ale sranda bola, nebola nuda, ... majú zážitok do smrti, dvaja z troch, takí zážitkári furt boli a aj napriek odporúčaniam znalcov, ... ako treba jazdiť tak asi aj furt budú
24.05.2025 - 00:03:55
00
Nie každému sa podarí prežiť "mladosť " ,ale kto som ja aby som ich súdil?
Možno som mal len viac šťastia...
24.05.2025 - 08:02:52
02
alebo si mal trocha viac rozumu a nerobil si až také blbosti aby si napr. v 100 km rýchlosti testoval nočnú jazdu bez svetiel, ..., a kto tu koho súdi ked konštatuje že mega zážitkári boli aj budú
24.05.2025 - 08:12:41
00
https://tv.idnes.cz/domaci/nepozorny-chodec-vstoupil-do-cesty-popelarum.V250521_142022_idnestv_jaha
24.05.2025 - 08:21:44
00
arrow_leftHosť napísal:
alebo si mal trocha viac rozumu a nerobil si až také blbosti aby si napr. v 100 km rýchlosti testoval nočnú jazdu bez svetiel, ..., a kto tu koho súdi ked konštatuje že mega zážitkári boli aj budú

Kurevsky to zjednodušuješ.
Je veľký rozdiel čo je dôležité v dvadsiatke a co v šesťdesiatke, teda z pohľadu dotknutej osoby a v niečom ako " dobová suvislost".
To čo riešia napríklad moje deti som v mladosti ja ale že vôbec nepoznal...
25.05.2025 - 09:18:14
00
a ty to zbytočne komplikuješ, megablbosti že sa vozia na vagonoch a potom im odbije hlavu ked príde tunel, ... niektorí ľudia robia a niektorí nie, nezáleží na dobe ale na tom kolko máš rozumu
25.05.2025 - 09:29:15
01
To by vyriešil "Zákaz blbosti"
😀
25.05.2025 - 09:35:02
01
Včera som zažil v Maďarsku neuveriteľnú vec. Potrebovali sme sa z Ostrihomu presunúť relatívne rýchlo do Budapešti, pretože sme mali na skoršie popoludnie kúpené lístky na vlaky domov. Dookola popri Dunaji by sme to zrejme nestihli, tak sme si našli podľa mapy celkom príjemnú cestu cez pohorie Piliš.
Bohužiaľ, niekde sa stala chyba, zle sme odbočili a kým sme si to uvedomili, tak už nebolo času na návrat alebo iné riešenie a museli sme pokračovať po cestách 111 a 117 a potom najmä po ceste 10 od Dorogu do Budapešti a potom ešte aj prieťahom cez Pilisszentivan a Solymár. Pozrite sa na streetview, čo sú to za cesty - úzke, z rozbitými krajnicami a najmä s obrovskou premávkou. Sú tam aj kopčeky, v ktorých sme išli ledva ledva cez 15 km/h. Povedal by som, že niečo ako Strečno, ale užšie a s kopčekmi. Po takýchto cestách sme museli prejsť cca 40 km, čas tlačil, nebolo už možné hľadať cestičky pomimo. Trvalo to okolo dvoch hodín...
Boli sme skupina 8 cyklistov a úplne otvorene priznávam, že sme na tých 40 kilometrov zdržiavali premávku miestami až neuveriteľne. Neraz sa stalo, že kamióny aj osobné autá sa za nami musel vliecť stovky metrov, robili sa za nami kolóny, komplikovane nás predbiehali ... naozaj sme to tam výrazne brzdili.
No a z tých stoviek áut a kamiónov, čo nás predbehli, na nás nikto ani len nezatrúbil (až na jednu výnimku a aj to bolo iba ťuknutie do klaksóna, aby dal o sebe vedieť, že sa zaraďuje medzi nás), tesné obiehania nejaké boli, ale málo, žiadne gestikulovanie, žiadne prostredníky, nič. Naopak, protiidúce autá ustupovali ku krajnici, aby urobili miesto tým nás prebiehajúcim a jeden protiidúci autobus v zastávke dokonca počkal, aby umožnil predbiehanie a keď som su mu posunkom poďakoval, tak sa len usmial, že OK.
Nechápem to. Nemám o maďarských šoféroch ilúzie, veľmi nepríjemné je najmä to, že jazdia rýchlo a pri predbiehaní ani len nezložia nohu z plynu, ale teda ten včerajšok ma naozaj príjemne prekvapil.
27.05.2025 - 20:22:53
38
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-desive-video-z-nehody-cyklistky-v-zatci-za-vyjezdem-z-kruhoveho-objezdu-ji-prejel-tezkotonazni-vuz-40522934
28.05.2025 - 12:13:55
00
k tomuto, nechcem do vtipkara,
https://www.mtbiker.sk/forum/post2115373.html#p2115373

