Robert, žiaľ neubrzdíš, neukecáš. Je úplne jedno z akého dôvodu to auto brzdilo. Kľudne to mohol byť novopečený šofér, ktorý sa ešte necíti na to, že v protismere ide autobus a nemá ešte odhad, nové auto, nevie odhadnúť šírku auta, nepozná cestu a podobne. Tento víkend sme mali nehodu, dali sme kamošovi šoférovať auto s automatom, lebo nikdy s ním nejazdil. Celkom mu to išlo, aj dodržiaval to, že na ľavej nohe sedel. Ale blížili sme sa ku komplikovanej križovatke, navigácia mu hlásila ako sa má radiť, sa pozrel, nevedomky dal ľavú nohu dole a keďže bola hustá premávka, tak chcel spomaliť motorom podradením, ako to robil vždy. Tak šliapol na "spojku" až ABS zarapčalo a auto, čo sa na nás vkuse lepilo do nás narazilo. Nič vážne, išlo sa cca 20-30km/h. Ale šofér za nami vyletel ako čertík z krabičky, že čo ho vybrzdujeme, že volá Políciu SR, že má to na kamere. Došla Polícia, vodič za nami dal svoj opis situácie, náš vodič opísal svoju verziu, policajt si prezrel záznam a určil ako vinníka auto za nami. Autokamera môže skresľovať, ale keďže nebolo vidno vôbec z kamery uloženej vedľa vnútorného spätného zrkadla za posledných 30 sekúnd, čo bolo v pamäti ani náš nárazník, nieto asfalt, tak vinníkom bol šofér za nami. Ale náš šofér dostal upozornenie, nech si na to dáva pozor.
Len takto mi ide stále dookola otázka, vŕta mi to a nejde to dostať von, či také brzdenie bolo naozaj nutné, či musel tak brzdiť aby sa s busom nezrazil...
Ja som to zozadu videl, že sa tam zmestí. Nepozerám sa len pred koleso, ako si podaktorí myslíte, ale čítam premávku dopredu. Preto som hneď nebrzdil na plné, lebo som bol ďaleko (keď reagujete na niekoho pred Vami brzdením, tak brzdíte hneď na plné? Práve preto, že máte ten odstup, tak brzdíte jemne a plynule), a kým sa oni vyhnú, ja tam plynule dôjdem s tým miernym pribrzdením, a ešte stále by som bol ďalej ako 1 m za jeho nárazníkom. No keď on len brzdil a brzdil, tak ma to nečakane prekvapilo, preto mi aj prešlo hlavou naňho - čo neideš. Ak by som videl, že sa ide zraziť s busom, tak mi to nenapadne. To by som bol blbec, keby som videl, že sa ide zraziť a pritom si pomyslel - čo neideš. Nie? A aj ja by som si bol vedomý nebezpečenstva z tej zrážky, že sa jasne nezmestí a idú sa zraziť, a nechcem tam vpáliť, tak už dávno by som brzdil na plné. Toto je A. B je, že som nedobrzdil, narazil, a podľa § a aj logicky, že kto búra, ten je vinný, som vinný ja. Za B som vinný ja. Ľudia z busu boli na mojej strane, lebo videli A aj B, no ja som im hneď povedal, že vinu dajú mne za odstup. No a tu sa snažím riešiť A, lebo bez A by nebolo ani B, no vy o A nechcete ani počuť a riešite len B. Tak nech Vám, prosím, nevadí, že sa zaujímam, prečo toľko brzdil. Ešte je tu aj C, to neriešime nikto, že keď sa tu odvolávate na §, tak aj vodič mal zastaviť a presvedčiť sa, či som OK. No nato stačí napísať, že o mne nemusel vedieť, preto odišiel. Alebo to videl, no vraj keď som sa postavil, tak to znamená, že som OK a pritom som mohol mať vnútorné krvácanie alebo šokový záchvat. Aby ste vedeli, postavil som sa preto, aby ma zvrchu nejaké ďalšie auto neprevalcovalo ležiaceho na ceste, inak hneď nevstanem. A keď nie ani toto, tak vraj je tam bus, tí mu pomôžu a šofér tak môže ísť ďalej.
robertp1996 sorry ale ved ty nemas odkial vediet preco tam ten vodic zastavuje a nieje na tom nic zle ze to robi… ci uz by tam chcel zastavit a niekto vystupit… alebo zastavit lebo sa bal ze sa s autobusom nezmesti… ty si za nim ty mas ist tak aby si zastal….
