dik za rozsiahlu odpoveď ? nemal som na mysli
tréning s cieľom pretekať, ale tie tréningové plány co ma zwift alebo rouvy, ci sú v pohode na seba rozvíjanie sa, ci uz ftp, vytrvalosť alebo napr zlepšenie v kopcoch, cize pre vlastné potešenie, bez pretekárskych ambícií

jasne, a su tam aj take moznosti, nieje nutne pretekat ani dat si ako ciel preteky

idea tych trenovacich appiek je poskytnut ci co najefektivnejsi trening. pretoze do planov zapracovavaju aj tvoje vykony a adaptacie na trening.
v principe hlavny rozdiel je taky ze rouvy/zwift/... maju staticke plany, ktore maju nejake vseobecne ocakavane prinosy (napr. 80% za zvacsilo FTP 8%), ale ak nie dobre reagujes, alebo prilis dobre reagujes moze ti to byt lahke/tazke. toto je v pohode ked to robis tak pre radost, a neriesis cisla.
adaptivne plany (a da sa dokonca aj bez planov, v TR je "train now"), riesia aj tvoj aktualny treningovy stav, resp. ako si zvladol doterajsie treningy, a podla toho ti planuju dalsi trening.
uz to teda asi uzavriem, ak sa chces kondicne udrziavat, pripadne zacat so strukturovanym treningom aj zwift aj rouvy ti to poskytne, zwift ma viacej typov planov, ale rouvy ich malo (aspon mne sa zdalo) preciznejsie. samozrejme aj mywoosh mozes kludne zaradit, kde tie plany tiez nevyzerali zle.
ked ta ale zaujimaju cisla, bavi ta troska serioznejsie makat, kludne sa poobzeraj aj po appkach bez obrazkov, kde ti vedia nastavit
trening podla tvojich casovych a vykonostnych podmienok, a pripadne aj cielov

totiz to pri intervalovych treningoch v trvani 1 - 1,5hod a vyssich intenzitach nebudes mat potrebu sa nejako zasadne zabavat, lebo sa nuda nebude mat kedy dostavit.