No to mozes. Mal si ma vidiet ked som v UK prvy krat na bajku vletel do kruhacu. Dal som zo 2 kolecka kym som si premyslel ako z neho vybehnut. Inac troska dislexia, cize prava lava je pre mna to iste ...
Ak si myslite, ze dokazete vychovavat vodicov, ktori nenavidia kamionistov, cepeckarov, vychodnarov, madarov, poliakov, klobuckarov, motorkarov, cyklistov, chodcov tak ste naivni. Ze jazdim na cervenu cez prechody, hoci tam evidentne nikto nie je a nazve ma plkktm, tak neostava nic ine len opacit rovnakou mincou. Keby som mal cas, kludne nafotim hafo cyklistov, co jazdia na cervenu a urcite sa tam hromada z vas najde. Je to moj nazor a na rozdiel od neho sa nehram na svatuskara. Stavim sa o posledne gate, ze by som aj u neho nasiel veci, kde porusuje nejake predpisy. Tak co? Sam vidim okolo seba kopec ludi co porusuju predpisy. Vodicov, co na poslednu chvilu prefrcia na cervenu hoci uz zdialky vidia ze to nemaju sancu stihnut, predbiehanie na plnu ciaru - ci rovno dvojitu plnu ciaru, predbiehanie hoci ja sa nachadzam v protismere... uz ani neratam. V zivote ste nevideli nesmrtelnych ako jazdia po dialnici minimalne 160 km/h? A tato mafianska vlada s tym rozhodne nic nespravi.
Mna ziadne auto nesejmulo a dufam ze to tak aj ostane. To skor ja som sejmol auto. A aj to bol blb, co spravil mysicku tesne predo mnou a okamzite predo mnou skocil na brzdu, lebo si nevsimol, ze do pruhu do ktoreho sa nadrzovku nasackoval uz stoja auta. Idealne by bolo, keby mali cyklisti v BA separovane chodniky. Niekde uz take polocyklochodniky su, ale vodici na nich uplne bezne parkuju.
Zistili aj toto
„Jazda po Košiciach na bicykli je naozaj adrenalínový zážitok,“ komentuje situáciu Kašík na základe vlastných skúseností.
„Aj ľudia, ktorí prešli na bicykli celú Európu, mi potvrdili, že v Košiciach jazdia radšej po chodníku, akoby sa mali nechať zraziť,“ konštatoval s úsmevom expert.
Ak niekto pozna tu krizovatku, tak mi to vysvetli:-)
Preco sa nikto nikdy nepostavi do toho laveho pruhu a je volny?
nooooo ak su to ludia ktori cez tu krizovatku chodia pravidelne a pokracuju na most apollo / k eurovei tak sa mozno boja ze z toho laveho by sa uz (za tych 300m?) nepreradili do jazdneho ktory pred apollom neodbocuje na pristavny most - jedine poloracionalne vysvetlenie, inak pekna ukazka chybajuceho sedliackeho rozumu...
Ak si myslel mňa, tak ťa poprosim len o jedno. Pokiaľ sa nevoláš morálka alebo spravodlivosť prípadne česť, tak nepoučuj. Skúsenosti a prax hovoria, že pod lampou je najväčšia tma.
nooooo ak su to ludia ktori cez tu krizovatku chodia pravidelne a pokracuju na most apollo / k eurovei tak sa mozno boja ze z toho laveho by sa uz (za tych 300m?) nepreradili do jazdneho ktory pred apollom neodbocuje na pristavny most - jedine poloracionalne vysvetlenie, inak pekna ukazka chybajuceho sedliackeho rozumu...
Skor tam mam skusenost, ze auta sa zaradia vpravo a idu rovno
Presne o autoriadiacich autach som mal semestralku minuly semester. A riesi to okrem krizovatiek aj parkovanie, lebo neriesis kde auto zaparkuje, proste vystupis a ono nech si hlada flek. A milion dalsich veci
Jo..presne to vidiet v simulatore (linkoval som ho asi 2x, teraz dam novu verziu http://www.traffic-simulation.de/ , pripadne komplexnejsiu hracku http://volkhin.com/RoadTrafficSimulator/). Ostatne je jasne - to je dovod, preco ludia nemozu riadit, kedze pocitac to robi efektivnejsie.
