Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Nemá problém, že ho niekto tesne obchádza.
Zobraziť komentár 21.05.2015 - 15:34:38
00
Ešte žlté pierko do prilby a koniec :) . BA je z dôvodu dopravného kolapsu na Prievozskej neprejazdná. :y:
Zobraziť komentár 21.05.2015 - 15:45:10
00
A kde je akoze ten kolaps? Google maps ani Waze na Prievozskej nic nehlasia.
Zobraziť komentár 21.05.2015 - 16:39:30
00
Kolaps nastane ak:
Po Prievozskej bude frčať JOLI na žiletke vo svojom drese vzor Tirolák a pridá aj žlté pierko na prilbu. :D Túžim na vlastné oči vidieť takú recesiu.
Zobraziť komentár 21.05.2015 - 17:13:47
00
Ja ked chcem vystartovat velmo rychlo tak ani za boha neviem zapnut tretru do pedala :D

Ja som aj kvoli tomu kupil pedale Speedplay ;) tam zacvaknes aj po slepiacky :)
Zobraziť komentár 21.05.2015 - 17:31:23
01
Ľudia sú fakt nejakí uponáhľaní. Dnes mi nepomohla ani včas vystrčená ruka a už začaté odbočovanie vľavo, dedko MA v Lamači a ktosi SC na Trnavskom mýte ma jednoducho museli ešte obehnúť aby získali 1 sekundu :fubar: . Mohol som sa nechať zviezť na kapote, len či by ma zviezli tam kam chcem...
Zobraziť komentár 22.05.2015 - 07:38:15
00
Piatok, už sa v hlavách zvíkendieva.
Zobraziť komentár 22.05.2015 - 08:06:20
00
Včera na križovatke Karadžičova - Mlynské Nivy kadeti nacvičovali riadenie premávky. Nechcel by som byť v koži policajta, je to životu nebezpečná úloha pri tých polovodičoch! :tmi: Tiež by ho poniektorí zobrali na kapote do preč. Aspoň vidno, kto dával pozor v autoškole a kto si vodičák len kúpil.
Zobraziť komentár 22.05.2015 - 08:15:35
01
Presne toto ako Loser pise, minuly piatok, krizovatka Tomasikova - Trnavska ( ci uz Roznavska? teraz neviem, ako je fresh market ) si to nacvicovali. ja som isiel po prechode a pozeral som na toho policajta s pistalkou v ustach a iba sa rozculoval na vodicoch, lebo podaktori nesli ked mali ist, a ini zase isli ked nemali ist :) Vedla mna stal postar s vozikom a som len tak povedal , ze bol by z toho policajta dobry plavcik, uz len plavky, zabky a trosku piesku, a postar zachvat smiechu, asi si to vedel dobre predstavit :)
Zobraziť komentár 22.05.2015 - 14:43:59
00
V KE pri nasich rozkopavkach riadia policajti kazdu druhu krizovatku a riadia to ako idioti. Uplne nezrozumitelne a chaoticke signaly, pustaju jeden smer aj 5-6minut a nemaju problem nechat stat autobus ako prvy v kolone. Uplne najsrandovnejsie je, ked velke krizovatky riadia dvaja policajti a kazdy ukazuje daco ine :D
Zobraziť komentár 22.05.2015 - 17:54:27
01
no priateľu,
neviem, ako často a koľko jazdíš po meste, ja denne a dosť, ale keby tam v špičke neboli, tak autá napr. na vedľajšej by nemali šancu
a kto "nespal" v autoškole nemá problém pochopiť čo a ako ukazujú
a ukazujú dokonca dobre
:-)
Zobraziť komentár 22.05.2015 - 18:37:20
03
To ze na niektorych krizovatkach su nutni nepochybujem. Ale niekde su navyse a velmi spomaluju dopravu.

Priklad1. Krizovatka pri Hornbachu. Dvaja policajti, jeden na strane hornbachu, druhy na strane kauflandu. Ten pri hornbachu ma jednu ruku pri tele a druhou ako keby volal na auta ktore prichadzaju od optimy a pocas toho prerusovane piska. To nie je ziaden signal na riadenie krizovatky. Zrejme kazdemu doslo, ze vsetci od optimy maju co najrychlejsie prejst. Druhy policajt stojaci pri kauflande stoji celom ku kruhovemu objazdu a ma ruky od seba (upazene? Jednou rukou ukazuje na popradsku ulicu, druhou na druhu stranu na Hornbach) tymto vlastne pustil auta z Popradskej cesty do krizovatky a nastala kolizna situacia.

Priklad2: Krizovatka Postova x Moyzesova. Bola dost velka kolona od Domu umenia cez celu Moyzesovu. Policajt zastavil autobus smerujuci druhym smerom, stal prvy a za nim nebolo ziadne dalsie auto. Naozaj ho mohol este nechat prejst. Zacal pustat auta od Domu umenia. Po asi 3 minutach sa upchala Postova ulica, posledne auto, aby sa vobec voslo a nezavadzalo preslo kuzelku, ktora zakryvala kanal. Policajt zastavil dopravu, pokutoval vodica. Po asi troch minutach sa vratil k riadeniu a opat pustil ten isty smer. Tamad preslo uz len minimum aut, kedze nikto nemohol odbocit na Postovu. A ja som v autobuse len pozeral, ako naberame meskanie. Kludne mohol pustit oba priame smery.
Zobraziť komentár 22.05.2015 - 19:25:20
00
neviem či sa mám smiať alebo plakať ...
http://demo.drivel.sk/kapitola_dopravne_situacie_policajt.html
http://www.autoskolaportal.sk/index.php?_riadenie-premavky-osobou_&pid=3
:-)
čiže keď ideš TY v autobuse mala by aj červená hneď preskočiť na zelenú aj keď je na ulici sám
(mimochodom tvoje názory, nie len na tomto fóre sú ozaj zaujímavé)
Zobraziť komentár 22.05.2015 - 19:47:56
00
Idem si oci vyocit ale nevidim tam signal ktory som popisoval ako prvy. A nemam pristup k druhej stranke.

No, ono v idealnom svete ma autobus svoj pruh, ma preferenciu na semafore takze stoji minimalne a ma prednost pred autami. A to by malo platit dvojnasobne v meste, kde je dopravny chaos na dennom poriadku. Mala by byt co najvacsia snaha dostat ludi z aut do MHD.
V normalnych Kosiciach autobus postoji na semafore 1-2 signaly. To zaberie mozno dve minuty. Nie sedem.

A ano, v meste jazdim autom minimalne. Zastavam nazor, ze auto do mesta nepatri. Do skoly pouzivam MHD a na ostatne cesty do mesta pouzivam bike. Zvycajne moje konflikty boli o tom, ze ma dakto lizal alebo vytlacal z pruhu. Nespominam si, zeby som dakedy mal problem s tym, ze som nedal prednost.
Zobraziť komentár 22.05.2015 - 19:59:50
00
A ano, v meste jazdim autom minimalne. Zastavam nazor, ze auto do mesta nepatri.

Presne podľa teórií dopravy v meste. V meste má byť hromadná doprava (metro, električky, trolejbusy) a cyklisti a chodci. Autá čo najďalej od centra kvôli miestu a znečisteniu. ;-) Tak isto mimo centra obchodné centrá pre konzumný idiotizmus. :lol:
Zobraziť komentár 22.05.2015 - 20:22:13
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up