Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
PC som kontroloval iba zopar krat na trase BA-BS, trochu jazdenia v BS a potom spat. Nevediem si statistiku zo vsetkych tankovani. Vtedy to vyslo 4.9, palubny pocitac ukazoval 4.8. To bolo v oktobri, pri celkom peknom pocasi, na letnych pneu continental eco contact 165R14.
aj mne sa pacila a kamarat ma cx9 3,5 6-valec na lpg a je vysmiaty....kufor velky, aj ked dost vysoka podlaha. spotreba v prepocte 7-10 l benzinu.....
Niekedy začiatkom minulého roku importér Mazdy na Slovensko doviezol ak si dobre pamätám okolo 20ks CX-9 z USA, upravil ich aby spĺňali EU normy-osvetlenie a pod. Nedalo mi a šiel som si ju pozrieť k predajcovi. Môžem zodpovedne povedať, že to vypracovanie a výbava pre trh USA je neporovnateľne kvalitnejšie ako pre Európu. A na to auto sa nechytá žiadna Audi Q7, BMW X5, MERCEDES ML a pod. Kto to nevidel na vlastné oči a nesedel v tom, tak neuverí! Ale chce to mať vlastnú rafinériu:-)
Pridám aj ja svojho miláčika, pri kúpe som sa trochu osral tak to chcelo nejaké investície - výrobná vada kardanu. A keďže je to 8 ročný japonec blatníky a podbehy dostali nový antikorózny náter, obnovenie vyhrdzaveného VIN, aj zvárať sa muselo 10 a viac ročné kusy už boli prehrdzavené prakticky všetky A keď sme pri spotrebe palubák to nemá, ale tých 7 to spapká v zime o dačo viac.
Jááj to je ako cukrík a v teréne to natrie aj 250kW Rang Roveru isheepovho svokra
Samurai som mal 6 rokov, nezničiteľný stroj, jediné čo ho zničí je hrdza inak je to nezmar NIVA má medzi dif, uzávierku a myslím, že v teréne je o niečo lepšia ako Jimny a Samurai, lenže je to tak trochu šrot Inak Suzuki montuje do týchto strojov aj dízle ale v teréne auto straca svoje čaro A stále sú to autá, ktoré vyžadujú trochu šoférskeho umenia, už som mal pár krát stiahnutý zadok, keď som to prepískol
Ano vela ludi stale neprezulo na zimne to vsak neznamena ze by sme to mali robit vsetci.. niesme hipsteri
Tak s tými gumami si trafil. Dnes sa pokúšal nejaký pako dostať na letných gumách na Šachtičky kde je 20cm snehu.a mozrejme v polovici zostal stáť a blokoval jeden pruh.
dnes turistika na Vápeč a Strážov s lto a iron.hide. parkovali sme za Ilavou v obci Kopec. Dialnica BA-TT rychlost 120 TT-Ilava 130. palubak hlasil smerom tam priemer 5,2 a smerom nazad 4,8. na 1,5 tonove auto 2,0TDI 81kW motor to je urcite blbost. neviete mi poradit kde sa da palubak nakalibrovat?
Na tému priemernej spotreby pridávam čo mi pred chvíľou ukázalo moje auto - obyčajný X-Trail 2,5 CVT. Ročník 2014. Nech robím čo robím, pod 13,2l/100km som sa za tých 11.700 km nedostal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dobra haluz, ale kazdy zvolil inu strategiu zvysovania spotreby. Vtipny moment, ked chlapik v dacii nemal nic elektricke co by zapol
Niekedy začiatkom minulého roku importér Mazdy na Slovensko doviezol ak si dobre pamätám okolo 20ks CX-9 z USA, upravil ich aby spĺňali EU normy-osvetlenie a pod. Nedalo mi a šiel som si ju pozrieť k predajcovi. Môžem zodpovedne povedať, že to vypracovanie a výbava pre trh USA je neporovnateľne kvalitnejšie ako pre Európu. A na to auto sa nechytá žiadna Audi Q7, BMW X5, MERCEDES ML a pod. Kto to nevidel na vlastné oči a nesedel v tom, tak neuverí! Ale chce to mať vlastnú rafinériu:-)
Jááj to je ako cukrík a v teréne to natrie aj 250kW Rang Roveru isheepovho svokra
Hipsteri maju tazky zivot
Tak s tými gumami si trafil. Dnes sa pokúšal nejaký pako dostať na letných gumách na Šachtičky kde je 20cm snehu.a mozrejme v polovici zostal stáť a blokoval jeden pruh.