Nech montoval aj letecke motory. Mna interesuje toto
„Podľa doposiaľ zistených informácii 59-ročný motocyklista prešiel z neznámych príčin do protismeru, kde došlo k stretu s motorovým vozidlom,“ informovala polícia.
Takže tak ako mal stret s vozidlom, mohol mať stret s cyklistom. To ma se*e, že to tam nikto nerieši, tie ich naháňačky/preteky.
Však preto my prišlo to zvýraznenie, že Tragédia. Začiatok cynizmu: Akurát je na ceste o niečo bezpečnejšie, lebo je o jedného tragéda menej. Koniec cynizmu.
Ešte si rypnem na tému motorky na Babe: Bikové ednuro preteky na Babe tam Pezinok nepovolí, lebo sa vyrušia jelene, ale denno denný hukot z tých motoriek im nevadí, to už jelene nevyrušuje, ale 150 cyklistov jedno poobedie áno
Ja som videl onakvejší pád. Medzi Račou a sv.Jurom za tym premostením Rybničná do Jura. To bolo koncom augusta 1994, možno začiatok septembra. Chalanisko na motocykli zrazu zalahol a motorka sa rozje*bala o zvodidla na cimpr campr, predne koleso s riadidlami sa zachytili o zvodidla, rozškublo sa to. No a motocyklista sa druhy krat narodil. Keby som to nevidel, ani neuverím. V riflovych nohaviciach. Akurat pi*oval, že to nebola jeho mašina, ale kamaratova.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
-vidim ze vacsina ste berta poznali osobne. pojazdil som na motorke tento rok viac ako na bicykli (co je smutne samozrejme). ale vidim ze vase vyjadrovanie level sucasny priemier no ved presne asi sme tu mali dospiet.
-ano namiesto auta mohol byt cyklista dobre ze nebol. na apolo mohol byt tiez motorkar namiesto cyklistu, ale to by vas netrapilo pretoze to by bol IBA motorkar.
-no nevadi nebudem sa sponovat. zial narod sme taky ze taky isty ako joli, dedko duves vas su plne moto facebook skupiny len nadavajucich na cyklistov.
-inak mal som niekolko videi z PK baby ako sa srnky pasu popri zvodidlach ale to su asi tie uz ohluchnute.
-za hluk na autach, motorkach by som kludne daval pokuty. ako to funguje v nemecku. zial ako narod podobnym zmyslanim tam nikdy nedospejeme.
-kice velka pravda
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Uniká ti jedna vec. Každý jeden motorkár alebo autičkári čo sa sprovodí zo sveta svojou blbosťou je výhra pre cyklistov. Tu je jedno či toho cyklistu trafí auto alebo motorka. Ten cyklista vždy ťahá za kratší koniec. Tu bolo šťastím teraz, že motorkár trafil dodávku. Inak by ten pohreb mal najskôr cyklista. Takto si to našťastie odniesli iba plechy pri tom vodičovi, ktorý v tom bol nevinne na Babe.
No a motorkár? Čo mám akože ľutovať, za chyby sa platí a niekedy aj tou najvyššou cenou.
Napíš mi jednu aspoň moju citáciu, kde píšem, že im prajem smrť na ceste.
Nie neprajem, toto so totižto darwinov výber preoseje sám.
Ja by som to inak napísal. Aj niekto bicykluje, robí to pre šport. Jazdenie na motorke má akú pridanu hodnotu? Teraz odmyslime tych par jedincov, čo na tom dochádzaju do práce, na nakupy...
je to rovnaky sposob vyvetrania hlavy ako bicykel. fyzicku aktivitu si z toho kludne odmysli. na motorke 100km okruh cez donnerskirchen bol neskutocny relax aj ked cely cas striktne v medziach MPR.
rok ma to bavilo na 650ke supersporte. po tretom "close calle" som si povedal staci a sadol naspat na bicykel. ten je kua bezpecnejsi... fyziku neodrbes. rychlost este nikoho nezabila. nahle zastavenie ano...
Keď vidím ako niektorí strava "pretekári" jazdia po lesoch segmenty bezohľadne k peším turistom, mám podozrenie, že motorkári majú nejakú podobnú app a zbierajú KOM-y tiež.
