Slavomir122 co vidavam ja ked idem pesi a je kolona 15 aut a prvy ako tvrdis zastavi plynule to je fajn nehadam sa ale urcite vies ze zvysok zacne dobrzdovat a uz ten piaty siesty dobrzduje len tak tak...chodim kazdy den pesi a stale to vidim soferi su nepoucitelny a ano ega niektorych supervodicov zaslepuju mozgy potom nevedia pochopit a spracovat v hlavach ze spravili chybu a tak obvinuju vsetkych naokolo...mozno bol ten chlapec v soku hah.videl som na vlastne oci ako prvy pribrzdoval este nestal a ten za nim cumel do mobilu bol este daleko ale tym ze mobiloval zazmatkoval a dupol na brzdu a ten za nim si tiez isiel svizne ved ked ten predomnou ide nic sa nedeje a prask prvy nic druhy zadok total dalsi predok total zadok total lebo dalsi mobilista cumel kam nemal a bolo vymalovane...inak poslednu dobu aj pocuvam v radiu same nehody 3auta 4auta v sebe a samozrejme kamiony tu v sanci tam v sanci.
Ja milujem vodicov ktorych ked obieham zacnu rezat zakrutu alebo len tak bezdovodne sa tlacia do stredu cesty. Uz vela krat sa mi to stalo ze ma skoro vytlacili do jarku. A tiez ked rezu zakruty do proti smeru ked ide oproti nim auto.
Idem si tak do roboty, z Rybničnej zjazdík na výpadovku smer Jur. Dobieham stavebný traktor s bagrom a radlicou. Taký ten čo jazdí +-40km/h. Fúka mi protivietor a tak sa spokojný hodím do háku a frčím si bez problémov za ním. Vodič ma videl a pridal čo to dalo ale nezdrhol mi. Pri pneuservise (tam kde bude nová križovatka obchvatu) spomalil, vyhodil smerovku akože ide zaparkovať. Frčím teda proti vetru sám a pred odbočením doprava pred Jurom na Juravu kuknem dozadu a ten traktorista v háku za mnou. Kúúúrva, je hajzééél.
outsiiider, keď niekto chce pustiť autá z vedľajšej, tak určite prudko nezastaví, ale plynule a dá znamenie vodičovi na vedľajšej ceste. .....
myslíš, že by som načínal túto tému kvôli plynulému púšťaniu? Práveže som zažil brzdenie, aby mohli pustiť, z čoho ako som písal, nechápali ani púšťaný..
Ja by som to spravil tiez. Posledne co potrebujem je, aby mi niekto visel za zadkom a ja som na to musel neustale mysliet. Riziko treba minimalizovat.
Zásadne nejazdím v tesnom závese. Jednak tak nemáš priestor na sledovanie dier vo vozovke a jednak nemáš rezervu na brzdenie.
Ešte radšej mám tie obrovské poľno traktory, čo majú obrovské kolesá a na ceste dokážu mastiť aj 50km/h (reálne však jazdia tak 35-45km/h). To môžeš ísť aj 10 metrov za ním a stále si v háku. Treba jazdiť mierne bokom, aby si mal prehľad o premávke, vozovke a aj priestor na úhybný manever či brzdenie. Nestáva sa mi však často, aby som využíval tieto služby. Ale keď zafúka silný protivietor, chcel by som vidieť jedného z vás, čo by pohrdol takou pomocou. Minulý rok sa mi také pošťastilo len raz, keď dul silný protivietor a traktor išiel až nepochopiteľne dlhú trasu na ceste. Normálne poľnohospodári idú tak nanajvýš do susednej dediny. Taký, čo ide tvojím smerom takmer pol hodinu je málo pravdepodobné.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://goo.gl/maps/s5GhWKm7dwF2
https://ulozto.sk/!Pfub7JvsW8Ui/debko-mp4
https://ulozto.sk/!BSAHwo4A257D/kreten-mp4
https://ulozto.sk/!ZidlmepWp5Tl/hopaaa-mp4
u nás asi žiadnu zákrutu netreba rezať..
myslíš, že by som načínal túto tému kvôli plynulému púšťaniu? Práveže som zažil brzdenie, aby mohli pustiť, z čoho ako som písal, nechápali ani púšťaný..
Zásadne nejazdím v tesnom závese. Jednak tak nemáš priestor na sledovanie dier vo vozovke a jednak nemáš rezervu na brzdenie.
Ešte radšej mám tie obrovské poľno traktory, čo majú obrovské kolesá a na ceste dokážu mastiť aj 50km/h (reálne však jazdia tak 35-45km/h). To môžeš ísť aj 10 metrov za ním a stále si v háku. Treba jazdiť mierne bokom, aby si mal prehľad o premávke, vozovke a aj priestor na úhybný manever či brzdenie. Nestáva sa mi však často, aby som využíval tieto služby. Ale keď zafúka silný protivietor, chcel by som vidieť jedného z vás, čo by pohrdol takou pomocou.