Kategórie
Bike-tech
Výpredaj -18% fizik VENTO STABILITA CARBON tretry, strieborná/čierna
295 €
-18%
MOC 399 €
savings FORCE Spring návleky na tretry softshell, čierna
od 16,69 €
savings
MOC 24,90 €
-10% Specialized Deflect Pro návleky na tretry, čierna/červená
34,99 €
-10%
MOC 49,99 €
https://bike.shimano.com/en-EU/product/apparel-accessories/shimano-series-lsg-2023/SH-EX700.html
...tak alebo na castejsiu chodzu alebo na "svizne lahke lesne cesty"...?
ja mam ako XC702 tak aj tie ME7 (asi 2 roky cca 8k km) a na tazsie XC su fajn. ked treba chodit tak su istejsie, lebo maju viac pogumovanu tu karbonovu medzivrstvu. netykaju sa ma ani vyssiespominane "neduhy" a to tie upinacie pracky mam uz celkom kvalitne otlcene od sutrov, funguju stale bezchybne.
ked tak treba niekde vyskusat... n
doplnkova informacia: na XC701 som rozlamal podrazku na 3 casti (je velmi podobna ako na XC702)
u mna je to tak ze, co sa pritrafi
Ked pozriem aku mam na XC901 doskriabanu v tych miestach podrazku tak si hovorim ze tie 902 nemozu vela vydrzat. Mate s nimi niekto viacrocnu skusenost? Idealne keby ste odfotili zospodu ako vyzeraju po dlhsom pouzivani. Dakujem
Takto vyzeraju moje XC901 po vyse 4 rokoch pouzivania. Za mna im davam 10/10, vydrzali super a su pohodlne ako papucka. Mam ale obavu ze XC902 nevydrzia tolko prave kvoli dizajnu podrazky.
Skusal som aj S-Works Recon 7. Na prsty miesta dost ale vnutro tej tretry je take viacej tvarovane, a tam som citil za ma to v strednej casti nohy tlacilo. A tiez jazyk je na nich taky dost tvrdy co tiez nebolo najpohodlnejsie. Nemate skusenosti ci to casom zmakne?
Mal som sphyre s tou mischelin podrážkou - rozpadla sa mi po roku - úspešne som ju vyreklamoval. Kúpil som si sphyre, ktoré sa už robia s inou podrážkou ( ultread) a tá je po troch rokoch vpohode. Je to ale tretra na jazdenie a kde tu chodenie a noha z pedála. Podrážku mám v rovnakom stave ako na foto do mirec 16. Som s nimi maximálne spokojný a kupim si ich znova.
Dakujem pekne za fotky. Ja sa obavam trhania v tej vonkajsej casti, ktora nie je chranena podrazkou. Ale ak po 3 rokoch vyzeraju takto, tak je to asi v pohode
https://ride.shimano.com/cdn/shop/files/qwm3zy99aomkealrokt4_1800x1800.jpg