dodavky, pick-upy a male nakladne auta ISUZU sa tiez vyrabaju v Japonsku, lodou idu rozobrate do Talianska a tam sa skladaju pre EU.....
tak som to nemyslel, že je to technicko-logisticky problem. skor som myslel na financnu stranku.
hypoteticky:
ak u nas stoji ceed silver edition 14.000 € a v rusku ekv. 14.500 € aku ma realnu hodnotu. pretoze carmel auto sro tie auta nakupuje zmontovane - schopne okamzitej prevadzky. je mi jasne, že maju medzi sebou podpisane zmluvy a maju mnozstevne zlavy ale i tak... to auto niekto musi priviezt na demontaz. demontaz robi clovek, potom to treba nalozit na vlak, vybavit vyvoznu legislativu, zaplatit furmanku do moskvy trebars, zlozit z vagona , nalozit opat na TIRak a odviezt zo stanice do dielne a opat zlozit. auto musi mat konkurencie schopnu cenu aby bolo predajne v zmysle automobilov rovnakej kategorie-triedy. takze aku ma asi nakupnu cenu carmel auto sro 10.000 € ?
takze nas zakaznik nakupi v showroome za 14.000 ale dalo by sa aj za 10.000 ......a na druhej strane - oplati sa im podstupovat tamtie ukony a vtesnat sa do 4.500 € ?
opakujem tie cisla su len domnieky... nakupna cena pre carmel moze byt aj 8.000 € ...to ja neviem....potom ale lutujem toho sl. zakaznika