ano, kvakajuce babky, ktore hodinu vykecavaju drby o tom, aku suknu mala vcera suseda ....tiez nebezpecne, niekedy by ho vytrhol a zahodil takej kecalke
Ludia sa stali otrokmi mobilov, len priklad mojej mamy .....5 hodin denne na FB. Hrozneeee
RTB...Nutit niekoho pocuvat sukromny telefonicky rozhovor je podla mna nezdvorile.
Ja len zasnem nad tou najnovsou modou nemat mobil pri uchu, ale mat ho na hlasity odposluch a drzat ako tatranku dvoma prstami pred sebou - jednak to vyzera uplne dementne a pocujes nielen retarda s telefonom, ale aj toho na druhej strane. A nie, zatial som u nikoho takto volajuceho nevidel, ze by slo o videohovor (to jedine by odovodnovalo toto drzanie)
Takéto vysielačkoidné telefonovanie je dosť rozšírené aj medzi vodičmi.
Ja na to mám handsfree ale je ťažké chápať ako dokázali niektorí ľudia prísť k takým prachom, že majú ***** autá aj mobily a nevedia si (nedajbože poprosiť niekoho) nastaviť ani handsfree ktoré je už v autách pomaly štandard.
nebyť mojej pohotovosti a všímavosti okolia, už som mohol byť rozplácnutý, ako muška na čelnom skle dodávky... našťastie som neponáhľal ako obvykle, lebo to by som neubrzdil...
idem si tak ráno o 6tej do práce, vchádzam do kruháču, idem cca stredom pruhu (lebo už pár debilov napadlo ma v kruháči predbiehať)... už idem odbočiť smerom von a v tom len tak mrknem doprava a chlapík v dodávke s elektronickou cigaretou v ruke vletí do kruháču z ďalšieho pruhu a ani nebrzdí... šak načo... to len cyklista pred ním...
tak som strhol riadenie smerom do stredu kruhového (ešte že tam bol taký široký dlažbový pás po ktorom sa nejazdí) a tvrdo na brzdu... pozerám mu nechápavo do xichtu z tesnej blízkosti, ako okolo mňa spokojne preletí a ide si po svojom ďalej... som bol taký vyklepaný, že ani ŠPZku som si nezapamätal...
na takychto zazitkoch okrem pocitu ohrozenia mozno este viac sere to, ze tomu vodicovi je to uplne jedno a je voci tebe totalne lahostajny.
-ak niekto jazdi pravidelne v spicke do prace, je dobre mat na helme kameru
No kruhace su vo vseobecnosti na slovenku asi nejaky problem, na madaroch to ani nehovorim, samorin a spol tam nevedia co to je. ale aj inde, minule v senci stary dedo na biku tiez nevedel co je prednost a mi vletel 1m pred auto ale mal som nohu na brzde pripravenu uz.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ludia sa stali otrokmi mobilov, len priklad mojej mamy .....5 hodin denne na FB. Hrozneeee
https://www.sakuramobile.jp/japan-travel-guide/japanese-mobile-phone-culture-learning-the-ins-and-outs/
Ja len zasnem nad tou najnovsou modou nemat mobil pri uchu, ale mat ho na hlasity odposluch a drzat ako tatranku dvoma prstami pred sebou - jednak to vyzera uplne dementne a pocujes nielen retarda s telefonom, ale aj toho na druhej strane. A nie, zatial som u nikoho takto volajuceho nevidel, ze by slo o videohovor (to jedine by odovodnovalo toto drzanie)
Pobavilo
Hentakym sposobom telefonuju ti, ktori maju fobiu zo ziarenia z mobilu.
Ja na to mám handsfree ale je ťažké chápať ako dokázali niektorí ľudia prísť k takým prachom, že majú ***** autá aj mobily a nevedia si (nedajbože poprosiť niekoho) nastaviť ani handsfree ktoré je už v autách pomaly štandard.
To je dalsi MODNY VYSTRELOK ....asi chcu byt very wichtig
nebyť mojej pohotovosti a všímavosti okolia, už som mohol byť rozplácnutý, ako muška na čelnom skle dodávky... našťastie som neponáhľal ako obvykle, lebo to by som neubrzdil...
idem si tak ráno o 6tej do práce, vchádzam do kruháču, idem cca stredom pruhu (lebo už pár debilov napadlo ma v kruháči predbiehať)... už idem odbočiť smerom von a v tom len tak mrknem doprava a chlapík v dodávke s elektronickou cigaretou v ruke vletí do kruháču z ďalšieho pruhu a ani nebrzdí... šak načo... to len cyklista pred ním...
tak som strhol riadenie smerom do stredu kruhového (ešte že tam bol taký široký dlažbový pás po ktorom sa nejazdí) a tvrdo na brzdu... pozerám mu nechápavo do xichtu z tesnej blízkosti, ako okolo mňa spokojne preletí a ide si po svojom ďalej... som bol taký vyklepaný, že ani ŠPZku som si nezapamätal...
-ak niekto jazdi pravidelne v spicke do prace, je dobre mat na helme kameru
https://myliptov.sme.sk/c/20854535/chodci-sa-na-priechodoch-venuju-telefonom-nie-autam.html?ref=trz