Áno, súhlasím s tým, že môže zastaviť a ja mám stihnúť tiež. Ja som však nečakal a spoliehal sa, že tak silno nezabrzdí a to bola tá hlavná chyba, kde to začalo - nesprávne predvídanie, odhad. Túto chybu si plne priznávam, lebo vtedy som mohol ešte s tým niečo robiť. A ten odstup bola potom druhá chyba ako následok prvej chyby, lebo sa mi zmenšil z dôvodu nesprávneho predvídania. Keby som predvídal hneď, že tak prudko zabrzdí, tak sa náraz nestane. Preto tu píšem o tom A, že ma vodič brzdením prekvapil, ale nie preto, aby som naňho hodil vinu alebo som hlupák a chcem si ísť svoje, ale aby som poukázal v dobrom a zabránil tak možným nehodám v budúcnosti, že keď niečo predvídate v premávke, tak to nemusí byť na 100% tak, aj keď to tak na 100% vyzerá, teda nečakané prekvapenie, na ktoré musíte reagovať spravidla za minimum času a je jedno, kto to zavinil. (Pr., v diaľke ide chodec po priechode a Vy predvídate: kým tam s autom prídem, on už bude za priechodom; upravíte rýchlosť aby ste prešli cez priechod zrovna, keď bude chodec už za a na chodníku. Spoliehate sa a rátate, že to bude takto, jasné ako facka. No zrazu sa chodec zvrtne späť na priechod z nejakého dôvodu a teda zrazíte ho. Vodiča to prekvapilo, nestihol zareagovať, lebo nesprávne predvídal... To je len príklad. Alebo idete na biku po hlavnej, zprava Vám dávajú prednosť, zastavia, pozrú sa. Poviete si, dávajú mi prednosť, zastavili, je to ok, idem. Jasné ako facka. Keď ste blízko pri aute, auto sa pohne, vojde Vám do cesty a Vy bum! Nečakaná prekvapujúca situácia.). Vinný už môže byť hocikto, ale aby ste nemuseli konštatovať: nemal som sa na to spoliehať. Pred týmto tu varujem, v dobrom a ako ten, kto už s tým mal skúsenosť.
dnes som mal za sebou iba 20km a už som natrafil na troch expertov, na úzkej ceste ide oproti auto,za sebou počujem auto ale pre vodiča bol asi problém dať nohu z plynu,vletel medzi nás,(dodávka)skoro mi dala poza uši späťákom... o chvíľu prechádzam cez železničný prejazd kde je STOP-ka, hneď za ním som chcel odbočiť doľava,počul som za sebou auto, reku mám počkať alebo ísť, veď zastaví tam na tej stopke...figu...dobre že som počkal lebo on na stopke nezastal,preletel cez tie koľajnice akoby tam neboli...krátko na to úzka asfaltka v lese,na jednej strane vykopaná hlboká priekopa hneď vedľa cesty a oproti ide auto takou rýchlosťou že už som sa neovládol a ukázal mu ťuk ťuk na čelo
No mne sa dnes 2 také situácie stali, po ktorých niektorí čo tu píšu by mali ešte pol roka nočné mory...
Oproti traktor, za ním felda, za ňou kamión sa vystrčil predbiehať (ale ako tá modlivka: idzem-nejdzem-idzem-nejdzem) a ja som videl, že to nieje dobré, dal som sa celkom na kraj, potom už aj do trávy a kamionista tiež pochopil a zaradil sa naspäť takže sa nič nestalo, ukázal som mu lajk (palec hore) a on sa tiež usmieval a kývol mi, uznal si...
Po pár km to isté akurát to bol nejaký seat (ibiza asi) akurát ten sa teda až na poslednú chviľu zbadal... Takisto dostal lajk a tiež kývol, že si uvedomil...
