Na mňa inak všetci čumia v Nemecku, že keď idem cez prechod zastavím a čakám kým nemám 100% istotu, že auto zastaví. Škola východného bloku ?
Mna tak vcera skoro zrazila dodavka. Po par mesiacoch v zahranici som prisiel domov isiel na 4prudovke cez prechod a typek v lavom pruhu miesto brzdy radsej pouzil klakson. Nic to, snad aj sem raz dojde civilizacia.
Včera som opäť zažil aké ťažké je pre vodiča ísť za cyklistom ktorý ide 50 km/h. Rýchlo ho predbehnúť aj keď nie je žiadne miesto na bezpečný odstup a potom mu zavadzať. 🙄
Alebo častý jav, predbehnúť a zastaviť na kraji...
Nemusí zastaviť, stačí keď v zjazde predbehne a pred zákrutou poriadne hamsne za brzdy... Sprava sa ho bojím predbehnúť, zľava, ak je neprehľadná zákruta, tiež.
Tak dnes prekvapenie. Doobeda na cyklochodníku pomaly iduce auto Lada Niva, a keď som ho obiehal pred autom pobehovali 2 psy. Takto ich typek venčil. To som ešte nevidel. Luďom už fakt j..e.
Ked človek pomenuje, že jazdenie na elektrokolobežke je upadok, ešte sa z toho poniektorí čudujú, že čo je to za názor.
Debilizmus do spoločnosti prichádza postupne.
marcels - úpadok tela aj ducha. Jazda na kolobezke je krasna vec, kazit si to elettrikou je p....vina (úpadok). Ale mám tento pohľad aj na elletrobike, e-bikeri budú mať prah bolesti inde
E-kolobezky to je mor ... ale (neviem ako inde) tu v BA je na elektrike uz asi vsetko .. vidavam rozne dopravne porostriedky, naposledy terenny segway .. holt pokrok nezastavis, teda taky, pre pohodlnych .. inak e-vec sice ne***** ale som zvedavy, kto a a ko bude riesit za par rokov tie tony li-ion baterioveho odpadu /lebo to sa zatial vsetci tvaria, ze nic .. ziaden problem, ale to je problem velmi velky/ .. elektromotor ja mam rad , ale baterky nie.
dnes zastanem na križovatke,čakám kým prejde auto ale auto zastaví,blondínka za volantom mobil pritlačený plecom k uchu,v rukách nejaké veci,vedľa na prednom sedadle biely pudel...tiež súhlasím s cultovou poslednou vetou...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Iné, dlhšie video, ale pointa tá istá
Mna tak vcera skoro zrazila dodavka. Po par mesiacoch v zahranici som prisiel domov isiel na 4prudovke cez prechod a typek v lavom pruhu miesto brzdy radsej pouzil klakson. Nic to, snad aj sem raz dojde civilizacia.
Nemusí zastaviť, stačí keď v zjazde predbehne a pred zákrutou poriadne hamsne za brzdy... Sprava sa ho bojím predbehnúť, zľava, ak je neprehľadná zákruta, tiež.
Debilizmus do spoločnosti prichádza postupne.