Dnes na Racku.zisiel som z prechodu na cestu a ked som bol uz zaradeny v pruhu,tak za mnou brutalne doletel frajer vo fabii,najvacsie trubenie,natesno ma obisiel a vyblokoval ma na asi 15cm obrubnik.nastastie som sa stihol vypnut a nic sa nestalo ani mne ani bicyklu.Ked som sa znovu pohol tak to zopakoval ale uz nie tak razantne a ukazal mi prostrednikTak som sa vytocil a zacal som slapat podlahu za nim.nastastie prenho mi zdrhol.
Mne to robia bezne natesno ma v zakrute predbehne potom ma vybrzdi sem tam pusti ostrekovace ale podla evc si ho neskor najdem niekde na parkovisku.raz som uz chcel jednemu odkopnut spetne jak sa lepil kumne uz som mal odopnutu nohu z spd ale ako som zaval dvyhat nohu zdrhol.ale viem presne kde byva a parkuje kreten.niektori maju vo flasi odstranovac starych naterov nachystany a ked si neda povedat splechnu mu to na auto hh.
Jasne nemoze ale nabuduve sa snaf uvedpmi bravcova hlava...ved je to cim dalej tym horsie s tymi sofermi a aut len pribuda a aitoskoly ryzuju.podla mna by mali dat zakon aby autoskola rucila 2roky za ziaka ze ho dostatocne vyskolila ako sa ma spravat v cestnej prevadzke hned by ubudlo autoskol typu za mesiac som shumacher...
No trochu som musel lustit a aj tak som nepochopil presne co si chcel povedat.
Ja k tomu len tolko,ze z bajku spätak urcite neodkopnes a skor rozbijes seba ako spätak
No na cestaku neviem ale na horaku nemam provlem.tak ze v.prvom rade autoskoly by mali zmejit pristup a nie len nahanat klientov a ryzovat ale aj rucit nejaku dobu ked uz mu dovolia soferovat s vymletou hlavou.preco ma 99 percent polskych a ceskych soferov predbieha ako by auto a nasi ma dobre neliznu spatnym?
Nuz kamo ty sam si pekny kvietok. Len mala technicko-psychologicka: ked mu oblejes auto na parkovisku nejakym bodelom, on si vstupi do svedomia a na druhy den bude jazdit ako maly boh? Alebo ho naseries do cervena a zrazi prveho cloveka, na ktoreho pri vyjazde z parkoviska natrafi...?
To vase tupe oplacanie nikdy nic dobre neprinieslo. Je to iba prejav vlastnej blbosti a sadizmu. Bud ries tieto veci legalne, alebo pocitaj s tym, ze ked niekto v Humennom obleje auto odlakovacom, hned zaklopu prislusnici na tvoje dvere...
Cokupit To by mi museli nejako dokazat predsa a nepisem o oplacani ty si nejaky vysetrovatel?kto pise o humennom a oplacani to uz by bol krajny pripad ja som pisal ze ich budem natacat ked si si nevsimol ty prislusnik...pisal som ze treba zacat uz od autoskoly ucit troska ohladuplnosti tak nevytahuj len veci z konceptu ktorymi chces asi zaujat ale kazdy sme nejaky takze tak.
Toto su taki curaci.Nechapem ako takito mozu robit vodica z povolania.Este na osobaky som si zvykol,ze to robia.Ale 40tonova suprava?Keby Ta ten kamion vcucne pod seba,potom by vyplakaval velice,ze on za to nemoze,ze nechcel.Hned s fleku by som bral papiere za toto.Na 5rokov bez pardonu.
To je jednoduché sú platení od fúry tak jazdia ako blázni.
Mam dojem,že je to s tichým súhlasom policie, pretože asi 500m odtial je posledný dom v obci. Pravidelne tam stáli a merali. Odvtedy ako začali jazdiť títo šialenci tak som ich tam nevidel A som tam skoro denne. ŠTATNY ZAUJEM!
