Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
posledný komentár: 31. 5. 2020 o 11:22
Ak by som ten snímač (jeho staršiu verziu) nemal k Forerunnerom, tak by som ho nedokupoval. Ale zas základný tepak som mal a keďže behám prakticky iba terén, tak tie údaje sú dosť rozhodene.
Môžem ti dať vyskúšať bezecky, resp. obyčajný snímač ti aj dám.
Ak by som ten snímač (jeho staršiu verziu) nemal k Forerunnerom, tak by som ho nedokupoval. Ale zas základný tepak som mal a keďže behám prakticky iba terén, tak tie údaje sú dosť rozhodene.
Môžem ti dať vyskúšať bezecky, resp. obyčajný snímač ti aj dám.
Dakujem
Ten z dekacu by mal byť OK
Klasická výdrž so zapnutým smart funkciami a bez navigácie je cca 2,5-3 dni.
RESULT = SUUNTO_HR;
if (RESULT > 142) {
Suunto.alarmBeep();
}
RESULT = SUUNTO_HR;
if (RESULT < 107) {
Suunto.alarmBeep();
}
A tu je stranka kde sa daju tie appky tvorit: http://www.movescount.com/apps/app
Bol by som velmi povdacny za pomoc
RESULT = SUUNTO_HR;
if (RESULT > 142 || RESULT < 107) {
Suunto.alarmBeep();
Suunto.alarmBeep();
Suunto.alarmBeep();
} else{
Suunto.alarmBeep();
}
RESULT = SUUNTO_HR;
if (RESULT > 142) {
Suunto.alarmBeep();
}
RESULT = SUUNTO_HR;
if (RESULT < 107) {
Suunto.alarmBeep();
}
A tu je stranka kde sa daju tie appky tvorit: http://www.movescount.com/apps/app
Bol by som velmi povdacny za pomoc
Skusil by som si v tom nastroji vytvorit 2 vlastne premenne, nazvime ich state a beepCount, predvolene hodnoty daj 0 a kod by mohol vyzerat cca:
RESULT = SUUNTO_HR;
if (state == 0) {
beepCount = 0;
}
if (beepCount < 3) {
Suunto.alarmBeep();
beepCount = beepCount + 1;
}
state = 1;
}
else {
state = 0;
}
Ja to nemam ako otestovat, tak nam ostava len dufat
RESULT = SUUNTO_HR;
if (RESULT > 142) {
i = 0;
if (i < 3) {
Suunto.alarmBeep();
} break;
}
RESULT = SUUNTO_HR;
if (RESULT < 107) {
i = 0;
if (i < 3) {
Suunto.alarmBeep();
} break;
}
Lapaloma - ten break veru neviem ci tam bude fungovat.
Rachela - super
Assists you in keeping below a set heart rate. Useful if you are training according to MAF 180-formula. Makes keeping your Maximum Aerobic Training Heart Rate easy. Set your Max HR to whatever heart rate you want to stay under. If you exceed that number the watch will beep three times every ten seconds, once you go below that number the watch will beep once and then keep quiet until you exceed it again.
/* While in sport mode do this once per second */
RESULT = SUUNTO_HR;
Counter = Counter+1;
if(Counter >= AlarmInterval){
if(RESULT >= SUUNTO_USER_MAX_HR){
Counter = 0;
HrAboveBelow = 1;
}
else{
if(HrAboveBelow == 1) {
Suunto.alarmBeep();
HrAboveBelow = 0;
}
Counter = 0;
}
} else if (HrAboveBelow == 1 && Counter < 4){
Suunto.alarmBeep();
}
Tamto od lapaloma bude pipat stale ak budes mimo toho pasma.
A mal by si chciet aj nejake zapipanie pri navrate do <107-142>, lebo nezistis, ci si este stale mimo alebo uz nie.
Ak existuju USER premenne na to pasmo (dedukujem ze ano ak tam vidim napr. SUUNTO_USER_MAX_HR, SUUNTO_USER_REST_HR, mzono su tam aj ine, tie ktore potrebujes a daju sa nastavit cez hodinky) je lepsie to naviazat na ne a nie natvrdo na 107,142.
Ok, doplnam do mojho povodneho riesenia:
RESULT = SUUNTO_HR;
if (state == 0) {
beepCount = 0;
}
if (beepCount < 3) {
Suunto.alarmBeep();
beepCount = beepCount + 1;
}
state = 1;
}
else {
if (state = 1) {
Suunto.alarmBeep();
}
state = 0;
}
Nezabudni na tie variables state a beepCount, tam by mal byt v UI nejaky formular na ich zadefinovanie