Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
moje vecne odporucane
Počuj, keď tam vidím tú klávesnicu. Nevadí Ti tam to koliesko pri celodennej práci na PC a ohnutej ruke? Netlačí to do zápästia? Toho sa ja trochu bojím.
Tak sleduj a sprav poriadnu recenziu
Aj ovladanie sa mi vidi praktickejsie aspon pri apex pro
Otázka na skúsenejších...táto verzia nemá integrované mapy a úložisko hudby. Môžem však nimi ovládať spúšťanie hudby cez mobil?
https://www.amazon.co.uk/dp/B07VVM1VM6?_encoding=UTF8&ref=csld_de49cebb
Poznámka: Asi nemôžem očakávať zľavu na Garmin Fenix 6 Pro (s integrovanými mapami a úložiskom hudby)na úroveň 400€ počas Black Friday...alebo áno?
Áno našiel som aj ofiko info, že Fenix 6 to majú rovnaké.
Inak Amazon má aj staršie Fenix 5 PLUS s mapami a uloziskom hudby za 380€.
skus ten z decathlonu odparovat od povodnych hodiniek, Bluetooth vie iba jedno spojenie, alebo mas ten analogovy?
Ja mám staručké fénixy a tie sa k snímačom pripájajú iba cez ant+, bluetooth je na synchronizáciu s telefónom. Nebude to tak isto aj u novších fénixov?
Plánuješ iba na bike, alebo aj beh, plávanie...?
Ak iba bike, tak je to vlastne jedno (sám používam 7 ročný wahoo), na behanie mám iný - zaznamenáva aj iné parametre, plavaniu som neprepadol, tak som nekupoval snímač, na to vhodný.