Podľa mňa sa situácia na slovenských cestách veľmi zlepšila, čo sa týka rešpektu vodičov motorových vozidiel k vodičom nemotorových vozidiel
u vás možno ale tu sa vždy nájde nejaký ... oný ... za dva dni ma dvakrát skoro "sfúklo" z cesty auto, v zákrute v PROTISMERE modrý Passat,neviem či sa hral na Fitipaldiho alebo sa práve vrátil z Anglicka a ešte si nezvykol po ktorej strane sa jazdí,nemal som kam uhnúť,minul ma doslova o centíky. na druhý deň si idem po meste na žiletke,nikde nikto tak som si to páral 50km/h, idem k prehľadnej križovatke (po hlavnej), z vedľajšej prichádza hnedé suv a kľudne si odbočuje doprava .šupol som to do protismeru keďže tam nič nešlo ale ak by neodbočoval a išiel rovno tak som asi v ... Ja už som proti takým veciam psychicky odolný ,síce v daný moment vypustím pár vulgarizmov ale o 5 minút sa na tom už len zasmejem no keby som to povedal polovičke tak by mi asi prerezala gumy na bajku aby som nemohol ísť von
Keď zhrniem moje skúsenosti s vodičmi v Európe, ako sa vodiči správajú, zhrniem to len, že kategórie podľa národností... Slovanské štáty, Germánske štáty, Románske štáty. Najohľaduplnejšie sú z môjho pohľadu a jazdí sa tu najlepšie - v germánskych podmienkach, najhoršie v románskych - žiadny odstup, rýchlo, rýchlo lebo každému ide o život. Medzi románske patrí aj Francúzsko a francúzska časť Belgicka, oproti tomu v holandskej časti Belgicka som sa cítil ako v Holandsku...
Cele zle. Realne to mohol aj ten cyklista podcenit, ak isiel v kruhaci za kamionom a potom bol cez ten bus pruh/zastavku rychlejsi, ako kamion, co hned za kruhacom odbacal na pumpu To znacenie tam nic moc, mne uz sa raz podarilo ist autom z kruhaca von tym bus pruhom https://goo.gl/maps/VbW2DW24WiF1vGAq7
ale ved nevadí ked omylom ideš tým bus pruhom len potom musíš dať pred pripojením sa do pruhu pre autá prednosť autám idúcim od kruháku ktoré idú vedľa vľavo od bus pruhu lebo nemáš prednosť kedže nie si bus, cyklista ak šiel tiež cez bus pruh urobil chybu že ako účastník cestnej premávky nerešpektoval vodorovné značenie ktoré potom nasledovalo, ak by šiel tade kade mal ísť podľa vodorovného značenia za bus pruhom tak ho kamión pri odbočovaní vpravo na benzínku nezrazí svojou pravou časťou lebo by bol cyklista pred kamiónom nie vedľa neho, cyklista ak šiel cez bus pruh mal pri napájaní sa cesty z bus pruhu na cestu pre autá zastaviť, pozrieť sa či tam z ľava nič nejde a vojsť do pruhu pre autá - podľa vodorovného značenia
Cele zle. Realne to mohol aj ten cyklista podcenit, ak isiel v kruhaci za kamionom a potom bol cez ten bus pruh/zastavku rychlejsi, ako kamion, co hned za kruhacom odbacal na pumpu To znacenie tam nic moc, mne uz sa raz podarilo ist autom z kruhaca von tym bus pruhom https://goo.gl/maps/VbW2DW24WiF1vGAq7
Prečo by odbáčal za kruháčom na pumpu, keď je tam zákaz odbočenia do prava a ešte aj zákaz vjazdu?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No co myslis bolo?
https://goo.gl/maps/7JwdCKUzoghhTqSj6
https://goo.gl/maps/iDWHmJkqYQDmg2a69 (pohlad sofera autobusu)
Oproti traktor, za ním felda, za ňou kamión sa vystrčil predbiehať (ale ako tá modlivka: idzem-nejdzem-idzem-nejdzem) a ja som videl, že to nieje dobré, dal som sa celkom na kraj, potom už aj do trávy a kamionista tiež pochopil a zaradil sa naspäť takže sa nič nestalo, ukázal som mu lajk (palec hore) a on sa tiež usmieval a kývol mi, uznal si...
Po pár km to isté akurát to bol nejaký seat (ibiza asi) akurát ten sa teda až na poslednú chviľu zbadal... Takisto dostal lajk a tiež kývol, že si uvedomil...
Podľa mňa sa situácia na slovenských cestách veľmi zlepšila, čo sa týka rešpektu vodičov motorových vozidiel k vodičom nemotorových vozidiel
https://trencin.zoznam.sk/aktualne-vazna-dopravna-nehoda-na-mieste-su-vsetky-zachranne-zlozky-ratajte-so-zdrzanim/
https://trencin.zoznam.sk/aktualne-vazna-dopravna-nehoda-na-mieste-su-vsetky-zachranne-zlozky-ratajte-so-zdrzanim/
Cele zle. Realne to mohol aj ten cyklista podcenit, ak isiel v kruhaci za kamionom a potom bol cez ten bus pruh/zastavku rychlejsi, ako kamion, co hned za kruhacom odbacal na pumpu
Prečo by odbáčal za kruháčom na pumpu, keď je tam zákaz odbočenia do prava a ešte aj zákaz vjazdu?