Presne to vidiet aj napr na Trnevaskej ceste od Tomasikovej smerom na Bajkalsku. Ked sa tam z Tomasikovej dostanem, tak idem cca 40 km/h a vtedy krasne mi na Bajkalskej pekne skoci zelena. Kopec soferov samozrejme je nervoznych a musia ma predbehnut, kedze idem hrooozne pomaly. Zial im nikdy nedozvakne, ze oni tam brzdit, stat a rozbiehat sa a plynuly prechod je efektivnejsi )
Asi pred pol hodkou som bol svedkom merania cicin na D1 v petrzalke az na pristavny. Najprv okolo mna preletela strieborna Bora(mala cicina cislo 1), jak keby ju soferoval samotny satan. Jasne, ze musel dupat na brzdy kedze pred nim uz kolonka aut. Fabia, na ktoru sa lepil, jak pubertak na prvu frajerku, sa radsej rychlo uhla. Dalsi v poradi bol uz, ale kombik Mercedes(mala cicina cislo 2). A mohlo sa zacat meranie, vybrzdovanie, vytlacanie. Obaja chceli dokazat, ze maju vacsiu cicinu. Dokazovali si to az tak, ze na pristavnom museli 3 auta flekovat, uz som si bol isty, ze bola buracka. A to len koli dvom zakomplexovancom
Takže budúci stvrtok mam konecne sud..na schvalenie o dohode a treste.. je tam napisane, ze s nárokom na nahradu skody sa mám obratit na obcianskosudne konanie...mne poistovna vyplatila škodu aj bolestne..takže toto sa mna uz netýka...či?
Asi pred pol hodkou som bol svedkom merania cicin na D1 v petrzalke az na pristavny. Najprv okolo mna preletela strieborna Bora(mala cicina cislo 1), jak keby ju soferoval samotny satan. Jasne, ze musel dupat na brzdy kedze pred nim uz kolonka aut. Fabia, na ktoru sa lepil, jak pubertak na prvu frajerku, sa radsej rychlo uhla. Dalsi v poradi bol uz, ale kombik Mercedes(mala cicina cislo 2). A mohlo sa zacat meranie, vybrzdovanie, vytlacanie. Obaja chceli dokazat, ze maju vacsiu cicinu. Dokazovali si to az tak, ze na pristavnom museli 3 auta flekovat, uz som si bol isty, ze bola buracka. A to len koli dvom zakomplexovancom
No neviem neviem ci to neboli ti isti, co som tiez dnes na D1 videl ako mysickovali v smere z TT do BA na vsetkych 3 pruhoch. Ale take mysickovanie natesno, ze som gulal bulvami. Tito neskoncia dobre.
Takže budúci stvrtok mam konecne sud..na schvalenie o dohode a treste.. je tam napisane, ze s nárokom na nahradu skody sa mám obratit na obcianskosudne konanie...mne poistovna vyplatila škodu aj bolestne..takže toto sa mna uz netýka...či?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V UK mozes jazdit vlavo.
Mna ziadne auto nesejmulo a dufam ze to tak aj ostane. To skor ja som sejmol auto. A aj to bol blb, co spravil mysicku tesne predo mnou a okamzite predo mnou skocil na brzdu, lebo si nevsimol, ze do pruhu do ktoreho sa nadrzovku nasackoval uz stoja auta. Idealne by bolo, keby mali cyklisti v BA separovane chodniky. Niekde uz take polocyklochodniky su, ale vodici na nich uplne bezne parkuju.
http://kosice.korzar.sme.sk/c/20279101/strategia-kosice-su-pre-motoristov-rajom-kym-nie-su-kolony.html?ref=njct
Zistili aj toto
„Jazda po Košiciach na bicykli je naozaj adrenalínový zážitok,“ komentuje situáciu Kašík na základe vlastných skúseností.
„Aj ľudia, ktorí prešli na bicykli celú Európu, mi potvrdili, že v Košiciach jazdia radšej po chodníku, akoby sa mali nechať zraziť,“ konštatoval s úsmevom expert.
na zaciatok staci ak kazdy vychova sam seba.
Preco sa nikto nikdy nepostavi do toho laveho pruhu a je volny?
Ak si myslel mňa, tak ťa poprosim len o jedno. Pokiaľ sa nevoláš morálka alebo spravodlivosť prípadne česť, tak nepoučuj. Skúsenosti a prax hovoria, že pod lampou je najväčšia tma.
Skor tam mam skusenost, ze auta sa zaradia vpravo a idu rovno
Presne to vidiet aj napr na Trnevaskej ceste od Tomasikovej smerom na Bajkalsku. Ked sa tam z Tomasikovej dostanem, tak idem cca 40 km/h a vtedy krasne mi na Bajkalskej pekne skoci zelena. Kopec soferov samozrejme je nervoznych a musia ma predbehnut, kedze idem hrooozne pomaly. Zial im nikdy nedozvakne, ze oni tam brzdit, stat a rozbiehat sa a plynuly prechod je efektivnejsi
No neviem neviem ci to neboli ti isti, co som tiez dnes na D1 videl ako mysickovali v smere z TT do BA na vsetkych 3 pruhoch. Ale take mysickovanie natesno, ze som gulal bulvami. Tito neskoncia dobre.
Poistovna (PZP vinnika) ti vyplatila skodu este pred rozhodnutim sudu o vine?
Diskutovali sme o tom tu:
kluby-legislativa-cyklodoprava/odsodnenie-cyklistu-pri-dopravnej-nehode-t29182.html