mne sa v poslednej dobe stalo v smere z BA pred Triblavinou ze nedockavci su schopny predbiehat zprava a to spôsobom ze z uplne laveho prejde az do uplne praveho a chce sa vratit nazad do uplne laveho.... buracke 2x zabranila len pozornost sofera co siel v strednom pruhu ... mozno ste to zazili viacery...... pisem to len preto aby ste davali pozor a ked sa zaradujete z laveho do praveho, treba otocit hlavu a nespoliehat sa na spatne zrkadlo.....
... ja som inak nauceny sledovat vsetky spatne zrkadla kazdych par sekund.... kedykolvek viem ake auta mam za sebou..... zaberie to moment .... skuste to
ides v nedelu po dialnici z BA smerom na trnavu v pravom jazdnom tempomatovych 110 (teda mpr). pravy jazdny je pred tebou suvisle volny. v strednom ide kral 100km/h bez akejkolvek potreby zaradit sa do praveho jazdneho. v lavom jazdnom ide suvisly rad aut 120 obiehajuci krala v strednom jazdnom.
a: spomalis na 100 km/h a zaradis sa do stredneho jazdneho dodrzujuc 70m rozostup dufajuc ze kralovi to dojde
b: pokracujes v jazde 110 km/h v pravom jazdnom
c: prekrocis mpr snaziac sa zaradit do laveho jazdneho aby sa potom vratil do praveho jazdneho
ja osobne ho zprava predbiehat nebudem.... radsej prekrocim rychlost a obehnem ho ako sa ma........ vsimol si si niekedy co maju kamiony na zasterkach?.... na pravej strane zakaz vjazdu a na lavej prikazany smer.... a je to presne kvôli tomuto...... ide o to ze ludia nepozeraju velakrat poriadne doprava ked sa zaraduju a vznikaju kolizne situacie....
co by si urobil keby tesne predtým ako ho predbehnes by ho niekto vytrubil iduc zlava, kral sa zlakne a bez smerovky, spatneho strhne volant ked budes vedla neho)?? co urobis?
b.) Ja by som pokracoval v jazde v pravom jazdnom pruhu rychlostou 110.
edit: samozrejme, ako pri vsetkom v zivote. Ak mi diskusia na tuto temu ukaze opodstatnenie zmenit strategiu, rad ju do buducna zmenim. Momentalne mi c pride ako zivotu nebezpecny manever.
No ja napríklad viem o ľuďoch čo za toto dostali pokuty... Bezdôvodná jazda v ľavom pruhu..... Zrovna to bolo kúsok od triblaviny.... Policajti stoja na Tomposlednom moste pred BA a filmovali jazdné pruhy od SC a potom posielali srdečne pozdravy ... Myslím že každému kráľovi stačí jeden ....
Nechce sa mi hľadať ten link, ale videl som viceprezidenta PZ, ktorý žiada vodičov, ak majú kameru a natočili takýchto brzdičov, čo sa ani po zablikaní/zatrúbení nestiahnu do pravého pruhu, aby to poslali policajtom. Oni sú totiž jediní, ktorí ich môžu následne niečo "naučiť". Obiehanie zprava, či následné "výchovné vybrzďovanie" je nezmyslom, je to nebezpečné a protiprávne. Existuje jediný spôsob, ako nespratníkov vychovať a to je prevziať zodpovednosť a spolupracovať s úradmi. To nie je bonzáctvo, to je akcia slušnej väčšiny, proti neslušnej alebo zadubenej menšine, ktorá sa bez takéhoto impulzu nikdy nezmení.
ja to vacsinou riesim preradenim o 2 pruhy dolava a naspat, pripadne len mu len bliknut smerovakmi ked sa zaradujem pred neho, ale aj tak to vacsinou nechapu, a ked su plne pruhy, tak ho proste prejdem zprava, s pribrdzdenim, ak by nahodou zrovna vymyslal preradit sa
stax Videl som pár protichodných výkladov na túto tému, ale okrem toho sa stáva, že zozadu sa k tomu 100km/h pufkajúcemu sa kráľovi prirúti nejaký iný šofér, bliká, trúbi a ten náš trubiroh zazmätkuje a v panike sa preradí do pravého pruhu, iné vozidlo, ktoré tam je, samozrejme nezbadá. Pripečení brzdiči bývajú fakt spomalení aj v myslení a pozeraní sa okolo seba, neoplatí sa ich obiehať sprava, toť moje vyhodnotenie situácie.
