dnešná doba.. fotiť si nehody, mŕtvoly, tety čo nevedia parkovať a ničia cudzí majetok.. akurát je ešte otázka je či to auto očistila alebo zahladzovala stopy
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
mame co sme chceli ameriku drogy nasilie bezdomovcov milionarov a uz nikdy nebude lepsie len horsie. je to daň z kapitalizmu ale nie zo slobody. skuste dnes slobodne nieco povedat zamestnavatelovi alebo podnikatelovi mate padaka do minuty. treba jednoznacne zdvojnasobit pokuty a tresty a. deckam na skolach pustat dokola naslwdky alkoholu a drog inak sa nic nezmeni a nevinni budu zomierat dalej. skoda...
co znamena stopy pervitinu ? Ze niekedy davno predtym si dal davku ? ALebo bol "sjety" A nie je pervitin prave na to, aby mal lepsiu koncentraciu ? Neviem .. pytam sa
A tipek s mobilom v ruke sa pozerá, ako teta to auto dodrbkava ďalej...
kokos a co ma robit, ucit ju ako vycuvat auto? Postavit sa medzi jej auto a to zaparkovane, aby ho ochranil vlastnym telom?
Takto ma dokazovy material ktory moze poskytnut policii.
Izzy68: no ved hej, staci ze ti najdu nieco a si zdrogovany fetak. Nejdem tu teraz obhajovat nieco , ale rad by som vedel ako to naozaj je. Ale asi sa to uz nedozvieme ..
Mozne dosledky soferovania pod vplyvom drog su vsetkym zname. Ak niekto taky, napriek tejto vedomosti, sadne za volant a sposobi dopravnu nehodu pri ktorej dojde k usmrteniu osob, mal by byt obvineny z vrazdy.
Hmm, otazka ci vobec vies, k comu sluzil kedysi pervitin .. aj k otmu smerovala moja otazka. Pervitin nie je lexaurin
edit: do rite .. tak toto ma vazne prestalo bavit. Chodte s tym do ** a upravte si default pocet prispevkov na stranu. Pise sa rok 2019 a viete velmi dobre, kolko ludi sem chodi a prispieva.
Nefetovali piko nahodou aj nemecki vojaci kedysi?Cosi som take tusim kdesi cital...
Kedysi som sa o WW2 trochu viac zaujimal a videl som aj jeden dokument, podla ktoreho nemecke velenie dopovalo vojakov pervitinom. Dokonca to preslo aj do civilnej sfery.
Ved pomahal poskodenemu. Soferke uz pomoci nebolo.
Ci to posunul dalej je diskutabilne ale vpohode mohol vystupit a ukazovat jej ako tocit volantom, pripadne jej to vyparkovat. Sam som neraz ukazoval tolerancie inym soferom v tesnom priestore a v tuto sobotu sa dvaja inteligenti postavili na parkovisku pol metra od kraja a kto chcel prejst pomedzi nich musel mat navigatora. Volakedy bolo nepisane pravidlo, ze vodici si pomahali ale odkedy je youtube pomoci sa nedockas.
jasne, a potom este dotycna povie ze to on narazil do tych aut... ako sry, ale taketo veci sa mala naucit skor ako si sadla za volant, a mna by teda ani nahodou nenapadlo ist takejto osobe pomahat...este aby mi presla po nohach, ne?
Keby mal normalny sofer problem dostat sa von z parkoviska, tak je to ine. Pri tejto ti ale realne hrozi uraz, lebo si pomyli spiatocku s jednotkou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kokos a co ma robit, ucit ju ako vycuvat auto? Postavit sa medzi jej auto a to zaparkovane, aby ho ochranil vlastnym telom?
Takto ma dokazovy material ktory moze poskytnut policii.
v akom casovom horizonte sa tam nepise, avsak polucia slovenskej republiky sama udava nadpis "zdrogovany vodic"
Ved pomahal poskodenemu. Soferke uz pomoci nebolo.
edit: do rite .. tak toto ma vazne prestalo bavit. Chodte s tym do ** a upravte si default pocet prispevkov na stranu. Pise sa rok 2019 a viete velmi dobre, kolko ludi sem chodi a prispieva.
Kedysi som sa o WW2 trochu viac zaujimal a videl som aj jeden dokument, podla ktoreho nemecke velenie dopovalo vojakov pervitinom. Dokonca to preslo aj do civilnej sfery.
https://www.martinus.sk/?uItem=237972
Ci to posunul dalej je diskutabilne ale vpohode mohol vystupit a ukazovat jej ako tocit volantom, pripadne jej to vyparkovat. Sam som neraz ukazoval tolerancie inym soferom v tesnom priestore a v tuto sobotu sa dvaja inteligenti postavili na parkovisku pol metra od kraja a kto chcel prejst pomedzi nich musel mat navigatora. Volakedy bolo nepisane pravidlo, ze vodici si pomahali ale odkedy je youtube pomoci sa nedockas.
Keby mal normalny sofer problem dostat sa von z parkoviska, tak je to ine. Pri tejto ti ale realne hrozi uraz, lebo si pomyli spiatocku s jednotkou.