet
staci dat do youtube hesla saudi arabia drift, alebo saudi arabia two wheels driving alebo ملاهي كنق النظيم و كازمن
Úprimne povedané toto je presne to o čo si koleduje každý vybrzďovač, či už je to "oprávnené" alebo nie.
Čím viac takých videí, tým lepšie. Nech sa radšej vyhadzujú do vzduchu z auta v nočných košeliach ako s trhavinou.
joli - nemyslim ze sa bohati sejkovia v abu dhabi vyhadzuju trhavinami do vzduchu
fofo050 Ja som cestoval uz vo stvrok a az v piatok som kupoval ;P Zas nepocitaju so vsetkymi moznymi pripadmi, ach ach
Už máš pokutu?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=460728580783829&id=410031412520213