zatial chvalabohu jediny krat sa mi podarilo dostat do situacie, kedy som predbiehal kamion za druhym osobakom. Rozhlad som mal, co som nevedel bolo to, ze ten predomnou nezrychloval tak, ako by som si predstavoval pri rozhlade, ktori sme mali relativne rovnaky obaja z jedneho miesta. Potom sa zaradil a predomnou zrazu auto v protismere. V podstate na metre vypocitane, ale nie som zvyknuty na taketo tesnotky. Zhodou okolnosti to auto predomnou ma obiehalo v mojich 110km/h tachometrovych a po zaradeni predomna par km (pred predbiehanim kamiona) siel 90km/h tachometrovych - coz tiez nepochopim taketo predbiehania. V polsku na dialnici som mal z toho srandu, ale na obycajnych cestach u nas tomu nerozumiem :-/
keďže to chodím tak 2-3x do týždňa a v zime prakticky denne, tak za mňa jednoznačne b), dokonca s miernym pridaním na cca 120-130, aby som toho blbca mal čím skôr za sebou. Pichnúť sa za neho, znamená čakať, kým sa uvoľní ľavý a tým pádom sa brzdičom v strednom stávaš aj ty. Nehovoriac o tom, že v ľavom idú v danej chvíli všetci dosť na tesno. Že si to zrazu rozmyslí, toho sa netreba báť, pretože si to nerozmyslí. Polovica tak chodí, lebo je presvedčená, že v pravom sú jamy a tá druhá, lebo sa tam cíti bezpečnejšie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... ja som inak nauceny sledovat vsetky spatne zrkadla kazdych par sekund.... kedykolvek viem ake auta mam za sebou..... zaberie to moment .... skuste to
ides v nedelu po dialnici z BA smerom na trnavu v pravom jazdnom tempomatovych 110 (teda mpr). pravy jazdny je pred tebou suvisle volny. v strednom ide kral 100km/h bez akejkolvek potreby zaradit sa do praveho jazdneho. v lavom jazdnom ide suvisly rad aut 120 obiehajuci krala v strednom jazdnom.
a: spomalis na 100 km/h a zaradis sa do stredneho jazdneho dodrzujuc 70m rozostup dufajuc ze kralovi to dojde
b: pokracujes v jazde 110 km/h v pravom jazdnom
c: prekrocis mpr snaziac sa zaradit do laveho jazdneho aby sa potom vratil do praveho jazdneho
co spravis?
co by si urobil keby tesne predtým ako ho predbehnes by ho niekto vytrubil iduc zlava, kral sa zlakne a bez smerovky, spatneho strhne volant ked budes vedla neho)?? co urobis?
za mna osobne su vsetky tri moznosti zle co ale tak nejak vyplyva z toho ze sa niekto sprava ako kral
len ma vseobecne zaujimaju odpovede tohoto fora...
edit: samozrejme, ako pri vsetkom v zivote. Ak mi diskusia na tuto temu ukaze opodstatnenie zmenit strategiu, rad ju do buducna zmenim. Momentalne mi c pride ako zivotu nebezpecny manever.
na to aby si predchadzal musis zmenit jazdny a zaradit sa naspat. ak iba pokracujes v smere jazdy tak by to nemalo byt predchadzanie ci?
to co vravis ty by platilo ak by si krala dobehol v strednom jazdnom zaradil sa do praveho predbehol ho a vratil sa naspat do stredneho
keďže to chodím tak 2-3x do týždňa a v zime prakticky denne, tak za mňa jednoznačne b), dokonca s miernym pridaním na cca 120-130, aby som toho blbca mal čím skôr za sebou. Pichnúť sa za neho, znamená čakať, kým sa uvoľní ľavý a tým pádom sa brzdičom v strednom stávaš aj ty. Nehovoriac o tom, že v ľavom idú v danej chvíli všetci dosť na tesno. Že si to zrazu rozmyslí, toho sa netreba báť, pretože si to nerozmyslí. Polovica tak chodí, lebo je presvedčená, že v pravom sú jamy a tá druhá, lebo sa tam cíti bezpečnejšie.
https://myliptov.sme.sk/c/20916436/zrazku-s-medvedom-ruzombercan-neprezil.html
https://www.cas.sk/clanok/747180/brutalna-nehoda-poliaci-sa-pretekali-na-luxusnych-autach-zabili-nevinneho-slovaka/
https://domov.sme.sk/c/20927177/policia-obvinila-ucastnikov-tragickej-nehody-na-orave.html?ref=trz
Zaroven by im mohli dozivotne zakazat soferovat na nasom uzemi.