Ahojte všetci. Minulý rok to bol 1. rok čo som jazdil na bicykli viac ako obvykle. Teraz v zime som si kúpil Meridu S- Presso 300 fitnees bicykele. Vôbec sa do toho nerozumiem, ale chcel by som si kôpiť nejaké tretry. Na internete som videl nejaké s podrážkou podobnou kopačkám, cestné s hladkou podrážkou-neviem ako to sedí v pedáloch. A ešte som videl nejaké návleky na tretry, čo je to zač? Jazdiť chcem len po asfaltke. Ďakujem veľmi pekne za odpovede
Otázka 1: Ktoré pedále a ktoré tretry sú funkčnejšie a boli by lepšou kúpou?
Otázka 2: Dá sa na tých pedáloch jazdiť aj bez tretier?
Otázka 3: Mám veľkosť obuvi 41 teda akú veľkosť tretier Shimano odporúčate?
Otázka 4: Kde v MT majú v ponuke tretry Shimano aby som si mohol vyskúšať?
Vďaka za každú odpoveď.
Ja by som bral radšej 530-Maju otvorený stred a sú lahšie, 424 majú plný stred a oveľa horšie sa zapínaju ked sa Ti nabije blato do kufrov, čo pri jazdení vteréne je bežné.
Tretry: u mňa obuv 43, tretry schimano 44.
_Adrian_ prečo doporučuješ skôr 520 ako 530? Myslel som že 530 je vyššia rada od 520 či sa mýlim? Tie tretry máš asi pravdu, že budú lepšie SH-M088W.
Hej 530 su vyššie ale tie čo on sem dal tak to su FR/ allmountain a keď jazdi xc tak hentake bez toho kritu okolo. A medzi 520 a 530 je jediny rozdiel ten už zmieňovaný kryt okolo či čo to je
Ja som kúpil včera tieto u Velitsa v Púchove http://www.bontrager.com/model/11654 (len biele) môžem odporučit. Ešte ich treba zajadiť ale dojem znich a pocit na nohe super!
Mozes si skusit konkretny model v kamennom.shope a ak ho vies mat cez eshop lacnejsie tak.uz s.kludom objednat tak. Ale urcite bez.skusania by som vec ako topanky nebral.
Kde odporucate kupovat 1. Tretry ? Na internete alebo v obchode ?
Osobne odporúčam vyskúšať v kamennom shope a potom objednať daný model z eshopu. Alebo objednaj z eshopu zo dva modely každý v dvoch veľkostiach a tie čo najlepšie sadnú necháš a ostatné pošleš späť na to ale musíš mať dosť peňazí, ktoré ti nebudú chýbať kým sa ti vrátia
"Alebo objednaj z eshopu zo dva modely každý v dvoch veľkostiach a tie čo najlepšie sadnú necháš a ostatné pošleš späť na to ale musíš mať dosť peňazí, ktoré ti nebudú chýbať kým sa ti vrátia "
To by som chcel vidieť toho čo to takto robí . Predsa keď ma niekto dosť peňazí tak si rovno kúpi tretry v kamennom obchode ktoré mu sedia a nebude čakať a posielať tovar späť kvoli pár ušetreným eurám.
keď si predstavím ako u nás ludia skúšali aj vyše 10 párov kým niečo sadlo a rozhodli sa tak to fakt to poštovné vrátených kusov za tú podporu kamenných shopov nestojí aj je niekde výrazný cenový rozdiel medzi kamenným a eshopom tak si objednaj ale keď ťa niekto obskakuje hodinu a radí ti a vysvetluje rozdiely medzi modelmi atď atď tak pre 3-5 eur by som si už kúpila v kamennom .... a aj to tak robím zväčša
Máš pravdu, to by sa nemalo robiť. Vážim si aj prácu ľudí v kamennom obchode a tak isto tam aj nakupujem, ale tretry som objednal cez net, nakoľko medzi kamenným a obchodom na nete bol bezmála 40 EUR-ový rozdiel .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rozhodujem sa medzi pedálmi:
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-pedale-shimano-pd-m530/3813
a
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-pedale-shimano-m424/2568
a tretry som vybral tieto:
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/shimano-sh-xc30-cierne/5009
a
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/shimano-sh-m088w/4807
Otázka 1: Ktoré pedále a ktoré tretry sú funkčnejšie a boli by lepšou kúpou?
Otázka 2: Dá sa na tých pedáloch jazdiť aj bez tretier?
Otázka 3: Mám veľkosť obuvi 41 teda akú veľkosť tretier Shimano odporúčate?
Otázka 4: Kde v MT majú v ponuke tretry Shimano aby som si mohol vyskúšať?
Vďaka za každú odpoveď.
Ja by som bral radšej 530-Maju otvorený stred a sú lahšie, 424 majú plný stred a oveľa horšie sa zapínaju ked sa Ti nabije blato do kufrov, čo pri jazdení vteréne je bežné.
Tretry: u mňa obuv 43, tretry schimano 44.
savings Shimano MTB PD-GR500 platformové pedále
60,99 € savings
MOC 89,99 €savings Shimano PD-M520 nášľapné pedále, strieborná
34,99 € savings
MOC 57,99 €Shimano Deore XT FC-M780-10 prevodník, 24T, 3x10
14,39 €
MOC 16,99 €_Adrian_ prečo doporučuješ skôr 520 ako 530? Myslel som že 530 je vyššia rada od 520 či sa mýlim? Tie tretry máš asi pravdu, že budú lepšie SH-M088W.
savings Shimano PD-M520 nášľapné pedále, strieborná
34,99 € savings
MOC 57,99 €Ten isty problem len prava noha
Tiez pokukujem po XC50, neviete kde sa daju v BA vyskusat ?
Tak co s tym spravime?
Alebo našiel som niečo takéto,vraj širšie prevedenie...
http://www.mojekolo.cz/shimano-tretry-sh-m088le-black-sirsi-provedeni-2014
Hej 530 su vyššie ale tie čo on sem dal tak to su FR/ allmountain a keď jazdi xc tak hentake bez toho kritu okolo. A medzi 520 a 530 je jediny rozdiel ten už zmieňovaný kryt okolo či čo to je
A nadstavce na tretrach su ne vsetkych rovnake ?
Pojdu mi na vsetky pedale ?
Osobne odporúčam vyskúšať v kamennom shope a potom objednať daný model z eshopu. Alebo objednaj z eshopu zo dva modely každý v dvoch veľkostiach a tie čo najlepšie sadnú necháš a ostatné pošleš späť
To by som chcel vidieť toho čo to takto robí