Mali by tam nakresit na zem bicykle ako to robia v Bratislave. Tam to vyriesilo vsetko. Cyklisti radsej sadli do aut a firma ktora to kreslila sa zahojila nadobro
vikino1:
aj so znackami DT jazdili take auta, cez Zvolen po Luceneckej ceste, kde je 50-ka aj 80-90 plne nalozeny........par chodcov, cyklistov muselo uskakovat, vodici detto.....tiez s tichym suhlasom policajtov ....az do doby, kym jeden neskoncil (tiez plne nalozeny) na diskoch, lebo mu pneumatiky rozflakol pas s hrotmi (domaca vyroba)....ale neviem, kto ho robil, bolo to v useku Motova, takze niekto z nich ...
mna vsobotu dement v jednej dedinke dole na madaroch vytrubil, ked som obchadzal stojace auto. Mudry bol jak radio sa dovalil za mnou chudacik a musel zabrzdit na 40tku, pritom ajtak v prvej krizovatke parkoval.
Nema zmysel sa s dementom hadat tak som ho odignoroval, to ho asi nasralo este viac.
Myslím, že to je správne. Akákoľvek diskusia s debilom by viedla len k jeho ďalšej agresivite a ľudia sú dnes úplne prepnuty z tej chémie, co jedia v potravinách. Radšej sa debilovi vyhnúť. Ja som niekedy boxoval, mám 100 kg, a vidieť, že majú rešpekt, no ja ešte väčší. Doba nie je ružová a staré dobré časy medzi ľuďmi sú už asi preč. Chce to pokoj, rozvahu a hlavne ostražitosť - teda myslieť aj za iných, hlavne tých vymletych.
Moje motto je: "Predvídam, čo urobí ten blbec i keď jeho tupý mozoček to zatiaľ nevie" (a robím to aj v aute aj na bajku)
Aj dnes rano ma predbiehala dodavka tak som sa uhol a zrazu za nim fabia nalepena na jeho zadku este ze som ju zbadal lebo som chcel obist dieru no a pritom vedel ze ide na krizovatku ze bude hned stat nepochopim tych le*****v co nedodrzuju bezpecnu vzdialenost.jak dojde kamerka budem tu tiez prispievat len skoda ze spz musi byt zakryta.
Na margo tych nakladiakov.... Vcera som autom najazdil 300km po vychode (uplne vychodnom vychode) a 9 z 10 kktov nebezpecne predbiehajucich boli stare rozhegane dodavky. Zvlastne ze drzia pokope, nie to ze dokaze ist cez 100....
Hej kamery na stk zjavne nic nevyriesili.clovek na novsom aute sa boji co mu najdu ci brzdi ako ma aka je dymivost a niekto si kludne ohrozuje nevinnych.kedy to skonci...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja k tomu len tolko,ze z bajku spätak urcite neodkopnes a skor rozbijes seba ako spätak
To vase tupe oplacanie nikdy nic dobre neprinieslo. Je to iba prejav vlastnej blbosti a sadizmu. Bud ries tieto veci legalne, alebo pocitaj s tym, ze ked niekto v Humennom obleje auto odlakovacom, hned zaklopu prislusnici na tvoje dvere...
https://www.youtube.com/watch?v=0Uceh7oXNJ4&feature=youtu.be
Mam dojem,že je to s tichým súhlasom policie, pretože asi 500m odtial je posledný dom v obci. Pravidelne tam stáli a merali. Odvtedy ako začali jazdiť títo šialenci tak som ich tam nevidel A som tam skoro denne. ŠTATNY ZAUJEM!
aj so znackami DT jazdili take auta, cez Zvolen po Luceneckej ceste, kde je 50-ka aj 80-90 plne nalozeny........par chodcov, cyklistov muselo uskakovat, vodici detto.....tiez s tichym suhlasom policajtov ....az do doby, kym jeden neskoncil (tiez plne nalozeny) na diskoch, lebo mu pneumatiky rozflakol pas s hrotmi (domaca vyroba)....ale neviem, kto ho robil, bolo to v useku Motova, takze niekto z nich ...
Nema zmysel sa s dementom hadat tak som ho odignoroval, to ho asi nasralo este viac.
Moje motto je: "Predvídam, čo urobí ten blbec i keď jeho tupý mozoček to zatiaľ nevie"