Takú istú, ako jazdenie na bicykli, behanie, futbal, chodenie na ryby alebo vyšívanie. Niektorých ľudí to baví a majú to ako hobby. To že sa pán zabil na motorke ešte neznamená, že "pretekal," prípadne že všetci motorkári sú na cestách automaticky arogantné hovadá...
... mám podozrenie, že motorkári majú nejakú podobnú app a zbierajú KOM-y tiež.
Ešte keď som jazdil na Babu, tak som niekoľkokrát zažil v bufete motorkárov, ako si pomeriavali cicinky, pardón, dosiahnuté časy. Tí, čo mali kratšiu (slabší čas) sa vyhovárali, že sa im tam motali autá, cyklisti...
Vtedy však ešte ani cyklisti Stravu nemali, teraz možno majú aj motorkári.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Mimochodom, ten motorkár čo sa zabil na Babe bol jeden z majiteľov a zakladateľov mäsokombinátu Berto.
https://index.sme.sk/c/23403825/berto-ignac-bertovic-umrtie-nehoda.html
Nech montoval aj letecke motory. Mna interesuje toto
Takže tak ako mal stret s vozidlom, mohol mať stret s cyklistom. To ma se*e, že to tam nikto nerieši, tie ich naháňačky/preteky.
Viac ako polovica z policajtov, ktorých ja poznám, sú motorkári.
No krása. Len taky dovetok, vraj málo zarábajú, nikto to nechce robiť (polícia ma podstav). Taká priemerná motorečka aj niečo stojí, všakáno.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ja som videl onakvejší pád. Medzi Račou a sv.Jurom za tym premostením Rybničná do Jura. To bolo koncom augusta 1994, možno začiatok septembra. Chalanisko na motocykli zrazu zalahol a motorka sa rozje*bala o zvodidla na cimpr campr, predne koleso s riadidlami sa zachytili o zvodidla, rozškublo sa to. No a motocyklista sa druhy krat narodil. Keby som to nevidel, ani neuverím. V riflovych nohaviciach. Akurat pi*oval, že to nebola jeho mašina, ale kamaratova.
Často menej ako bajky tunajších fóristov.
Vymeň si klávesnicu. Vynecháva ti nula.
https://motocykle.bazos.sk/inzerat/170899707/yamaha-virago-535-top-stav.php
-ano namiesto auta mohol byt cyklista dobre ze nebol. na apolo mohol byt tiez motorkar namiesto cyklistu, ale to by vas netrapilo pretoze to by bol IBA motorkar.
-no nevadi nebudem sa sponovat. zial narod sme taky ze taky isty ako joli, dedko duves vas su plne moto facebook skupiny len nadavajucich na cyklistov.
-inak mal som niekolko videi z PK baby ako sa srnky pasu popri zvodidlach ale to su asi tie uz ohluchnute.
-za hluk na autach, motorkach by som kludne daval pokuty. ako to funguje v nemecku. zial ako narod podobnym zmyslanim tam nikdy nedospejeme.
-kice velka pravda
No a motorkár? Čo mám akože ľutovať, za chyby sa platí a niekedy aj tou najvyššou cenou.
Napíš mi jednu aspoň moju citáciu, kde píšem, že im prajem smrť na ceste.
Nie neprajem, toto so totižto darwinov výber preoseje sám.
rok ma to bavilo na 650ke supersporte. po tretom "close calle" som si povedal staci a sadol naspat na bicykel. ten je kua bezpecnejsi... fyziku neodrbes. rychlost este nikoho nezabila. nahle zastavenie ano...
Takú istú, ako jazdenie na bicykli, behanie, futbal, chodenie na ryby alebo vyšívanie. Niektorých ľudí to baví a majú to ako hobby. To že sa pán zabil na motorke ešte neznamená, že "pretekal," prípadne že všetci motorkári sú na cestách automaticky arogantné hovadá...
Ešte keď som jazdil na Babu, tak som niekoľkokrát zažil v bufete motorkárov, ako si pomeriavali cicinky, pardón, dosiahnuté časy. Tí, čo mali kratšiu (slabší čas) sa vyhovárali, že sa im tam motali autá, cyklisti...
Vtedy však ešte ani cyklisti Stravu nemali, teraz možno majú aj motorkári.