Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftHosť napísal:
ťažko si človek vyberie PZP za potenciálneho vinníka, čo vám spôsobí nehodu...

To si sice nevyberie, ale... Ak mojou chybou trafim nove BMW a moja poistovna z mojho PZP neuhradi poskodenemu celu skodu, tak od koho si bude poistovna poskodeneho, alebo samotny poskodeny vymahat zvysnu cast skody? Odo mna. Takze tym chranim sam seba a zaroven aj zjednodusujem zivot druhej strane, ktorej som sposobil problem. WIN - WIN.
Zobraziť komentár 26.01.2016 - 00:10:10
00
len to od teba musia vymáhať súdnou cestou a to sa často krát nikomu nechce (vzhľadom na súdnictvo u nás)..
ale keby všetci zmýšlali tak ako ty píšeš bola by to čistá paráda, akurát u nás ľudia idú po cene..
Zobraziť komentár 26.01.2016 - 07:25:40
00
arrow_leftpalo1707 napísal:
Vinnik to nakoniec ohlasil, dorucil doklady. Hned radost ze konecne. A potom prislo vyjadrenie z poistovne ze to zamietaju. Peniaze neposlali dodnes, riesi sa to sudnou cestou.

:( A dovod zamietnutia bol aky? Suvisi to s jeho oneskorenym nahlasenim?
Ak vinnik robi komplikacie je to vzdy problem. Sudis sa s nim ci s poistovnou?

Jeden znamy, ktoremu prostredie sudov nie je uplne cudzie minule spominal, ze aj poistovne maju svojich oblubenych sudcov. O urovni sudnictva si iluzie nerobim, ale predsa len ma prekvapilo, ze aj institucie ako poistovne maju niekedy aj taketo veci podchytene.

moja poistovna z mojho PZP neuhradi poskodenemu celu skodu, tak od koho si bude poistovna poskodeneho, alebo samotny poskodeny vymahat zvysnu cast skody?

Vymahat moze od teba alebo od tvojej poistovne, ale platit bude tvoja poistovna. Aj podla PZP zmluvy im to musis nahlasit a riesia to ich pravnici. Ale v principe plati, ze cim lepsia poistovna, tym menej problemov (pre vsetky strany), otazne je len, ktore su tie lepsie :)
Zobraziť komentár 26.01.2016 - 07:34:45
00
A preto ked auto ma nejaku hodnotu je vhodne mat havarijnu poistku a ideal bez spoluucasti. Prave pred tyzdnom som ju vyuzil. Z nejakeho hovnocuca nieco vyletelo a nam rovno na strechu. Hovnocuc sme zastavili, vypytali doklady ale nakoniec som to daval cez havarijnu. Poistovna si potom narokuje od vinnika aby znizila svoje naklady ale mna to v principe uz nema preco zaujimat. Priehlbina nebola na streche velka ale proste bola a este k tomu dva male tuky cez lak. Do par dni vsetko vybavene, auto odovzdane a vyplatene bude cez kryci list servisu. Ziadna cakacka, ziadne nervy. A ta blbost na streche stala 520€.
Zobraziť komentár 26.01.2016 - 08:06:49
02
v ziline existuje firma carmel auto sro, ktora v ramci mesta z tepličky(vyroba) do bánovej(mestska cast) prevezie z KIAe auta kde ich rozoberie a na takej pozvaranej šasi to vyexpeduje do ruska....tam ich zase zmontuju a predavaju. colne to deklaruju ako ND a tak to auto potom koli inemu clu stoji menej. zaujimalo by ma kolko ten ceed stoji realne, ked to tu v ziline rozoberaju - transportne poplatky do ruska - opatovna montaz a este stale to je "vydelečne" .....
no a potom ešte by ma zaujimalo ako potom riešia zaruku....
Zobraziť komentár 27.01.2016 - 09:30:20
00
robi sa ro takto aj s inou značko zo slovenska
Zobraziť komentár 27.01.2016 - 09:50:31
00
dodavky, pick-upy a male nakladne auta ISUZU sa tiez vyrabaju v Japonsku, lodou idu rozobrate do Talianska a tam sa skladaju pre EU.....
Zobraziť komentár 27.01.2016 - 10:15:48
00
Jak rozobrať? Čo rozobrať?
Zobraziť komentár 27.01.2016 - 10:24:27
00
Myslim ze skodovka kedysi uviedla,ze uz nie je priestor na znizovanie cien aut ,lebo zisk na malych autach ako su fabia je cca 1100 €. Ale ak zoberieme do uvahy, ze sa rata s produkciou okolo 500 000 aut a vyrobi sa ich podstatne viac, tak naklady klesaju a zisky stupaju. Najvacsie marze maju predajcovia. Tam to moze byt kludne aj 40%
Zobraziť komentár 27.01.2016 - 10:34:57
00
arrow_leftyoyomi napísal:
Najvacsie marze maju predajcovia. Tam to moze byt kludne aj 40%

To ťažko :) Predajcovia nemajú ani 10%.
Zobraziť komentár 27.01.2016 - 10:56:00
01
LL s inymi znackami,nielen s tvojou pomyselnou,by som povedal,ze so vsetkymi
Zobraziť komentár 27.01.2016 - 12:44:17
00
Predajcovia zarabaju na servise, nie na predaji...
Zobraziť komentár 27.01.2016 - 12:47:03
02
Môj služobný štvorkolesový miláčik - VW Golf 1,6 TDi dnes na diaľnici, +/- 120 km/h. Kiež by aj moje súkromné autíčko takto papalo :mm:

Prílohy:

DSC_0004.JPG
DSC_0004.JPG 342.58 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 27.01.2016 - 14:02:40
00
Namontuj si naňho majáky a možno bude toľko zrat :-)
Zobraziť komentár 27.01.2016 - 14:26:29
00
Predajcovia maju uplne male marze...vidim to na prijatych a vydanych fakturach v robote, kedze pracujem u predajcu. Maximum, co som videl, bolo nejakych 2000 alebo 2200 eur, ale to bola marza na nejakeho Touarega alebo Multivan za vyse 40 tisic eur.
astro, vela...:D Na otcovom Passate 2,0 TDI 103kW som mal pri 120 s plne nalozenym autom spotrebu na trase PO-BA 4,2/100km. Alhambra si spapa dva razy tolko a idem 110 po dialnici :D Lenze ma aj vacsi motor...
Zobraziť komentár 27.01.2016 - 16:07:45
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Nosiče na auto)
keyboard_arrow_up