To by si mali uvedomiť najmä naši zákonodarcovia... V sobotu máme možnosť zmeniť logické myslenie nášho zákonodarného zboru. Je dosť čo naprávať. Okrem cestného zákona napríklad aj lesný zákon...
este pridam zakon o ochrane prirody z r. 2002 tusim ktory jazdenie po malych karpatoch limituje podstatne viac ako lesny zakon, aj ked to bolo inou garniturou schvalene, myslim ze rovnako hlupe
a pre ziletkarov - ako jazdim tento rok, tak je asi 100nasobne viac kamionov co idu cez dediny aby sa vyhli mytu, a veru sa citim 100x ohrozenejsi od nich, uz tu skutocne nie je kde v klude jazdit:(
JoKo ma pravdu
V sobotu treba nahradit arogantnych futbalistov boxeristov a alkoholikov inymi a podstatne inteligentnejsimi ludmi !!!
Aj ked si myslim, ze aj doba najslavnejsieho cyklistu-politika uz pominula.
Preto citujem: Nevy*ebte sa na to !!!
Dnes som mal zasa peknu skusenost z cyklistom alá dom- krčma. typek si to vali dedinou samozrejme stredom cesty a v momente ako som pri krajnici prechadzal okolo neho sa nahle rozhodol ze uz je vlastne pri dome a zatocil to do prava a pekne mi skrizil cestu. este stastie ze som mal ruky na pakach a nesiel velmi rychlo lebo keby som skoncil v tom betonovom jarku asi by dedo az vytriezvel keby som mu jednu natiahol teda ak by som vladal po tom pade vstat.neviem preco takyto ludia jazdia na bicykloch a preco nejdu radsej do krčmy pesi.cely tyzden cobola ta policajna akcia na cyklistov som ani jedneho nevidel ze by dajakeho cyklistu zastavili.
dnes idem zaplatit pokutu 150e+sudne trovy,lebo som bol obvineny a uznany vinnym citujem:vyuzivam motorove vozidlo na rozrazanie vzduchu a nedodrziavam dostatocny odstup predomnou jazdiaceho vozidla.to je verzia panov policajtov!!!to ze ja som isel po hlavnej tak okolo 50km/h a doticny mi vysiel z vedlajsej ja som sa dal do stredu vozovky aby som donho odzadu nevpalil a on po 30m odbocil tak som to trafil do jeho zadnych dveri.takze ja som chcel podla nich vyuzivat jeho zavetrie pri mojej rychlosti ked sa on rozbiehal.pouzili rozne vypocty rychlost si dali aby im to krasne vsetko vyslo a zistili ze som bol na vine JA.a kto iny? ked ten poskodeny v aute bol PAN POLICAJT.to ze podla zakona ma nesmie obmedzit ani ohrozit to ich nezaujima -ja ze mam predvidat a dodrziavat odstup.ale treba verit policii ved ta nas ma chranit,len kto nas ochrani pred nimi
Dnes sa mi stalo zaujimave....
Idem po meste asi 45km/h (s miernym vetrom v chrbte), dobehne ma policajne auto. Dvaja mladi chalani, spolujazdec ma otvorene oknicko, spomalia na moju rychlost a ten spolujazdec-policajt, pozera na mna. Idu vedla mna (medzitym mi zvonil mobil v drese, na ktory som nezareagoval a isiel som po ceste, hoci vyznaceny zeleny cyklisticky chodnik viedol po chodniku-rozbitom chodniku). Asi po 1,5 km predbehnu a zastavia na pravej strane cesty, sofer stiahne oknicko, dava ruku von...Uz som myslel, ze ma zastavuju, a on zdvihol palec hore a to bolo vsetko
Su aj normalni policajti.
Ja som v piatok vyrazil na bike, ked ma chcela obiehať velká tatrovka tak som sa obzrel a zbadal som ako ju začal predbiehať šielenec na audine no asi ma zazrel a vzdal to no ja som bol už na piesku krajnice. Po 100m začalo zasa proti idúce auto obiehať iné auto a zasa som bol na krajnici.
To ale nebolo všetko, v prvej križovatke kde som odbočoval do lava som ukázal rukou.Auto za mnou aj na ceste kde som odbočoval stálo jedno dávalo nam prednosť vtom mi do lavej nosnej dierky niečo vletelo.Chcel som si to vytiahnuť prstom no vliezlo mi to ešte hlbšie a hýbalo sa to.Na koniec sa aj s protismeru vrútilo auto a to už ma chytala panika! Nevedel som čo skôr či odbočiť alebo vyťahovať hmyz z nosu.No podarilo sa my nejako odbočiť a skočiť dolu a netvora z nosu vysiakať. Našťastie to nebola včela ani osa asi by som mal preblém po uštipnutí. Čo si mysleli o mne tý šoféri ked videli ako sa jednou rukou špáram v nose a druhou sa snažím odbočiť ani nechcem vedieť.
No, teraz je to s hmyzakmi dost divoke, naucil som sa stiahnut prilbu, skor ako ta potvora pichne , aj ked uz raz bola osa rychlejsia .
