Aj v diskusii sa spomina furt prilba, ale to ze vodici bez pozretia otvaraju dvere a niekedy aj naschval uz je kazdemu jedno. Dvere vsak moze otvorit aj dieta sediace vzadu a tak fakt je lepsie ist aspon meter od aut. Napriklad na Kosickej je cyklocesta namalovana hned vedla aut, pretoze je to tam uzke a jazdia tadial autobusy. Lepsie tadial vobec neist.
To, ze mu otvorili dvere je uplna pravda. Tiez je pravda, ze cyklista mohol ist dalej od aut resp po druhej strane (neviem ake su zakony v CR). Lenze keby mal na hlave prilbu skoncil by s polamanou rukou, mozno nohou a otrasom mozgu. Mal smolu, ze padol na kolajnice. Tu by mu prilba velmi pomohla
inak mimo aktuálnu tému, ale za obiehanie keď ide v protismere cyklista by som bral vodičáky tak na dva roky minimálne, nech sa tí vodiči zamyslia, či im tie dve sekundy za to stoja... minule sme šli 3 z preteku a ešte sa k nám pridal 4 random cyklista a boli sme tak 500m pred križovatkou, kde sa dáva prednosť a obchádzalo nás auto a zároveň nejaký magor to auto obiehal, to som mu fakt oplatilo, keď tak či tak musel za chvíľu stáť, niekedy rozum ostáva stáť
Táto smrť cyklistu, ktorú zapríčinila banálna blbosť toho šoféra, ktorý sa nevie pozrieť do zrkadla, či nejde nejaké vozidlo pred tým ako otvorí dvere, ma len upevňuje v názore a v mojom spôsobe jazdy v meste, všade tam kde parkujú autá na chodníkoch, alebo pri kraji cesty. A to konkrétne, že takéto úseky idem na bicykli v takej bezpečnej vzdialenosti od parkujúcich áut, aby som sa vyvaroval práve týmto kolíziám. A vôbec neriešim, či idem v strede jazdného pruhu, keď to je z hľadiska mojej bezpečnosti potrebné.
ak by ste vedeli o dnesnej nehode viac, dajte echo. (v BA)
Asi: stret nakladiaku a cyklistu (ten lezal nehybne a bajk mal 50metrov od seba) - dnes rano pri tuneli smerom na kolibu :/
petrik - aj ja. ale uz dlhsi cas ked tadial idem a odbocujem vlavo na kramare, tak radsej idem najprv vpravo a az na rovnej ceste sa otocim ked nic nejde.
ou ou... davajte si este vacsi pozor tento mesiac obzvlast, ked bude viac necyklistov na cestach na bicykli.. aj ked pojdete v aute, alebo aj na bajku..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.mojevideo.sk/video/271cf/defekt_na_dialnici_(rusko).html
Motorpace Motorcycle stalls during bike race andOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Asi: stret nakladiaku a cyklistu (ten lezal nehybne a bajk mal 50metrov od seba) - dnes rano pri tuneli smerom na kolibu :/
http://www.cas.sk/clanok/394971/tragicky-uvod-tyzdna-kampane-cyklista-v-bratislave-zahynul-po-zrazke-s-nakladiakom/
petrik - aj ja. ale uz dlhsi cas ked tadial idem a odbocujem vlavo na kramare, tak radsej idem najprv vpravo a az na rovnej ceste sa otocim ked nic nejde.