moj nazor zeby mali respektovat jeden druheho , ved to nieje chyba ani jedneho ale tohto statu ktory sa nevie postarat a velmi rad by som doprial kazdemu jednemu poslancovi co tam hore sedi aby sa siel pozriet ako vyzera cesta pre cyklistov v inych krajinach a potom by nevznikali taketo polemiky a rozpory .
moj nazor zeby mali respektovat jeden druheho , ved to nieje chyba ani jedneho ale tohto statu ktory sa nevie postarat a velmi rad by som doprial kazdemu jednemu poslancovi co tam hore sedi aby sa siel pozriet ako vyzera cesta pre cyklistov v inych krajinach a potom by nevznikali taketo polemiky a rozpory .
Cyklistov respektujem dovtedy, kym dodrziavaju pravidla cestnej premavky. Na beznych cestach ich obieham minimalne s metrovym odstupom a som voci nim zhovievavy. Ale ked kazdu chvilu na tom istom useku kde maju zakaz obmedzuju plynulost cestnej premavky a ohrozuju seba aj ostatnych ucastnikov, tak tam moja tolerancia jednoducho konci.
Mna ako cyklistu by vzivote nenapadlo trepat sa na Novy most vrchom, ked viem ze absolutne bez problemov a bezpecnejsie sa dostanem na druhy breh cyklotrasou ktora vediet pod cestou. Lafranconi, Apollo a Pristavny most detto.
A ked nejakeho predbieham, zrovna vtedy si potrebujem oplachnut celne sklo
Super , chvályhodné.... .
Raz ma takto jeden "vodič" pokropil spŕškou z ostrekovačov rovno do očí. Okamžite začali oči páliť, dostal som balanc a takmer som spadol pod ďaľšie auto ( pozn. : jazdil som predpisovo, nikde žiadny zákaz pre cyklistov ). "Zážitok" na ktorý sa nezabúda a preto vždy keď počujem nejakú "vtipnú" historku o sprchovaní cyklistu, tak ma trochu zamrazí.
Preto ak toto bežne robíš, pozri sa občas aj do späťáku, či náhodou cyklista, ktorého si zo srandy osprchoval, neskončil pod kolesami iného auta. Aj keď je tam zákaz, toto sa fakt nerobí....a už vôbec nie cyklista cyklistovi .
Tak to je skor na psychologa. Alebo si daj prihlasku k dopravakom... respektive na ukojenie vychovnych pudov by mozno stacila nejaka vypomoc v skolke na par dni...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Vies, keby to boli 2ja cyklisti za rok tak sa nad to povznesiem. Ale kedze Staromestskou jazdim skoro kazdy den, nejakeho blbca na ziletke tam stretavam kazdu chvilu. A to uz po case zacne liezt cloveku na nervy. Hlavne ked viem ze ten usek sa da uplne jednoducho a bezpecne obist, ale nejaky blbec sa potrebuje hrat na Sagana a tych 5 minut navyse by ho zabilo..
Ked takyto debil nerespektuje vodicov, ja ako vodic necitim absolutne ziadnu potrebu respektovat jeho.
A mozno ti cyklisti tiez kazdy den tadial jazdia do prace. A cestou je to odost rychlejsie, nez sa trepat dole, potom zase nahor na most, vyhybat sa chodcom a bezcom a nasledne spod mosta vyjst zase na Panonsku cestu.
Necakal som, ze az taketo ubohe a zakomplexovane individua, co si myslia, ze su na ceste viac ako zakon, su aj medzi nami. Takymto magorom raz prepne a namiesto stlacenia packy ostrekovaca rovno strhnu volant, ved tam cyklista nema co robit a oni su v prave! Beriem na vedomie a zariadim sa podla toho.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Poved mi kde ja porusujem zakon.
Asi 3x za poslednych 10 rokov co byvam v tejto lokalite som spravil to, co som napisal. A vobec to nelutujem, pretoze dotycni si to sami pytali.
Vacsina je totiz normalna a uz aj ked sa drbe na tu cestu do zakazu, tak sa aspon snazia nezavadzat a netvaria sa ze ta cesta patri im.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cyklistov respektujem dovtedy, kym dodrziavaju pravidla cestnej premavky. Na beznych cestach ich obieham minimalne s metrovym odstupom a som voci nim zhovievavy. Ale ked kazdu chvilu na tom istom useku kde maju zakaz obmedzuju plynulost cestnej premavky a ohrozuju seba aj ostatnych ucastnikov, tak tam moja tolerancia jednoducho konci.
Mna ako cyklistu by vzivote nenapadlo trepat sa na Novy most vrchom, ked viem ze absolutne bez problemov a bezpecnejsie sa dostanem na druhy breh cyklotrasou ktora vediet pod cestou. Lafranconi, Apollo a Pristavny most detto.
Super , chvályhodné....
Raz ma takto jeden "vodič" pokropil spŕškou z ostrekovačov rovno do očí. Okamžite začali oči páliť, dostal som balanc a takmer som spadol pod ďaľšie auto ( pozn. : jazdil som predpisovo, nikde žiadny zákaz pre cyklistov ). "Zážitok" na ktorý sa nezabúda a preto vždy keď počujem nejakú "vtipnú" historku o sprchovaní cyklistu, tak ma trochu zamrazí.
Preto ak toto bežne robíš, pozri sa občas aj do späťáku, či náhodou cyklista, ktorého si zo srandy osprchoval, neskončil pod kolesami iného auta. Aj keď je tam zákaz, toto sa fakt nerobí....a už vôbec nie cyklista cyklistovi
Alebo ako mu mam dat najavo ze je na ceste kde ma zakaz vjazdu a nema tam co robit ?
Ja mam nizky prah tolerancie ludskej hluposti. A s tym nic nespravim
Ak vsak nie, tak sa nicim nelisi od tych hulvatskych vodicov ktori nas tak casto ohrozuju na zivote.
Ked takyto debil nerespektuje vodicov, ja ako vodic necitim absolutne ziadnu potrebu respektovat jeho.
Ja tam neporusujem ziadnu vyhlasku.
Asi 3x za poslednych 10 rokov co byvam v tejto lokalite som spravil to, co som napisal. A vobec to nelutujem, pretoze dotycni si to sami pytali.
Vacsina je totiz normalna a uz aj ked sa drbe na tu cestu do zakazu, tak sa aspon snazia nezavadzat a netvaria sa ze ta cesta patri im.