Nastastie som tento rok pri tomto divokom manevre nestretol nijakeho magora sofera .
Preco sa na vsetky prilby nedava sietka na predne otvory ????????????????????
Apropo, policajti.
Ked som za volantom, bojim, bojim , vodicak mam len jeden
Na bicykli som doteraz s nimi nemal problemy. Mam na nich vlastny a dost vyhraneny nazor , ale je medzi nimi dost cyklistov a ked idem na bicykli, daju pokoj.
Ale mam prilbu, na vsetkych dresoch nasite reflexne pasiky, sak nebudem ako sedlak v cestarskej veste A na rame bicykla mam kopu reflexnych samolepiek. Daju sa kupit vo viacerych farbach, aby nekazili dizajn . Oblepeny mam stlpik riadenia, zadnu vidlu a cosi aj zboku
Inak, bohove su babky na bicykloch v prilbach na dirt bike alebo este lepsie v stavbarskych (este aj s napisom "Doprastav" ) Ked to vidim, idem spadnut z bicykla od rehotu.
Ja-sam, nemozem si pomoct, ale pripominas mi Brana Mojseja
Cierna 3M samolepka na ciernom laku a biela na bielom je fak kriklava jak svina
Ked Ta zastihne tma a zotne Ta kamion, mozes si dat vysekat do mramoru "Tu lezi hrdy cyklista, bez bazne a hany ...
Súhlasím s meridakom jednák stým môžeš uspokojiť policajtov ale hlavne kvôli sebe! Podstatné je aby si bol videný
Ja nosím v zadnom vrecku aj blikačku síce som ju použil iba raz v lejaku,ale myslím,že aj pre vodičov čo ťa obiehajú si lepšie viditelný.
meridak pobavil si ma-teraz to myslim vazne uz som prezil tri zrazky ,ked mas zgrgnut tak to pride,taku kombinaciu mam aj ja.ale ked ta ma zrazit nejaky chmulo ,tak ti ani na celo nalepena nepomoze.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
este pridam zakon o ochrane prirody z r. 2002 tusim ktory jazdenie po malych karpatoch limituje podstatne viac ako lesny zakon, aj ked to bolo inou garniturou schvalene, myslim ze rovnako hlupe
a pre ziletkarov - ako jazdim tento rok, tak je asi 100nasobne viac kamionov co idu cez dediny aby sa vyhli mytu, a veru sa citim 100x ohrozenejsi od nich, uz tu skutocne nie je kde v klude jazdit:(
V sobotu treba nahradit
Aj ked si myslim, ze aj doba najslavnejsieho cyklistu-politika uz pominula.
Preto citujem: Nevy*ebte sa na to !!!
Idem po meste asi 45km/h (s miernym vetrom v chrbte), dobehne ma policajne auto. Dvaja mladi chalani, spolujazdec ma otvorene oknicko, spomalia na moju rychlost a ten spolujazdec-policajt, pozera na mna. Idu vedla mna (medzitym mi zvonil mobil v drese, na ktory som nezareagoval
Su aj normalni policajti.
To ale nebolo všetko, v prvej križovatke kde som odbočoval do lava som ukázal rukou.Auto za mnou aj na ceste kde som odbočoval stálo jedno dávalo nam prednosť vtom mi do lavej nosnej dierky niečo vletelo.Chcel som si to vytiahnuť prstom no vliezlo mi to ešte hlbšie a hýbalo sa to.Na koniec sa aj s protismeru vrútilo auto a to už ma chytala panika! Nevedel som čo skôr či odbočiť alebo vyťahovať hmyz z nosu.No podarilo sa my nejako odbočiť a skočiť dolu a netvora z nosu vysiakať. Našťastie to nebola včela ani osa asi by som mal preblém po uštipnutí. Čo si mysleli o mne tý šoféri ked videli ako sa jednou rukou špáram v nose a druhou sa snažím odbočiť ani nechcem vedieť.
Nastastie som tento rok pri tomto divokom manevre nestretol nijakeho magora sofera
Preco sa na vsetky prilby nedava sietka na predne otvory ????????????????????
Ked som za volantom, bojim, bojim
Na bicykli som doteraz s nimi nemal problemy. Mam na nich vlastny a dost vyhraneny nazor
Ale mam prilbu, na vsetkych dresoch nasite reflexne pasiky, sak nebudem ako sedlak v cestarskej veste
Inak, bohove su babky na bicykloch v prilbach na dirt bike
Cierna 3M samolepka na ciernom laku a biela na bielom je fak kriklava jak svina
Ked Ta zastihne tma a zotne Ta kamion, mozes si dat vysekat do mramoru "Tu lezi hrdy cyklista, bez bazne a hany ...
A este dodam, samolepky vazia hadam aj 6 gramov.
Kazdemu, co vyhovuje ....
Ja nosím v zadnom vrecku aj blikačku síce som ju použil iba raz v lejaku,ale myslím,že aj pre vodičov čo ťa obiehajú si lepšie viditelný.