No neviem, ale zatial som nove auto kupoval 2x (nie premiovku), ale ziadne vysvetlovanie cohokolvek sa nekonalo. Pravda je, ze som sa ale na nic proaktivne nepytal. Ale mozno mas pravdu, viaceri by asi nejake skolenie potrebovali, napriklad "aha, touto packou sa zapinaju smerovky".
Tie navody su tak dlhe, ze by mohli davat aj nejaky quick start guide. Na sucasny Ceed (tj. nejaku zalahu vybavy to neponuka) to ma 840 A5kovych stran, a k tomu je este zvlast len o malo tensia kniha k infotainmentu. Tiez som to necital, len par nejasnosti som si nalistoval.
No dobre ale navod, drahe auto, a podobne veci neospravedlnuju toto chovanie? Kôli dlhemu navodu a že ma automat neznamena že budem počas jazdy pozerať do mobilu v ruke to je jednoducho charakter 😀
Nemusis ho citat cely, 90% je aj tak intuitivne pochopitelnych… sle sk nieco neviem najst / nerozumiem ako sa to pouziva, tsk konkretnu runkciu s jej obladsnie si najskor precitam v navode a na 99,9% to staci na pochopenie…
Lenze ludia su lenivy, pohodlny a nechce sa im ani toto…
No neviem, ale zatial som nove auto kupoval 2x (nie premiovku), ale ziadne vysvetlovanie cohokolvek sa nekonalo. Pravda je, ze som sa ale na nic proaktivne nepytal. Ale mozno mas pravdu, viaceri by asi nejake skolenie potrebovali, napriklad "aha, touto packou sa zapinaju smerovky".
Kupoval som auto pred pol rokom. Stredná trieda. Pri odovzdávaní si obchodníčka - dáma - sadla so mnou do auta a prešla mnohé funkcie, nastavenia a doporučenia. Nie, páčku smeroviek sme asi nespomínali, ale aj na funkcie, ktoré poznám, som si rád vypočul názor a doporučenie predajcu. Debatovali sme tam určite viac ako pol hodinu.
Ďalšia časť nasledovala po zime. Moja nešoférujúca manželka sa rozhodla, že bude jazdiť tiež. Keďže dlho nejazdila, tak s touto obchodníčkou absolvovala niekoľko tréningových, zoznamovaco-kondičných jázd.
Ja tam mám popísané všetko, čo sa týka danej modelovej rady. Aj pri predchádzajúcom aute to tak bolo. Jeden spoločný manuál pre všetky výbavy.
Taká príručka sa žiaľ nedá použiť na to, že idem si prečítať čo všetko moje auto vie. Aj keď máš full výbavu, tak v príručke máš napríklad popis funkcií nižších výbav. Možeš si čítať, ako obsluhovať manuálnu klímu, či manuálnu prevodovku....
misoR tak som sa na to pozrel. Mám to rozdelené do dvoch knižiek. Manuál k autu samotnému 731 strán a manuál k infotainmentu 324 strán.
Takže u mňa cez tisícku a to sa jedná o auto strednej triedy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
average homo "sapiens" logika...
Lenze ludia su lenivy, pohodlny a nechce sa im ani toto…
Kupoval som auto pred pol rokom. Stredná trieda. Pri odovzdávaní si obchodníčka - dáma - sadla so mnou do auta a prešla mnohé funkcie, nastavenia a doporučenia. Nie, páčku smeroviek sme asi nespomínali, ale aj na funkcie, ktoré poznám, som si rád vypočul názor a doporučenie predajcu. Debatovali sme tam určite viac ako pol hodinu.
Ďalšia časť nasledovala po zime. Moja nešoférujúca manželka sa rozhodla, že bude jazdiť tiež. Keďže dlho nejazdila, tak s touto obchodníčkou absolvovala niekoľko tréningových, zoznamovaco-kondičných jázd.
Taká príručka sa žiaľ nedá použiť na to, že idem si prečítať čo všetko moje auto vie. Aj keď máš full výbavu, tak v príručke máš napríklad popis funkcií nižších výbav. Možeš si čítať, ako obsluhovať manuálnu klímu, či manuálnu prevodovku....
Takže u mňa cez tisícku a to sa jedná o auto strednej triedy.