dnes cca 13:15, komplet upchate oba pruhy na Sancovej medzi Trnavskym a Racianskym mytom, a tu zrazu nejake tmave SUV Audi (Q8? neviem) s pravom prednostnej jazdy (teda majaky za sklom a hukanie) si to sibne do protismeru, hore Sancovou

o par aut za nim stali a pokojne cakali v kolone policajti

nastastie som bol chodec a dostatocne daleko za nim, nastastie nesiel rovnaky chruno oproti, ani nikto nevsimavy
29.05.2025 - 20:50:53
00
arrow_leftjuju_pepe napísal:

Auto odstavené v kruháči, ktoré musela obísť, to čo je za haluška???
30.05.2025 - 07:05:16
00
https://mynitra.sme.sk/c/23498262/vodic-umyselne-zrazil-cyklistku-zadrzali-ho-zena-zraneniam-podlahla.html
30.05.2025 - 16:01:46
00
Dnes celkom bizar. Stal som na cervenu v cyklopruhu (Dostojevskeho/Vajanskeho, pri starom moste, v smere na Most SNP), za mnou mhd a trubil a vodic ukazoval ze mam ist lebo mu skocilo volno na mhd semafore. Opakujem ja som bol v cyklopruhu, mal som cervenu a za mnou v cyklopruhu stal bus. Tu https://maps.app.goo.gl/yFcBGTFuonaoEvGW9
Nieco mi uslo? Moze jazdit mhd cervenym cyklopruhom alebo mozem ist na mhd/bodkovany semafor ked tam svieti volno? Som v tom ze nie ale mozno mi nieco uslo co neviem teraz najst.
19.06.2025 - 19:24:47
00
Podľa toho streetview tam nemal čo robiť, veď hneď vedľa má vyhradený mhd pruh. A nie, nikde v zákone nie je uvedené, že signály pre vozidlá verejnej hromadnej dopravy by mali platiť pre kohokoľvek iného ako pre vozidlá verejnej hromadnej dopravy.
19.06.2025 - 19:49:38
00
ja som si tak dnes vravel že na kerú onú dali tie ečv AA ... predtým človek videl že auto je z iného mesta tak môže zmätkovať... dnes idem po Štefánikovej,na začiatku sa otočím či nejde auto aby som mu potom na tej úzkej časti nezavadzal, za mnou bmw ,lenže zastalo, reku o.k. idem si...lenže o chvíľu to bmw za mnou,no moj ja tu už nebudem riskovať že do mňa drbneš tak som išiel stredom,zvyknem tam ísť 40 ,on by išiel jasné že 50+ ale smola...na ďalšej križovatke odbočil,ja som išiel rovno ale stretol som ho na ďalšej križovatke kde mi (podľa značiek) musel dávať prednosť...o chvíľu ma obehol lenže som ho dobehol na ďalšej križovatke kde zvyknú autá odbočovať vpravo a cyklochodník ide (ja tiež) rovno, smerovku doprava tu nezapína každý tak som len dúfal že pôjde tiež rovno alebo mi dá prednosť ako by mal čo tam vodiči často nerobia ... konštatovanie : ak by mal ečv napríklad BB...TN...ZA... tak viem že mám na neho dávať väčší pozor ale AA ... za mňa sprostosť
19.06.2025 - 20:15:03
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up